Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Ειχα παει πριν απο αρκετο καιρο σε ενα υπολογιστη να κανω φορματ, και επειδη δεν γινοτανε απο το dvd εκανα απο ενα φλασακι που τα ειχα περασει..

Τα βαλαμε κανονικα, ολοκληρωθηκαν, περασαμε τα βασικα προγραμματα skype,mozilla, και ενα 2 ακομα. καναμε 2-3 επανεκινησης και δεν ειχαμε προβλημα.

Αλλα πριν απο 2-3 μερες μου λεει αυτη η κοπελα οτι οταν παει να ανοιξει τον υπολογιστη της εμφανιζει ενα που φορτωνει και λεει τα windows σταματησαν να λειτουργουν.

Χθες μου λεει οτι τωρα ανοιγει ο υπολογιστης, και οταν παει να μπει μεσα στο χρηστη της εμφανιζει μια μαυρη οθονη και δεν μπορει να κανει κατι..

Αυριο θα παω να το δω, να καταλαβω, γιατι ειναι και ξενη και δεν ξερει καλα ελληνικα και δυσκολα τα βγαζω περα :-(

Απλως δεν θελω να δοκιμασω να κανω ξανα format, αλλα καποια αλλη λυση ετσι ωστε να της το λυσω.

Τι μπορω να δοκιμασω ετσι ωστε να φτιαχτει? Φυσικα θα δοκιμασω και εκει περα διαφορα πραγματα, αλλα εχετε να μου προτεινετε κατι?

Υπαρχει δισκος επιδιορθωσης? Εγω στο pc μου εχω τα windows 7 ακριβως τα ιδια, και ετσι δημιουργησα ενα δισκο επιδιορθωσης  απο την εναρξη-Συντηρηση- Δημιουργία δίσκου επιδιόρθωσης συστήματος

Αυτο θα μπορω να το δοκιμασα στον αλλον υπολογιστη?

Σας ευχαριστωω

Δημοσ.

Βασικα για αρχή βάλε το δισκάκι των 7 μεσα και κανε repair , αν καταφέρεις να μπεις σε κανονική λειτουργία η safe mode δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel , μπορει να ειναι οτιδήποτε οποτε θέλει ψάξιμο λιγο

Δημοσ.

Δες το πρώτα απο κοντά γιατί με χαλασμένο τηλεφωνο δεν θα βγει τιποτα ουσιαστικό.

hdsentinel απαραιτήτως 

Δημοσ.

Βασικα για αρχή βάλε το δισκάκι των 7 μεσα και κανε repair , αν καταφέρεις να μπεις σε κανονική λειτουργία η safe mode δες σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος με το hdsentinel , μπορει να ειναι οτιδήποτε οποτε θέλει ψάξιμο λιγο

Αν δεν κανω λαθος για επιδιορθωση δεν παταμε εναν συνδιασμο κουμπιων?

Δημοσ.

Οχι με το δισκάκι των 7 ειναι απλο δεν ειναι σαν τα xp , βαλε το μεσα και στην πρώτη οθόνη που λεει εγκατάσταση αν θυμάμαι καλα απο κατω εχει να επιλέξεις επιδιόρθωση

Δημοσ.

Οχι με το δισκάκι των 7 ειναι απλο δεν ειναι σαν τα xp , βαλε το μεσα και στην πρώτη οθόνη που λεει εγκατάσταση αν θυμάμαι καλα απο κατω εχει να επιλέξεις επιδιόρθωση

Ωραια. Να γραψω και σε ενα cd ενα antivirus απο αυτα που ειναι Bootable, ετσι ωστε να το βαλω να ελεγχει??

Και αν, πιο λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...