MR...??? Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα εχο iphone 3gs κε θελο να του περασω ios 5 η 4.1 αλλα το προβλημα ειναι δεν ξερω απο jaibreak εχω δη στο youtube και δεν εχω βρει ακρη ξερη κανης να με βοηθειση
ramarg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εφόσον δεν ξέρεις πολλά θες να το κανεις jailbreak για πλάκα έτσι ? Αν δεν εχεις κατι συγκεκριμένο στο μυαλό σου που θες να κανεις με το κινητο σου jailbroken μην μπαίνεις στον κόπο.Το jailbreak θα σε βοηθήσει πολύ στο 3gs σε πολλούς τομείς,αλλά πρέπει να το διαμορφώσεις και λίγο στα μέτρα σου.Σε τι ios είσαι ? Θες πρώτα να αλλάξεις ios και μετά να το σπάσεις ?
MR...??? Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 εγω θελω να βαλο μονω ios 5 μονο αυτο θελο το θελω παρα πολη θα σε πληρονα καλα αν μου το εβαζες στο 3gs εχο εχδοση ios 6.1.3 αλλα θελο να βαλο θα πληρονα να μουβαλουνε ios 5 στω iphone 3gs
ramarg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 εγω θελω να βαλο μονω ios 5 μονο αυτο θελο το θελω παρα πολη θα σε πληρονα καλα αν μου το εβαζες στο 3gs εχο εχδοση ios 6.1.3 αλλα θελο να βαλο θα πληρονα να μουβαλουνε ios 5 στω iphone 3gs Γινεται αν εχεις σωσμεμα τα shsh της εκδοσης 5.Downgrade μπορουν ακομα αποσο ξερω να κανουν αυτες οι συσκευες γιατι ειναι παλαιοτερες του Α4.Μεχρι και το iphone 4 τα iphone εχουν ακομα τη δυνατοτητα να υποβαθμιστουν.Απο 4S και μετα δεν γινεται...Δεν χρειαζεται να πληρωσεις.Δεν θελει ουτε κοπο ουτε χρημα..τροπο θελει..δεν εχεις ψαξει καθολου μονος?
iMarilina Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 καλησπερα εχο iphone 3gs κε θελο να του περασω ios 5 η 4.1 αλλα το προβλημα ειναι δεν ξερω απο jaibreak εχω δη στο youtube και δεν εχω βρει ακρη ξερη κανης να με βοηθειση Αν δεν εχεις σωσμενα SHSH δε γίνεται με καμία δυναμη. Αν γινόταν θα, στο κανάλι εγώ τσάμπα. Το μόνο που μπορείς να πας ειναι 6.1.3 και να κάνεις εκεί jailbreak ανάλογα με το αν έχει old/new bootrom (το βρίσκεις αυτό με το iBoot πρόγραμμα) θα είναι ή untethered (μόνιμο) ή tethered (αν κλείσει το τηλέφωνο θέλει σύνδεση με υπολογιστή και διαδικασιουλα για να, ξανανοίξει σωστά). Η 6.13 ειναι μια χαρά στο 3gs μην ασχολείσαι με παρακάτω. 1
ramarg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν εχεις σωσμενα SHSH δε γίνεται με καμία δυναμη. Αν γινόταν θα, στο κανάλι εγώ τσάμπα. Το μόνο που μπορείς να πας ειναι 6.1.3 και να κάνεις εκεί jailbreak ανάλογα με το αν έχει old/new bootrom (το βρίσκεις αυτό με το iBoot πρόγραμμα) θα είναι ή untethered (μόνιμο) ή tethered (αν κλείσει το τηλέφωνο θέλει σύνδεση με υπολογιστή και διαδικασιουλα για να, ξανανοίξει σωστά). Η 6.13 ειναι μια χαρά στο 3gs μην ασχολείσαι με παρακάτω. Συμφωνω απολυτα.Εχει δικαιο.Μην ψαχνεσαι τοσο για το 3gs..μια χαρα παει στην 6.1.3
MR...??? Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 εχης δηκειο αλλα εχο δεν ξερω να κανο jaibreak στο ios 6.1.3 εχο προσπαθηση παρα πολες φορες δεν το καταφερα να το κανο εση μπορης να με βοηθησεις εση ..!!!!
iMarilina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 εχης δηκειο αλλα εχο δεν ξερω να κανο jaibreak στο ios 6.1.3 εχο προσπαθηση παρα πολες φορες δεν το καταφερα να το κανο εση μπορης να με βοηθησεις εση ..!!!! Σχετικά απλή είναι η διαδικασία απλά θέλει προσοχή στα βήματα. Έχω οδηγό γράψει εδώ στο φόρουμ και μπορείς να τον βρεις στα καρφιτσωμενα, ή και στο wiki άρθρα. Αν θες δες και διάβασε τον και ότι θες στείλε μου μήνυμα
MR...??? Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 με jaibreak μπωρο να βαλω το ios 7 στο 3gs
iMarilina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 με jaibreak μπωρο να βαλω το ios 7 στο 3gs Εννοείται πως οχι. Θα λεγα να διαβάσεις πέντε πράγματα για το τζειλμπρεικ γιατί δε σε βλέπω καλά. 1
ramarg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείται πως οχι. Θα λεγα να διαβάσεις πέντε πράγματα για το τζειλμπρεικ γιατί δε σε βλέπω καλά. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα