Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ευκολο ειναι να κανεις μεσα απο τα windows.υπαρχει εφαρμογη που κανεις και μεσα απο τα windows.αλλιως μπορει να γινει και μεσα απο το bios με καποιο usb stick.

καποιοι φοβουνται μεσα απο τα windows.Εγω εχω κανει απειρες φορες και δενειχα θεμα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο bios? περνεις ολες τις rom κ το .exe τα βαζεις σε ενα usb κ μεσα απο bios εχει επιλογη?

K απο windows? πια εφαρμογη ειναι..?

στο bios γραφεις απλα το rom μονο τιποτα αλλο.απο τα windows θα βρεις την εφαρμογη μεσα στο cd της Mobo.αν θυμαμαι νομιζω οτι ειχες asus και λεγεται live update.στο site Της asus θα σου εχει και οδηγιες.νομιζω απο το bios το stick πρεπει να ειναι fat32.εγω συνηθως απο τα windows Μεσα το κανω και ολα μια χαρα μεχρι τωρα.απλα βαζω να κανει και reset το bios και μετα το ξανασεταρω οταν μπω μεσα απο την αρχη.2 λεπτα δουλεια.

την εφαρμογη μπορεις να την βρεις και στο site Της asus οπως και το τελευταιο bios.απλα διαλεξε το σωστo mobo.και σαν μετρο προστασιας οταν πας να περασεις το bios σου λεει τα στοιχεια του παλιου bios και του νεου για να δεις μηπως καταλαθως κατεβασες για αλλο μοντελο

και ναι μεσα στο bios καπου εχει επιλογη.θα το δεις ειναι ξεχωριστο μενου συνηθως.θα λεει και στο manual

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...