Προς το περιεχόμενο

Android ή Windows Tablet???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!ειμαι σε μεγαλο διλλημα.σκεφτομαι καποια στιγμη να αγορασω παλι tablet και ειμαι αναμεσα στο nexus 7 2013 model 32gb και στα dell venue 8 pro ή το toshiba encore.να τονισω οτι ημουν κατοχος του προηγουμενου nexus 7 και ημουν υπερευχαριστημενος.τα windows tablets αξιζουν?πως ειναι σε λειτουργικοτητα σε σχεση με το android?περιμενω καποιες γνωμες!! :) ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

απο την στιγμη που μπορεις να κανεις οτι κανεις στο dekstop και να κανεις τα επιπλεον του ταμπλετ , εγω είμαι της αποψης των windows . se μικρο form factor . το dell βεβαια δεν το βρισκω σε καλη τιμη και με εγγυηση ευρωπη

πιστευω τα android και ipad  θα αργοπεθάνουνε στα επομενα 4 χρονια , είναι παιχνιδακια μπροστα στα windows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα απο τα 2 τα παραπανω που γραφω.toshiba και dell. :) χρηση γενικη.δεν με πολυ ενδιαφερει το office.

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.

αμα με την γενικη χρηση εννοεις πολυ internet,καμια μουσικουλα-ταινιουλα κ κανα παιχνιδακι μεινε σε android που τα παντα ειναι συμβατα με την οθονη αφης κ εισαι κομπλε.Αμα θες να κανεις κ καμια δουλιτσα πιο σοβαρη + ολα τα παραπανω πας σε win8 ταμπλετα.

Προσωπικα με το dell venue σ αυτη την τιμη τα λεφτα μου δεν θα τα εδινα για παρω ουτε android,ουτε i pad

Δημοσ.

Εχω χρησιμοποιησει και τα δυο λειτουργικα σε tablet.Το τελευταιο που αγορασα ειναι το asus transformer t100.Δεκαρα οθονη windows 8.1 -office συνδεση με τα πάντα.Απο την αγορα του και υστερα τα android tablets κατεληξαν στα πιτσιρικια μου για παιχνιδομηχανες.Συμπερασματικα εαν θελεις tablet εργαλειο που κανει τα παντα σχεδον τοτε windows.Εαν θελεις παιχνιδομηχανη τοτε android.Αυτη ειναι η γνωμη μου εχοντας τηλεφωνο με android απο την ημερα που κυκλοφορησαν και το windows phone που πηρα να δοκιμασω το πουλησα σε 15 ημερες.Εδω ομως στα tablets νομιζω πως το μελλον ειναι τα windows 8.1.Ταπεινη μου γνωμη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το android να πω την αληθεια με κουρασε λιγο.δεν λεω ωραιο το nexus αλλα μεχρι εκει,για παιχνιδομηχανη δεν με νοιαζει.για τετοιο σκοπο εχω το pc μου.στο Public που δοκιμασα ενα 10αρι asus με windows 8 με αρεσε παρα πολυ.πιο πολυ με αρεσε η ιδεα το ενα εχεις windows στην παλαμη + οτι ειναι και x86 και μπορεις να εγκαταστησεις κανονικες εφαρμογες desktop.αμα παρω ειμαι αναμεσα στα dell και toshiba.το μονο που με χαλαει στο dell ειναι οτι δεν εχει mini hdmi.ενα αλλο που με χαλαει στα 8αρια tablet οτι δεν εχεις dock πληκτρολογιο οπως το asus..

Επεξ/σία από johnnyman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...