Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι κεραια μπορω να βαλω για να ενισχυσω το σημα που λαμβανω?αυτη που εχω ειναι 5db omni directional.και να ρωτησω και κατι αλλο.πως ειναι δυνατο με τα ιδια ποσοστα στην ποιοτητα σηματος μια να μου δινει ταχυτητα 1Mbps και αλλες φορες 11Mbps.

post-64550-0-58986000-1387657651_thumb.png

Δημοσ.

εγω ειμαι στον πρωτο οροφο και το ρουτερ στον τριτο.θελω να αυξησω την ποιοτητα σηματος στο wifi adapter και σκεφτομαι για κεραια

Δημοσ.

ok θα δοκιμασω μια κεραια 9db.και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μια μου δειχνει ταχυτητα 1Μbps η 11Mbps η 48Mbps ενω η ποιοτητα σηματος ειναι σχεδον ιδια.

Δημοσ.

οταν δεν μπορει να παιξει σωστα στα 48Mbit η στα 11 σε κατεβαζει πιο χαμηλα αυτοματα.και παει λεγοντας.μπορει να ειναι παρεμβολες και απο αλλα δικτυα κτλ.και περισσοτερα Db να βαλεις δεν βλεπω να κερδιζεις πολυ.δεν θα πηγαινα σε omnι αλλα θα δοκιμαζα κατι κατευθυντικο για να σημαδεψω προς το ρουτερ.αλλιως κανα Repeater ενδιαμεσα.

Δημοσ.

οντως ειναι παρεμβολες,εμποδια.οταν βγαζω στο μπαλκονι την κεραια μου δινει 48Μbit με την ιδια παντα ποιοτητα σηματος να δειχνει το προγραμμα.θα κοιταξω για 9db κεραια για αρχη.

Δημοσ.

οντως ειναι παρεμβολες,εμποδια.οταν βγαζω στο μπαλκονι την κεραια μου δινει 48Μbit με την ιδια παντα ποιοτητα σηματος να δειχνει το προγραμμα.θα κοιταξω για 9db κεραια για αρχη.

πες μας αν αλλαξε κατι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...