Sadako Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Η αναζήτηση μπορεί να παραμείνει και φιλολογική, δηλαδή δεν είμαι αποφασισμένος για αγορά, απλά θέλω να εξετάσω τις επιλογές μου. Αυτήν την στιγμή έχω ένα κουλό dual monitor σύστημα που αποτελείται από μια Dell Ultrasharp U2410 και (κρατηθείτε) μια 15" TFT 4:3.. Επειδή δουλεύω σχεδόν καθημερινά σε εφαρμογές στις οποίες αξιοποιώ το δεύτερο μόνιτορ για μεταφορά panels κλπ, ήθελα να δω τι επιλογές έχω να αντικαταστήσω την μικρή με μια 24άρα, 16:10 όμως, όπως είναι και η 2410. Δεν με ενδιαφέρει σώνει και καλά καινούριο μόνιτορ, αν ξέρω τι επιλογές έχω μπορεί να κοιτάξω και σε μεταχειρισμένο. Την 2410 που την είχα πληρώσει 500 ευρώ το skroutz την βγάζει τώρα μόνο σε ένα κατάστημα, στα ίδια χρήματα πάνω κάτω. Υπάρχει η 2412 που βγαίνει κοντά στα 240 ευρώ (δεν μπορώ να καταλάβω, πιο καινούριο μοντέλο και είναι τόσο χειρότερο για να είναι στην μισή τιμή; ) χωρίς τα μεταφορικά. Τι άλλες επιλογές έχω σε νέα και παλαιότερα μοντέλα; ΥΓ. Επειδή το ρευστό δεν ρέει άφθονο και θα προβώ σε αγορά μόνο αν βρω συμφέρουσα περίπτωση, μήπως υπάρχει περίπτωση να την βγάλω αρκετά πιο φθηνά βελτιώνοντας κάπως το setup μου με μια 4:3 οθόνη που να έχει το ίδιο ύψος με της DELL και αν της βάλω κατακορυφη ανάλυση 1200; Με καμιά 19άρα ίσως;
Sadako Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Πού είπα πως υπάρχει κάτι που δεν μου αρέσει στην 2412; Μια απορία εξέφρασα για το ότι έχει την μισή τιμή από την 2410 και την περιέλαβα στις πιθανές επιλογές μου. Απλά θέλω να ξέρω και τι άλλες επιλογές έχω..
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 H 2412 είναι άλλης κατηγορίας (χαμηλότερης) σε σχέση με την 2410.Έχει άλλο panel (6-bit+A-FRC) με standard gamut και άλλα για αυτό και η τιμή.Από τα καλύτερα μόνιτορ που μπορείς να πάρεις σε αυτό το εύρος τιμών είναι.
Sadako Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Α μάλιστα. Ωραία, ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Μιας και θα είναι δευτερεύον μόνιτορ μήπως μπορώ να την βγάλω και πιο φθηνά; Με ανάλογες "θυσίες" στην ποιότητα βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα