Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο thinkpad της υπογραφης μου το δεχτηκαν στο σερβις με msata ssd επανω και +4gb ram απο την αρχικη αγορα.

Και παλι αν εισαι στο ελαχιστο προσεκτικος, δεν θα καταλαβει κανεις οτι ανοιχτηκε. Εκτος και αν του αλλαξεις τα φωτα κατα το ανοιγμα :P

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο thinkpad της υπογραφης μου το δεχτηκαν στο σερβις με msata ssd επανω και +4gb ram απο την αρχικη αγορα.

Και παλι αν εισαι στο ελαχιστο προσεκτικος, δεν θα καταλαβει κανεις οτι ανοιχτηκε. Εκτος και αν του αλλαξεις τα φωτα κατα το ανοιγμα :P

Ανοιγει ευκολα μεχρι το σκληρο?Δεν εχω ξανανοοιξει lenovo.

Δημοσ.

Παιδια μπορει καποιος να μου πει αν σε αυτο το λαπτοπ η ραμ ειναι επεκτασημη?http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910183 .Κατεληξα σε αυτο λογο εγγυησης(2 χρονια) αλλα δεν λεει αν υπαρχει δυνατοτητα επεκτασης.Πηρα στο eshop και αρχικα που ειπαν οτι δεν νομιζει να μην επεκτηνετε αλλα εφοσον δεν το λεει μπορει να ειναι μονο 4gb.Στο επισημο site της lenovo αναφερει οτι υπαρχουν δυο slots εως 16gb.

Δημοσ.

Προσωπικα 50ευρω παραπανω δεν θα εδινα για τετοιον λογο.

Εδω παιρνει το thinkpad που εχω 16gb ram. Δεν γινεται η λενοβο να εχει βαλει τοσο απαρχαιωμενη μητρικη που να μην υποστηριζει τουλαχιστον

8gb.

Δημοσ.

Στο παρελθον παιδια του φορουμ που ειχαν αγορασει απο εσοπ, τους το δεχονταν κανονικα απο την αντιπροσωπεια της λενοβο.

Ειχα διαβασει και περιστατικο που παιδι ειχε ideapad απο την Γερμανια αγορασμενο και του το δεχθηκαν κανονικα.

Καλεσε αν θες την αντιπροσωπεια και ρωτησε τους.

Απο Πολωνια ειναι τα λαπτοπ που φερνει το εσοπ.

Δημοσ.

Η λενόβο μουείχε πει τηλεφωνικά ότι δέχονται προϊόν αγορασμένο από εξωτερικό για σερβις εάν πωλείται το ίδιο μοντέλο στην ελλάδα.

Δημοσ.

Και κατι ακομα.Επειδη δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα  με τις ram και σκεφτομαι αμεσα να του βαλω μια 4αρα να παει στα 8GB.Υπαρχει καμια προταση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...