Προς το περιεχόμενο

Xperia E ή Galaxy Young Dual

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Φιλος εχει επιδοτηση στα 100ευρω και θα μου την δωσει φθηνοτερα για να παρω εγω κατι. Μιας και ψαχνομαι για 2ο οικονομικο κινητο, κοιταζω μεταξυ του xperia e και του samsung galaxy young duos.

2 πραγματα με ενδιαφερουν στο κινητο:

-Να εχει καλο gps (το sony u που εχω κλειδωνει δορυφορο μετα απο κανενα 10λεπτο)

-Να εχει καλη αυτονομια με ανοιχτο το 3g (η μπαταρια του sony u που εχω μαλλον τα φτυνει και κραταει πλεον μαξ 3 ωρες με 3g ανοιχτο και περιηγηση στο νετ. Θελω λοιπον κατι καλυτερο απο αυτο)

Θα αγοραστει απο εδω το κινητο αφου μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης :

Sony e: http://www.mobilehellas.com/kinita-tilefona/sonyericsson-el/sony-xperia-e-c1505-white-kinito-tilefono-mobile-phone-clone.html

Young: http://www.mobilehellas.com/kinita-tilefona/kinita-dual-2-sim-duos/samsung-s6312-galaxy-young-duos-2-sim-dual-white-kinito-tilefono-mobile-phone.html

Δημοσ.

Mobilehellas ? Α , καλά ... (ειρωνικό με τραβηγμένο το τελευταίο άλφα και κούνημα χεριού με κυκλικές κινήσεις παλάμης)

Μακριά από το συγκεκριμένο μαγαζί . ΚΑΙ σε πιάνουν μαλάκ α , ΚΑΙ πουλάνε πατάτες , ΚΑΙ δεν αναλαμβάνουν ευθύνη .

Και αν διαβάζει αυτό το ποστ κανείς του μαγαζιού , ας μου στείλει pm να περάσω μια βόλτα από κει να τους εξηγήσω από κοντά αν από τα γραφόμενα μου δεν θυμηθούν λίγο την περίπτωση μου .

Πάρε τηλέφωνο και μάθε από την Cosmote το ποσό της επιδότησης που δικαιούται ο φίλος σου (αν και έγραψες 100ευρώ) για σιγουριά .

Μετά ... πάρε στη mobilehellas ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους : "λογικά έχω επιδότηση από Cosmote , αλλά δεν ξέρω το ποσό . Το νούμερο μου είναι το τάδε . Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από εσάς ."

Και θα σου πουν μειωμένη επιδότηση κατά την αγορά συσκευής .

Γιατί αυτή η λαμογιά ? Αυτοί ξέρουν .

Η περίπτωση μου :

Είχα πάρει πριν 2 χρόνια κινητό από 'κει , υπέγραψα ένα χαρτί που έλεγε ότι αγόρασα ένα Sony Spiro μέσω επιδότησης , ενώ πήγα για Xperia Neo V , και μου έδωσαν με μειωμένο ποσό επιδότησης το Neo V (αντί για 90€ έκπτωση .. έκοψαν 60€ , δηλαδή 30ευρώ στην τσέπη τους) .

Προβληματικό με το που το άνοιξα , την επόμενη μέρα ήμουν εκεί , δεν μου το έκαναν αντικατάσταση βάσει doa και το έστειλαν arvato .

3 φορές πήγε arvato , 4-5 φορές έκαψα βενζίνες να πάω στο μαγαζί τους , 1 μήνα ήμουν χωρίς ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ κινητό . Τέτοια εποχή ήταν , Χριστούγεννα προς Πρωτοχρονιά .

Και μετά από τηλεφωνήματα και emails στην υποστήριξη για Xperia στην Ελλάδα , αφού δεν βρήκα άκρη με το ποιος φταίει που έχω πληρώσει για καινούριο κινητό και δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου , βρήκα άκρη από γνωστό γνωστού και έπεσε εντολή στην arvato να μου δώσουν καινούριο .

Και μου έδωσαν , άλλο χρώμα αλλά ήταν καινούριο , ελληνικό και όχι ευρωπαϊκό . Σαν δεύτερο το χρησιμοποιώ και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι και σήμερα .

Μακριά από mobilehellas και arvato . (service 3 φορές χωρίς να επιδιορθωσουν το ΙΔΙΟ πρόβλημα , έλεος)

Προσωπική μου άποψη είναι , και όποιος έχει διαφορετική , δεν έχω πρόβλημα , ας έχει . Προσπαθώ να προστατεύσω εδώ .

Για να μην έχεις πρόβλημα αύριο/μεθαύριο και χτυπάς το κεφάλι σου για την αγορά σου , σου ανέφερα αυτά που βίωσα με το εν λόγω κατάστημα από το οποίο ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις .

Α, και δε μου έκοψαν μηχανογραφημένο παραστατικό (όπου θα πρέπει να αναγράφεται imei συσκευής) αλλά μια απλή απόδειξη από ταμιακή .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...