Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή την συγκεκριμένη στιγμή δεν εχω την υπομονή να διαβάσω τα ψιλά γράμματα σε κάθε εταιρία... έχουμε κανα πακέτο που να αξίζει ?? τώρα έχω Forthnet VDSL + απεριόριστα σταθερά + 30' σε κινητά με 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά (ίσως να ειναι και 35).... θα ήθελα κάτι παρόμοιο .... εριξα μια ματια στο site της Forthnet και ζαλίστηκα :P της wind το ίδιο πακέτο έχει 40 ευρώ τον μήνα... υποτίθεται οτι θα πρεπε να πέφτουν οι τιμές όχι να ανεβαίνουν :(

Δημοσ.

Στη Forthnet έχεις vdsl από το ΑΚ και δεν δίνει από KV, εάν έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου.

Η Wind δίνει και από KV και στα 35, εκτός από τα απεριόριστα σε σταθερά, δίνει και 300' σε κινητά και 120' στο καρτοκινητό σου f2G

Δημοσ.

ναι αλλα και παλι βγαινει 40... ασε που δεν θελω wind για διαφορους λογους... ειμαι κοντα στα 50 mbps απο Α/Κ οπότε δεν με πολυνοιάζει που θα πάω...(οσον αφορα την ποιοτητα της γραμμης εννοω) η cyta φαινεται να χει καλες τιμες και 10mbps upload αλλα ειναι voip απο όσο ξερω και δεν θέλω.....

Δημοσ.

Αφού είσαι δίπλα στο ΑΚ, και πληρώνεις 30 (αν είναι σωστό), τότε γιατί θέλεις να φύγεις;

δεν θελω να φυγω αλλα εκλεισα χρονο... και απο λιγο που κοιταξα στο site μαλλον δεν εχουν ξανα την ιδια προσφορα... Link.png Site: (εδώ το ιδιο πακέτο το εχει σχεδον 50 ευρώ) πως τα χουν κανει ετσι τα πακετα σαν τα μουτρα τους :P

για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω το παραμικρο προβλημα με την forthnet... δεν εχει πεσει το ιντερνετ ουτε δευτερολεπτο .. απλα ειμαι λιγο κουρασμενος τωρα για να τα κοιταξω αναλυτικα και έλεγα μηπως ειχαμε κατι ενδιαφερον για φετος τα χριστουγεννα (συνήθως τοτε κανουν τις προσφορες)

Δημοσ.

α.ισως να μπορουν να σου κανουν το ιδιο πακετο.λογικα θα στο αφησουν στο ιδιο πακετο αμα δεν ζητησεις κατι αλλο.

β.ελπιζω την καλωδιωση να την εχεις για vdsl και οχι με φιλτρακια οπως την ειχες με adsl.

cyta = voip δυστυχως.και λεω δυστυχως οχι για το voip αλλα οτι παντρευεσαι το ρουτερ.

Δημοσ.

ποια adsl poulinos... σε 7 μερες κλεινω Link.png Site: 1 χρόνο με VDSL :P

θα ρωτήσω μηπως γινεται να το αφησουν όπως είναι... αλλα φοβάμαι να κάνω και 1 χρόνο συμβόλαιο με forthnet μετά την "εξαγορά" απο wind... μπρός γκρεμος και πίσω ρέμα ειναι οι εταιρίες...

edit: με βλέπω να καταλήγω σε wind.. :cry:

Δημοσ.

ποια adsl poulinos... σε 7 μερες κλεινω Link.png Site: 1 χρόνο με VDSL :P

θα ρωτήσω μηπως γινεται να το αφησουν όπως είναι... αλλα φοβάμαι να κάνω και 1 χρόνο συμβόλαιο με forthnet μετά την "εξαγορά" απο wind... μπρός γκρεμος και πίσω ρέμα ειναι οι εταιρίες...

edit: με βλέπω να καταλήγω σε wind.. :cry:

α.για το θεμα καλωδιωσης λεω.

λογικα θα στο αφησουν.δεν ξερω αν μπορει να παρει επ αοριστου .λογικα και αυτο γινεται.καλα μεχρι να γινει η εξαγορα αστα να πανε.β.και να γινει δεν σημαινει οτι θα σου αλλαξουν κατι.

Δημοσ.

Περισσότερο πιθανό να σε πιέσουν για 3p(l)ay, παρά για να μείνει, ως έχει η τιμή.

34,90 πληρώνεις τώρα.Δυστυχώς δεν θα βρεις την τιμή αυτή πουθενά την παρούσα στιγμή.

Δημοσ.

Αφού θέλεις να μείνεις, τηλεφώνησέ τους και ρώτησε για το νέο χρόνο, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, και ξεκίνησε ένα παζάρι λέγοντας ότι θα φύγεις. Ακόμη καλλίτερα, στείλε τους μήνυμα για το θέμα αυτό, με το τηλέφωνό σου, και θα σου τηλεφωνήσουν οπωσδήποτε.

Την προηγούμενη βδομάδα έκανα το ίδιο, για μια από τις γραμμές που έχω στη forthnet, και μετά από συνεννοήσεις με τον προϊστάμενο κλπ συμφωνήσαμε στην ίδια τιμή και για τον επόμενο χρόνο, με ηχογράφηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην με παρεξηγήσεις, αλλα δεν είπα καπου οτι θέλω να μείνω :P δεν εχω εταιριοφοβία όπως κάποιοι εδω μέσα... μια καλή/φτηνή προσφορά ψάχνω.. της Cyta π.χ μου αρέσει αλλα το VOIP τα χαλάει...

Περισσότερο πιθανό να σε πιέσουν για 3p(l)ay, παρά για να μείνει, ως έχει η τιμή.

34,90 πληρώνεις τώρα.Δυστυχώς δεν θα βρεις την τιμή αυτή πουθενά την παρούσα στιγμή.

και όμως βλέπω στην Wind ακριβώς 35 βγαίνει .. εν το μεταξύ το NOVA που δινει η forthnet στο 3play τι καναλια έχει? δεν γράφει... χωρίς το cinema η το sports τι να το κανεις? :confused:

Επεξ/σία από Luciddream
Δημοσ.

Τα 35 ευρώ της wind είναι για 24μηνη σύμβαση.Αν δεν έχει πρόβλημα να το κάνεις.Για 12μηνο είναι 40 ευρώ.

Όσον αφορά τη forthnet και το 3p(l)ay για cinema pack θες :

Α. 30 ευρώ (ιντερνετ+απεριόριστα σε σταθερά+κανάλια με κύριο περιεχόμενο τα ντοκυμαντέρ)

Β. 15 για όλα τα novacinema

Γ. 10 ευρώ για vdsl

Δ. 5 ευρώ για 720' λεπτά προς κινητά.

Σύνολο:60 ευρώ.

ΥΓ1:Για τα κανάλια της Νόβα, καλό είναι να μπεις στο site της forthnet για να δεις ακριβώς τι έχει.

ΥΓ2:Αν ήμουν στη θέση σου, θα έπαιρνα άυριο τηλ. για να δω τις προθέσεις τους για να διατηρηθεί η υπάρχουσα τιμή και ύστερα θα σκεφτόμουν για εναλλακτικές.Επίσης να συνυπολογίσεις +50 ευρώ τα τέλη μεταφοράς (ελέω vdsl) σε άλλη εταιρία.

ΥΓ3:Να θυμάσαι πως όλες οι εταιρίες έχουν μια τιμή για τον πρώτο χρόνο.Μετά ανεβαίνει.

Δημοσ.

35 βγαινει στην wind.με τα ίδια που εχω στην forthnet και μάλιστα με 60 λεπτά σε κινητά. και ειναι για 12 μήνες. αλλα και παλι αυτο που λες με τα 40 συμφέρει περισσότερο.. επίσης απο όσο ξέρω δινει 10mbps upload.. φυσικά ο μόνος λόγος που την σκέφτομαι ειναι οτι έχω ήδη ενα καλο ρουτερ γιατι αλλιως θα επρεπε να αγοράσω και ρουτερ :P

txtlbIM.jpg

τα τέλη μεταφοράς που τα βλέπεις? ... δωρεάν γράφουν ολοι εκτως και αν δεν προσεχω κατι

Δημοσ.

Τα τέλη ενεργοποίησης εννοώ, τα οποία είναι 36 ευρώ.Αν όμως θα έχεις vdsl από KV, τότε πάει στα 50 περίπου.

Εγώ αναφέρομαι σε άλλο πρόγραμμα:

http://www.wind.gr/gr/wind-shop/basket/?mode=AddonServices&bundle=0

στα 35 ευρώ για 24 μηνες και δίνει:

-απεριόριστα σε στθαερά

-300' προς κινητά

-vdsl

Δημοσ.

35 βγαινει στην wind.με τα ίδια που εχω στην forthnet και μάλιστα με 60 λεπτά σε κινητά. και ειναι για 12 μήνες. αλλα και παλι αυτο που λες με τα 40 συμφέρει περισσότερο.. επίσης απο όσο ξέρω δινει 10mbps upload.. φυσικά ο μόνος λόγος που την σκέφτομαι ειναι οτι έχω ήδη ενα καλο ρουτερ γιατι αλλιως θα επρεπε να αγοράσω και ρουτερ :P

txtlbIM.jpg

τα τέλη μεταφοράς που τα βλέπεις? ... δωρεάν γράφουν ολοι εκτως και αν δεν προσεχω κατι

Το σύστημα της wind το έχουμε μάθει . Προσπαθεί να προσελκύσει πελάτες και μόλις τελειώσει το συμβόλαιο σου είναι ο ακριβότερος πάροχος . Το θέμα είναι να έχεις μια τιμή που θα είναι σταθερή και μετά τη λήξη του συμβολαίου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...