Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μμμ... προσθεσα μια πορτα για μtorrent λες να παιζει τπτ απο αυτο?

οχι.

πορτα εννοει ο φιλος να αλλαξεις ethernet port πανω στον ρουτερ.

με αλλο ρουτερ το κανει?καρφωτες ip στην καρτα δικτυου?

επισης απ το να κανεις Reboot πολλες φορες βοηθαει να κανεις disable/enable την καρτα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι.

πορτα εννοει ο φιλος να αλλαξεις ethernet port πανω στον ρουτερ.

με αλλο ρουτερ το κανει?καρφωτες ip στην καρτα δικτυου?

επισης απ το να κανεις Reboot πολλες φορες βοηθαει να κανεις disable/enable την καρτα.

Θα αλλαξω τις θυρες απο το router μηπως κ δω διαφορα.. Απο κει και περα πως βαζω καρφωτες ip? :D

Δημοσ.

Θα αλλαξω τις θυρες απο το router μηπως κ δω διαφορα.. Απο κει και περα πως βαζω καρφωτες ip? :D

To configure TCP/IP for static addressing

1. Open Network Connections.

2. Right-click the network connection you want to configure, and then click Properties.

3. On the General tab (for a local area connection) or the Networking tab (for all other connections), click Internet Protocol (TCP/IP), and then click Properties.

4. Click Use the following IP address, and do one of the following:
    • For a local area connection, in IP address, Subnet mask, and Default gateway, type the IP address, subnet mask, and default gateway addresses.

• For all other connections, in IP address, type the IP address.

5. Click Use the following DNS server addresses.

6. In Preferred DNS server and Alternate DNS server, type the primary and secondary DNS server addresses.

με την εντολη ipconfig /all μπορεις να δεις τι ip και dns εχεις τωρα για να βαλεις τα ιδια.

Δημοσ.

Παιδες επαναφερω το θεμα γτ δε λυθηκε το προβλημα.. απο οτι καταλαβα ισως εχει προβλημα με τον προσαρμογεα δυκτιου κ δε βρισκει το ρουτερ σαν να ειναι βγαλμενο το καλωδιο, παω στης ριθμισεις κ δε βρισκω τπτ καμια συνδεση, αλλα αν κανω επανεκκινιση εμφανιζετε κ δουλευουν ολα ρολοι. Δε το καταλαβαινω αυτο..!!

Δημοσ.

Παιδες επαναφερω το θεμα γτ δε λυθηκε το προβλημα.. απο οτι καταλαβα ισως εχει προβλημα με τον προσαρμογεα δυκτιου κ δε βρισκει το ρουτερ σαν να ειναι βγαλμενο το καλωδιο, παω στης ριθμισεις κ δε βρισκω τπτ καμια συνδεση, αλλα αν κανω επανεκκινιση εμφανιζετε κ δουλευουν ολα ρολοι. Δε το καταλαβαινω αυτο..!!

αλλαξε καλωδιο και πορτα στον ρουτερ, μετα βλεπουμε παλι

Δημοσ.

αν χανετε το εικονιδιο τοτε δεν φταιει ουτε καλωδιο ουτε ρουτερ αλλα κατι γινεται με την καρτα.αν σου βγαζει οτι εχει αποσυνδεθει το καλωδιο εκει η πορτα στο ρουτερ η καλωδιο η μπορει και παλι η καρτα.

Δημοσ.

Το καλωδιο δε νομιζω να φταιει γτ δεν εχω διακοπες, απλα οταν ανοιγω το pc δεν βλεπει τπτ σαν να εχω το καλωδιο βγαλμενο, ακομη κ να το βγαλω κ να το βαλω τπτ, μονο με επανεκκινηση το αναγνωριζει κ ολα ρολοι..

Μαλλον για καρτα το κοβω αυτη που εχω ειναι ενσωματωμενη με την μητρικη. M2a-mx εχω.. τι τιμη περιπου  θα με βγει μια καινουρια? και ειναι ευκολο να την αλλαξω μονος? μπορει να με διαλεξει καποιος? απο e-shop θα με βολευε..

ευχαριστωω προκαταβολικα..! 

Δημοσ.

αν μιλαμε για ενσωματωμενη καρτα δικτυου περα απο νεους drivers ειτε απο το site Της asus ειτε απο το site του κατασκευαστη θα δοκιμαζα και bios update.αλλιως οποιαδηποτε pci Καρτα δικτυου παρεις θα παιξει μια χαρα.ουτε 10 ευρω δεν κανουν.εκτος αν φταιει κατι στο λειτουργικο οποτε εκει θες αλλο λειτουργικο για δοκιμη.απλα αν την καρτα στην περασαν τα wndows αυτοματα τοτε μην αφησεις αυτους τους drivers.ειναι χαλια μερικες φορες.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522608

asus m2a-mx

Μπηκα στην asus εκανα επιλογη windows 7 32 bit κ μου βγαζει αρκετεσ επιλογες θελει ολα να τα κατεβασω?

και κατι αλλο να κανω καλυτερα ενα φορματ πρωτα κ να βαλω τα 64bit windows? θα ναι καλυτερα?

τους πιο νεους κατεβαζεις (πανε με εκδοση /ημερομηνια)αλλα δοκιμασε αν θες να αλλαξεις και λειτουργικο.επισης full updates στα windows.

Δημοσ.

θα το κοιταξω λιγακι και θα σου πω.. απο οτι θυμαμαι κατεβασα ολους τους drivers απο asus κ τους περασα.. ισως να φταιει και καποιο update γιατι μου το εκανε περισυ για λιγο διαστημα εστρωσε κ εχει περιπου 3ς βδομαδες αρχισε να το ξανα κανει.. θα το ψαξω λιγακι ισως το κανω κ ενα format γτ εχω καιρο να το κανω και βλεπουμε...

Δημοσ.

θα το κοιταξω λιγακι και θα σου πω.. απο οτι θυμαμαι κατεβασα ολους τους drivers απο asus κ τους περασα.. ισως να φταιει και καποιο update γιατι μου το εκανε περισυ για λιγο διαστημα εστρωσε κ εχει περιπου 3ς βδομαδες αρχισε να το ξανα κανει.. θα το ψαξω λιγακι ισως το κανω κ ενα format γτ εχω καιρο να το κανω και βλεπουμε...

το format ακουγεται ολοκληρη ιστορια αλλα στην πραξη θα σου φαει λιγοτερη ωρα απο οτι να ψαχνεις να δεις τι μπορει να εχει γινει.αν δηλαδη στο τελος ειναι το λειτουργικο θα εχει φαει 800 ωρες χωρις να εχεις καταφερει να βρεις τι ειναι.οποτε για μενα κανε το format.αν δεν ειναι αυτο δεν πειραζει.εχασες 2 ωρες αλλα οκ εκανες μια εκκαθαριση στο Pc

Δημοσ.

λοιπον παιδες εκανα format το pc δουλεψε κανονικα κ μετα απο καποιες αναβαθμισεις windows που εκανε επανηρθε.. δε ξερω τι να κανω, θα πειραματιστω λιγο ακομη με τους driver κ απο κει και περα θα αλλαξω μια καρτα δικτυου.. τι λετε εσεις?

Δημοσ.

λοιπον παιδες εκανα format το pc δουλεψε κανονικα κ μετα απο καποιες αναβαθμισεις windows που εκανε επανηρθε.. δε ξερω τι να κανω, θα πειραματιστω λιγο ακομη με τους driver κ απο κει και περα θα αλλαξω μια καρτα δικτυου.. τι λετε εσεις?

εκτος αν το πειραζει καποιο προγραμμα /update οποτε θελει ψαξιμο.ριξε και κανα bios update προληπτικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...