Προς το περιεχόμενο

One Touch 991

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους χρόνια πολλά και καλά να έχετε. Χρειάζομαι τα φώτα σας. Ήρθε στα χέρια μου χτες το alcatel one touch 991 το οποίο είναι μιας φίλης του αδερφού μου, Ρε Παναγιώτη κολλάει το ένα το άλλο και τελικά τραβάω επαφές φωτό κλπ και κάνουμε αρχικά επαναφορά εργοστασιακών. Σημείωση η κοπέλα είχε ρουτάρει το κινητό σε μια προσπάθεια να ξηλώσει εφαρμογές. ξεκινάει όλα καλά κάνουμε τις ρυθμίσεις και τελικά όταν πάτησε να ολοκληρώσει τον οδηγό έβγαλε σφάλμα και ξεκινάει την διαδικασία πάλι από την αρχή. Δοκίμασα διάφορα πράγματα αλλά τπτ δεν δούλεψε. Τελικά ξεκίνησα να ψάχνω καινούργια ρομ για να περάσω. Ρουταρισμένο το κινητό λέω εύκολο θα μου πάρει λίγη ώρα αλλά θα παίξει. Ξεκινάω βρίσκω τη ρομ την πέρασα στην κάρτα μνήμης και όταν τελικά δοκίμασα να την περάσω μου λέει signature verification failed. Δοκίμασα και άλλες ρομ ακόμα και την εργοστασιακή αλλά....έψαξα πολύ και έχω βρεθεί σε αδιέξοδο μη βρίσκοντας λύση. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει είτε από εδώ είτε καλή τη πίστη και από κοντά δεκτή η βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...