killmelater Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα στην παρεα εχω ενα θεμα με τον σταθερο υπολογιστη μου.. Οταν τον ανοιγω δε βλεπει να εχει ιντερνετ κ οτι κ να κανω δε μπορει να βρει. με τον μονο τροπο που διορθωνετε ειναι να κανω restart κ ετσι εχω ιντερνετ.. αυτο γινετε σε καθημερινη βαση, δηλ ανοιγω το pc και κανω αμεσως restart ωστε να εχω ιντερνετ.. τι μπορει να φταιει?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Να υποθέσω οτι μιλάς για Windows. Αν ναι, απεγκατέστησε τους drivers απο την διαχείριση υλικού και βάλε τους πιο ενημερωμένος
killmelater Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 windows 7 εχω φιλε μου..οταν λες διαχειριση υλικου εννοεις συσκευων μαλλον.. μπηκα κ παω στον προσαρμογεα δυκτιου αν κανω απεγκατασταση θα εχω ιντερνετ μετα? παταω αυτοματη ενημερωση μεσο ιντερνετ κ λεει οτι ειναι ενημερωμενο
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ποια μητρική έχεις να σου πουμε να κατεβάσεις τους drivers απο τον κατασκευαστή της μητρικής σου
killmelater Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522608 asus m2a-mx Μπηκα στην asus εκανα επιλογη windows 7 32 bit κ μου βγαζει αρκετεσ επιλογες θελει ολα να τα κατεβασω? και κατι αλλο να κανω καλυτερα ενα φορματ πρωτα κ να βαλω τα 64bit windows? θα ναι καλυτερα?
killmelater Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 μεταφερεται στην σωστη ενοτητα. Πως μπορω να μεταφερω το αρθρο? ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Πήγαινε εκει που λεει LAN και κατεβασε τον driver.
killmelater Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως εβαλα τους driver και παλι τα ιδια ¨. εχεισ καποιος καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δυστυχως εβαλα τους driver και παλι τα ιδια ¨. εχεισ καποιος καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? απεγκατεστησες την καρτα?
killmelater Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 απεγκατεστησα τους driver αλλα λογο του οτι εχω windows 7 βρισκει αυτοματα πριν προλαβω να τους βαλω χειροκινητα.. οποτε τους εβαλα απο πανω κ συνεχιζει το ιδιο.. δυστυχωςςςς........
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μιλαμε για ενσυρματη καρτα η ασυρματη?β.δοκιμασες καρφωτες ip? β.το εχω μεταφερει εγω το θεμα.
killmelater Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ενσυρματη συνδεση εχω.. το θεμα ειναι οποτε θυμαται το κανει οποτε θυμαται δε το κανει.. θα υπαρξει ενα ς μηνς που θα γινετε καθε φορα κ να αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση κατευθειαν κ θα υπαρξει φορα που θα το κανει μετα απο ενα μηνα.. επειδη δε γνωριζω κ πολυ δεν το εψαξα βαθυτερα. εκανα διαγραφη τους driver κ τους ξανα εβαλα,, το σκαλησα οσο μπορουσα αλλα δε καταφερα κατι
NikosKallithea Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως ειναι τίποτα στο hardware, δηλαδή φισακια ethernet, καλώδια κλπ. Αλλαξες πορτα στον ρουτερ?
killmelater Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 μμμ... προσθεσα μια πορτα για μtorrent λες να παιζει τπτ απο αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα