Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια λιγο υποκειμενικη ερωτηση.Διαθετω μεχρι 200 ευρω ταβανι για καρτα γραφικων.Η ερωτηση ειναι να αγορασω απο καταστημα καποιο λιγοτερο δυνατο μοντελο οπως gtx 660,randeon 7870 η να ψαξω στα μεταχειρισμενα(με εγγυηση παντα) για καποιο πιο δυνατο μοντελο οπως gtx 760,gtx 670,7950 η καποια ευκαιρια ακομα πιο δυνατης καρτας.

Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια

Δημοσ.

σε μεταχειρισμενη σιγουρα θα μπορεσεις να πας σε καλυτερο μοντελο.αμα εχει εγγυηση τοτε δεν σε εμποδιζει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σορυ αν κουραζω αλλα επειδη ειμαι λιγο μπερδεμενος ρε παιδια.Εσεις στη θεση μου τι θα κανατε καινουρια η μεταχειρισμενη???

Δημοσ.

συμφωνω ! σε επεξεργαστη , καρτα και τροφοδοτικο δε θα πηγαινα ποτε σε μεταχειρησμενο !

σε καμμια μνημη ευχαριστως ! κ αυτην με την επιφυλαξη παντα μη μου σπρωξουν καμμια καμμενη ..

Δημοσ.

δεν ειναι απαραιτητο ! μπορει να πεσεις σε περιπτωση coil-whine σε καρτα η τροφοδοτικο κ να μη στο καλυπτει η εταιρια ..

να ειναι ολοκαινουργιο κ να κανει εκνευριστικο θορυβο χωρις να δουλευει προβληματικα  ..

Δημοσ.

για μενα ναι !

σου ειπα εναν λογο που μπορει να σπρωξει καποιος μια καρτα ο οποιος ειναι κ τιμιος !

μπορω να σου αναλυσω αλλους πολλους λογους οχι κ τοσο εντιμους για να σπρωξει καποιος την καρτα του κ να την πατησεις κ ας εχεις εγγυηση .. δε ξερω αν ξερεις οτι για βλαβη εξαιτιας oc η  καρτα χανει την εγγυηση της  πχ ..

ουτε για αστειο δε θα δινα 200 για μεταχειρισμενη ..

Δημοσ.

Και γω προτιμω τα καινουργια απο τα μεταχειρισμενα, εκτος απο την περιπτωση που π.χ. ψαχνω να βρω εναν επεξεργαστη ο οποιος πλεον δεν κυκλοφορει στα μαγαζια (δεν υπαρχει στοκ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...