Luciddream Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 τελικά ανανέωσα με Forthnet για δύο λόγους. 1) δεν δίνει καμια άλλη εταιρία VDSL στην περιοχή μου εκτώς απο τον ΟΤΕ (και για αυτον κραταω καποιες επιφυλαξεις) στον οποίον τα ίδια βγαινουν 50 ευρώ. 2) ζήτησα κάποια προσφορά απο Forthnet και μου δώσαν διπλάσιο χρόνο προς κινητά, απεριόριστα σταθερά και VDSL με 29,90 ευρώ τον μήνα. φοβάμαι μην έπρεπε να κάνω και άλλα παζάρια, το δέχτηκα πολύ γρήγορα
thephotoshoped Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 τελικά ανανέωσα με Forthnet για δύο λόγους. 1) δεν δίνει καμια άλλη εταιρία VDSL στην περιοχή μου εκτώς απο τον ΟΤΕ (και για αυτον κραταω καποιες επιφυλαξεις) στον οποίον τα ίδια βγαινουν 50 ευρώ. 2) ζήτησα κάποια προσφορά απο Forthnet και μου δώσαν διπλάσιο χρόνο προς κινητά, απεριόριστα σταθερά και VDSL με 29,90 ευρώ τον μήνα. φοβάμαι μην έπρεπε να κάνω και άλλα παζάρια, το δέχτηκα πολύ γρήγορα Καλημερα και καλη χρονια! Ενδιαφέρομαι και εγώ να κάνω αλλαγή σε fothnet αλλά στην περιοχή μου δεν έχω VDSL και τα χρήματα που αναφέρεις είναι δελεαστικά. Υπάρχει περίπτωση να το παζαρέψω ζητώντας 24αρα dsl; Προφανώς και θα πέσει και η τιμή..
Luciddream Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 παρτους τηλεφωνο και ζητα να σου κανουν προσφορα απο το τμημα πωλησεων... εμένα με πήρε ένας τύπος και μου είπε για όλο το πακέτο 19.90 + 10 ευρώ το VDSL... ασχετο αλλα γιατι αναγκαστικά θες Forthnet?
dimopou Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 παρτους τηλεφωνο και ζητα να σου κανουν προσφορα απο το τμημα πωλησεων... εμένα με πήρε ένας τύπος και μου είπε για όλο το πακέτο 19.90 + 10 ευρώ το VDSL... ασχετο αλλα γιατι αναγκαστικά θες Forthnet? γενικότερα η forthnet έχει τις πιο χαμηλές τιμές και λογικά για αυτό οι περισσότεροι προτιμούν forthnet . Το πόσο πληρώνεις είναι το πιο βασικό στις δύσκολες εποχές που ζούμε
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να μου πεις το μπόνους που λαμβάνεις, από τα γραφόμενά σου(για να μην πω τίποτα χειρότερο...);
Luciddream Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 γενικότερα η forthnet έχει τις πιο χαμηλές τιμές και λογικά για αυτό οι περισσότεροι προτιμούν forthnet . Το πόσο πληρώνεις είναι το πιο βασικό στις δύσκολες εποχές που ζούμε για μενα το πιο σημαντικο ειναι η σταθερή συνδεση. και με την forthnet πραγματικά είναι σταθερή. δεν εχω εμπειρία απο άλλες εταιρίες αλλα απο την vivodi π.χ που ειχα πιο παλιά είναι πιο σταθερή (τότε είχα 4-5 disconnects τον μήνα). για ΟΤΕ δεν το συζηταω, μακρια και αγαπημένοι. με forthnet έχω δεί και 35 μέρες uptime, και μάλλον τα disconnects τα κάνει όταν κοιμάμαι γιατι δεν εχω δει ποτε κάτι. προσωπικά ήμουν έτοιμος να δοκιμάσω cyta για τα 10mbps upload ειδικά αφου είδα οτι υπάρχει τρόπος να παρακάμψεις το ρουτερ τους και να εχεις δικο σου, αλλα δυστυχώς δεν έδινε κανεις άλλος vdsl στην περιοχή μου... + οτι με βόλεψε η τιμή.
Luciddream Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 παρτους τηλεφωνο και ζητα να σου κανουν προσφορα απο το τμημα πωλησεων... εμένα με πήρε ένας τύπος και μου είπε για όλο το πακέτο 19.90 + 10 ευρώ το VDSL... ασχετο αλλα γιατι αναγκαστικά θες Forthnet? τελικά σήμερα έφαγα άκυρο... με πήραν τηλέφωνο και μου ειπαν οτι η συγκεκριμένη προσφορά δεν γινεται και το μονο που μπορούν να κάνουν ειναι περίπου στα 31 ευρω τον μήνα.. δυστυχώς σκεφτήκαν να μου το πούνε αφου μου γυρίσανε την γραμμή σε adsl και μου κόψανε και το τηλέφωνο για 8 ωρες περίπου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα