DeKaLoUdiS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_gw2760hs.htm http://www.expertreviews.co.uk/monitors/1301311/benq-gw2760hs http://www.testfreaks.co.uk/monitors/benq-gw2760/ http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MO-090-BQ http://www.amazon.co.uk/BenQ-GW2760-Widescreen-Multimedia-Monitor/dp/B00EPB8I54 το e-shop εχει την απλη GW2760 ουτε την HS ουτε την ΗΜ τα αλλα 2 μοντελα ειναι +40-60 ευρω απ την αρχικη τιμη
tyf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 το e-shop εχει την απλη GW2760 ουτε την HS ουτε την ΗΜ τα αλλα 2 μοντελα ειναι +40-60 ευρω απ την αρχικη τιμη απο το λίγο που το εψαξα νομιζω οτι η HM ειναι ποιο παλιο μοντελο. η διαφορα της HS ειναι τα ηχεια που εχει ( η απλη δεν εχει ) και ενα επιπλεον profil στο μενου για overdrive του πανελ για καλυτερο response αλλα απο οτι ειδα στο review δεν εκανε κατι θετικο αυτο το προφιλ. το θετικο της οθονης ειναι οτι σαν va πανελ εχει μεγαλυτερο contrast απο τα ips και pls και αν προσεξετε εχει 3000¨1 στατικο και 20.000.000 ¨1 δυναμικο ενω ενα ips ποιο ακριβο εχει 1000¨1 επισης το flicker free ειναι πολυ καλο για διαβασμα καθως δεν κουραζει τα ματια. για παιχνιδια μαλλον δεν ειναι ιδανικη .
filipN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) το e-shop εχει την απλη GW2760 ουτε την HS ουτε την ΗΜ τα αλλα 2 μοντελα ειναι +40-60 ευρω απ την αρχικη τιμη Το γνωρίζω, το είπε και το μέλος V-a-c, νωρίτερα (#6). Δύο από τις ιστοσελίδες που ανάρτησα, αναφέρονται ξεκάθαρα στην GW2760 (στην εκτίμηση των πελατών τους). Η μία από τις προηγούμενες και οι υπόλοιπες (για την HS) αναφέρουν σχόλια (θετικά ή αρνητικά) σαν αυτά που μας μετέφερε το μέλος tyf (#12), με το δικό του τρόπο. (Οι περισσότεροι, χωρίς πρόσθετη ενημέρωση, καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ των τριών μοντέλων. Και που δεν θα υπάρχουν…) Μια προσεκτική ανάγνωση των «Specifications» στην ιστοσελίδα της BenQ αρκεί για να καταλάβουμε, με ακρίβεια, τις διαφορές που έχουν τα τρία μοντέλα. Και με ποιο από τα άλλα δύο, θα έχει παρόμοια ή ίδια απόδοση, αυτό που πουλά το e-shop. Ενδεικτική είναι και η εικόνα που δίνουν τα reviews της ιστοσελίδας Prad για τα δύο από τα τρία μοντέλα: GW2760HS (09.09.2013, «Good») και GW2760HM (06.05.2013, «Satisfactory»). Για σένα ειδικά, καλύτερη θα ήταν η GW2760HS (και για παιχνίδια): http://www.macworld.co.uk/mac/reviews/?reviewid=3465425 http://www.prad.de/new/monitore/test/2013/test-benq-gw2760hs.html http://www.prad.de/new/monitore/test/2013/test-benq-gw2760hm.html Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από filipN
bonorov Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγω παιδες με gaming ασχολουμαι λετε να εκανα πατατα που την παρηγγειλα??
tyf Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομιζω φιλε. ενταξει τα τεστ ειναι και λιγο ψειρες. εγω παντως πηρα αυτην. SAMSUNG T27C370EW 27''
V-a-c Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά παρέλαβα δυστυχώς λόγω φόρτου εργασίας σήμερα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Καταρχήν ήρθε σε τέλεια κατάσταση χωρίς καμμένα ή κολλημένα πίξελ (δεν ξέρω αν ισχύει ο ίδιο στα va panels όπως τα ips). Δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα ανομοιομορφίας στην απεικόνιση που είχα διαβάσει ούτε κάποιο περίεργο ή ενοχλητικό θόρυβο. Είχε μόνο d-sub και αγγλικό καλώδιο τροφοδοσίας από άμαζον Αγγλίας. Χρώματα κ γωνία θέασης κλπ πολύ καλά όλα κατά την γνώμη μου. Ξεκούραστη οθόνη και πάντα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν ενοχλεί τα μάτια σε σκοτεινό δωμάτιο (100% φωτεινότητα 50% κόντραστ). Απόσταση θέασης 65+ εκατοστά κ δεν διακρίνω τα πίξελ. Σε παιχνίδια τώρα που είναι το ζουμί της υπόθεσης, να πω ότι έχω ati hd7790 1gb & intel pentium g860 & 4gb ram με σύνδεση hdmi σε dvi μέσω αντάπτορα. Στο dirt 3 στο f1 2012 στο dishonored & στο gunslinger ( steam όλα ) αλλά και ( λίγο LoL που έπαιξε ο αδερφός μου ) δεν πρόσεξα κάτι το ιδιαίτερο που μπορώ να πω τώρα αρνητικό . ( AMA = high - default ) Στα fps ίσως κάτι καταλαβαίνεις όπως warfare 3 και battlefield 3 . Θα παίξω και λίγο αύριο να πω με σιγουριά. Ολα τα settings σε όλα τα παιχνίδια είναι στο high με ultra και vsync on αν θυμάμαι καλά. Ταινίες και treiler 1080p δοκίμασα μόνο μέσω youtube δεν έχω άλλη δυνατότητα προς το παρόν διότι δεν έχω cd/dvd rom ή κάποιες αποθηκευμένες ! Ολα καλά και δω σαν πρώτη εντύπωση ( δεν ξέρω μόνο στις πάρα μα πάρα(!) πολύ σκοτεινές σκηνές λόγω του ότι έχει πολύ πλούσιο μαύρο χρώμα δεν έχεις απόλυτη ορατότητα / ξακάθαρη εικόνα ) μιλάμε όμως για σπάνιες περιπτώσεις. Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω , άυριο θα πάω σε νέο γύρο εξετάσεων . Να πώ ότι πρέπει να είναι ημί-glossy/matt panel . Δεν έχω βγάλει τις ζελατίνες από τα bezels ακόμη !
V-a-c Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μετά από μερικές ώρες χρήσης ακόμη έχουμε και λέμε. Οχι από τα γρήγορα monitors , σίγουρα δεν θα ευχαριστήσει τους hardcore gamers ιδίως σε multiplayer fps games στα υπόλοιπα games δεν παρατηρείς τίποτα το ιδιαίτερο όχι τουλάχιστον εγώ. Για όποιον θέλει να παίζει fps δεν κάνει αυτό το monitor σίγουρα. Από την άλλη και το hardware μου δεν ξέρω κατά πόσο επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα. Ιδίως από τον σκληρό δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα παιχνίδια.
nikos1914 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και χρονιά πολλά σε ολους. Πριν 2μερες πήρα την οθόνη του τίτλου. Είμαι Πόλυ ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Σε ταινίες σειρές κλπ σε ανάγνωση και internet άριστη. Έχω ενα θέμα με τα παιχνίδια. Κανει συνεχομενα κάτι σαν κυματακια οριζόντια που κινούνται ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κάτω. Αλλά μονο στα παιχνίδια. Κατά τα αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να πω οτι είναι συνδεδεμένη με vga (η οθόνη δεν είχε dvi και το περιμένω). Τι μπορεί να φταίει;; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Titanomaxos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 1080p να μην ήτανε... ....σε αυτη την τιμη θες ηταν και 1440p ? Μήπως να ήταν και IPS 8+2bit panel ή true 10bit ? Για τα λεφτα της μια χαρα οθονουλα ειναι...αν και MVA (καμια σχεση με PVA στην πιστότητα χρωμάτων. Απο IPS ειναι πολυ πισω) Δυνατο μαυρο εχει το συγκεκριμενο monitor αλλα μεχρι εκει...
V-a-c Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τι κυματάκια εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις?
Millennium Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ....σε αυτη την τιμη θες ηταν και 1440p ? Μήπως να ήταν και IPS 8+2bit panel ή true 10bit ? Για τα λεφτα της μια χαρα οθονουλα ειναι...αν και MVA (καμια σχεση με PVA στην πιστότητα χρωμάτων. Απο IPS ειναι πολυ πισω) Δυνατο μαυρο εχει το συγκεκριμενο monitor αλλα μεχρι εκει... Λόγω τιμής σώζεται.Αλλά και πάλι προσωπικά θα δίνα κάποια παραπάνω χρήματα για κάτι πιο ισορροπημένο και καλύτερο.
nikos1914 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 <p>Τι κυματάκια εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.</p> <p>Είναι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις?</p> Δεν πείραξα τίποτα εκτός απο την φωτεινοτητα. Παιζει να φταίει το vga?? Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
tyf Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα και χρονιά πολλά σε ολους. Πριν 2μερες πήρα την οθόνη του τίτλου. Είμαι Πόλυ ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές. Σε ταινίες σειρές κλπ σε ανάγνωση και internet άριστη. Έχω ενα θέμα με τα παιχνίδια. Κανει συνεχομενα κάτι σαν κυματακια οριζόντια που κινούνται ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κάτω. Αλλά μονο στα παιχνίδια. Κατά τα αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να πω οτι είναι συνδεδεμένη με vga (η οθόνη δεν είχε dvi και το περιμένω). Τι μπορεί να φταίει;; Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App καταρχην καλο ειναι να την εχεις με dvi και οχι με vga. τα κυμματακια που βλεπεις γινονται συνηθως σε γρηγορες σκηνες και οταν η οθονη εχει αρκετα ms καθυστερηση στο refresh. αυτο δηλαδη που λεγαμε ποιο πανω οτι μπορει να υστερει η οθονη. δεν ξερω αν μεσα στα παιχνιδια εβαζες vsync η sync every frame στο ελυνε σε καποιο ποσοστο. αλλα δεν το ξερω σιγουρα.
nikos1914 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 σημερα την εβαλα με dvi. ολα καλα. τελικα το καλωδιο εφταιγε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα