monoxromos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 γεια σας και χρονια πολλά. Εχω στον υπολογιστη windows 7 εγκατεστησα αρχικα τα office 2010 αλλα παρουσιασαν καποια προβληματα κια θελησα να τα απεγκαταστήσω. Ματαια ομως πηγα πινακα ελεγχου και τοσο τα office 2010 οσο και office 2010 πακετο ελληνικων δεν διαγραφονται με τιποτα .Ακολουθησα οδηγιες απο διαφορα site αλλα τιποτα,τιποτα. Ετσι μου ηρθε καποια στιγμη να του κανω ενα φορματ,αλλα σκεφτηκα πιο ψυχραιμα. Εχετε καμια ιδεα. Ευχαριστω πολύ
nikomas50 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Επανάλαβε την εγκατάσταση και κάνε εν συνεχεία την απεγκατάσταση με χρήση του Revo Uninstaller Free
monoxromos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα το Revo δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά εγκατασταση το έκανα πολλές φορές. κπου έχει σκαλωσει και δεν ξεκολλάει, Το θεμα ειναι οτι οταν ανοιγω αρχεια .doc στην αλληλογραφια outlook.com αντι να μου τα ανοιγει με το office starter μου τα αποθηκευει ως...αντικειμενο γιατι δεν βρισκει το office 2010.Αντιθετα τα .docx τα ανοιγει κανονικα,τι να πω; Σε ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Κανα κατέβασε το revo μηπως κατέβηκε λάθος και οτι ειναι να δοκιμάσεις καντο απο safe mofe
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καμιά επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία δοκίμασες;
monoxromos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 γεια και χρόνια πολλά ,ναι έκανα επαναφορά σε λειτουργία πριν από δυο μήνες τίποτα,δοκίμασα και σε ασφαλή λειτουργία και παλι τιποτα
nikomas50 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Σ' αυτή την περίπτωση εγώ προσωπικά θα έκανα νέα απεγκατάσταση και θα διέγραφα κάθε εναπομένοντα φάκελο που έχει σχέση με το Office από το Program Files, Program Files\Common Files, ProgramData\Microsoft καθώς και κάθε σχετική πληροφορία στη Registry νε αναζήτηση "Office" και θα επανεγκαθιστούσα στη συνέχεια το Office. (Πολύ μπακαλίστικος τρόπος αλλά τον έχω εφαρμόσει στο παρελθόν με ανάλογο πρόβλημα αδυναμίας απεγκατάστασης του Office 2003 από Windows XP X86 και πέτυχε) Έσχατη λύση πριν το Format. Προηγουμένως βέβαια θα δημιουργούσα ένα είδωλο του δίσκου με χρήση του Norton Ghost (ή του Acronis) για κάθε ενδεχόμενο.
monoxromos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 και παλι χρονια πολλά τωρα το format στα windows 7 ειναι μια ιδεα αλλά οπως ξερεις δεν δινουν πια cd με windows αν κανω format πως θα ξαναπερασω τα 7αρια,απλά σαν εσχατη λυση γιατι διαφορετικα πρεπει πρωτη φορά βελπω να μην μπορω να κανω διαγραφή ενος προγραμματος απο τον πινακα ελεγχου. Βεβαια περασα τα starter προσωρινα και ψιλοβολευομαι απλα καταργησα τον firefox και εβαλα τον chrome καπως καλυτερα
Gigamestin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 και παλι χρονια πολλά τωρα το format στα windows 7 ειναι μια ιδεα αλλά οπως ξερεις δεν δινουν πια cd με windows αν κανω format πως θα ξαναπερασω τα 7αρια,απλά σαν εσχατη λυση γιατι διαφορετικα πρεπει πρωτη φορά βελπω να μην μπορω να κανω διαγραφή ενος προγραμματος απο τον πινακα ελεγχου. Βεβαια περασα τα starter προσωρινα και ψιλοβολευομαι απλα καταργησα τον firefox και εβαλα τον chrome καπως καλυτερα δοκίμασε και το iobit unistall tool.ποτε δεν ξέρεις .και εγώ το revo χρησιμοποιηώ αλλα μερικές φορές δεν μου κάνει την δουλειά που θέλω.επίσης δοκίμασε μεσω ccleaner επαναφορα συστήματος.και στην τελική οταν κανεις boot πατα f8 μετα repair your computer και κανε απο εκει επαναφορα
monoxromos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 να σου πω τωρα που αλλαξα τον firefox με τον chrome νομιζω οτι δεν εχω προβλημα μου ανοιγουν τα αρχεια των εισερχομενων κανονικα,τα αδηνω εκει μεχρι να βρω 2013 office ελληνικα να τα περασω κανονικα. Σας ευχαριστω πολύ
Gigamestin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 να σου πω τωρα που αλλαξα τον firefox με τον chrome νομιζω οτι δεν εχω προβλημα μου ανοιγουν τα αρχεια των εισερχομενων κανονικα,τα αδηνω εκει μεχρι να βρω 2013 office ελληνικα να τα περασω κανονικα. Σας ευχαριστω πολύ οκ συνεπως το προβλημα λυθηκε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα