Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα εχω ενα θεμα με τον σταθερο υπολογιστη μου.. 

Οταν τον ανοιγω δε βλεπει να εχει ιντερνετ κ οτι κ να κανω δε μπορει να βρει. με τον μονο τροπο που διορθωνετε ειναι να κανω restart κ ετσι εχω ιντερνετ.. αυτο γινετε σε καθημερινη βαση, δηλ ανοιγω το pc και κανω αμεσως restart ωστε να εχω ιντερνετ.. τι μπορει να φταιει? 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

windows 7 εχω φιλε μου..οταν λες διαχειριση υλικου εννοεις συσκευων μαλλον.. μπηκα κ παω στον προσαρμογεα δυκτιου αν κανω απεγκατασταση θα εχω ιντερνετ μετα? παταω αυτοματη ενημερωση μεσο ιντερνετ κ λεει οτι ειναι ενημερωμενο

Δημοσ.

Ποια μητρική έχεις να σου πουμε να κατεβάσεις τους drivers απο τον κατασκευαστή της μητρικής σου

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.522608

asus m2a-mx

Μπηκα στην asus εκανα επιλογη windows 7 32 bit κ μου βγαζει αρκετεσ επιλογες θελει ολα να τα κατεβασω?

και κατι αλλο να κανω καλυτερα ενα φορματ πρωτα κ να βαλω τα 64bit windows? θα ναι καλυτερα?

Δημοσ.

απεγκατεστησα τους driver αλλα λογο του οτι εχω windows 7 βρισκει αυτοματα πριν προλαβω να τους βαλω χειροκινητα.. οποτε τους εβαλα απο πανω κ συνεχιζει το ιδιο.. δυστυχωςςςς........

Δημοσ.

Ενσυρματη συνδεση εχω.. το θεμα ειναι οποτε θυμαται το κανει οποτε θυμαται δε το κανει.. θα υπαρξει ενα ς μηνς που θα γινετε καθε φορα κ να αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση κατευθειαν κ θα υπαρξει φορα που θα το κανει μετα απο ενα μηνα..

επειδη δε γνωριζω κ πολυ δεν το εψαξα βαθυτερα. εκανα διαγραφη τους driver κ τους ξανα εβαλα,, το σκαλησα οσο μπορουσα αλλα δε καταφερα κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...