The_Seeker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Αποφάσισα κι εγώ να φτιάξω καμια ταινιούλα σε divx (για την ακρίβεια σε Xvid) και, όπως συστήνουν οι περισσότεροι οδηγοί, κατέβασα το gordian knot 0.28.5. Όλα καλά, κάνω το ριπάρισμα με DVDDecrupter (και με Smartripper το ίδιο πρόβλημα έχω) και ανοίγω το dvd2avi για να φτιάξω το d2v project αρχείο που θα το φορτώσω στο knot. Πάω λοιπόν να το ανοίξω μετά με το knot και μου βγάζει το μήνυμα: "file is not a valid dvd2avi project". Έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα: τις εκδόσεις 2.76, 2.77.3, 2.77.4 του dvd2avi, να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω το knot κλπ. Άκρη δε βρήκα. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Eίναι bug αν θυμάμαι καλά. Μήπως έκανες μεταφορά του παραγόμενου .d2v αρχείου σε άλλο φάκελο ή σκληρό και μετά το άνοιξες με GKnot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 klasiko bug . Lush : 1on ) Kouna to dvd2avi apo ekei pou einai . Balto px sto c:/dvd2avi/ 2on ) kane to d2v ALLA swse to d2v se asxeto pali path . Px : e:/d2v/ Apa3 kai ftiaxei mia fora to problhma exafanizete gia panta . Pes mou an doulepse. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Seeker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δε δουλεύει γμτ! Μου χει σπάσει τα νεύρα! Επανεγκατάσταση του knot έκανα, μετέφερα αλλού το dvd2avi, έσωσα αλλού το d2v, εγκατέστησα το knot χωρίς το dvd2avi και μετά το εγκατέστησα από zip που είχα κατεβάσει χωριστά, έσβησα τα registry keys, όλα τα έκανα... Απογοητεύτηκα! Τι στο @#$^%# μπορεί να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 katebase kai dokimaste me auto : http://members.xoom.it/divxgr/downloads/dvd2avi1.76.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Seeker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Φίλε trustfm δυστυχώς ούτε αυτό λειτουργεί... Τι να πω; Μήπως έχει να κάνει με καμια ρύθμιση του dvd2avi; Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποίησα είναι: Field operation->None, Color space->YUV 4:2:2, YUV->RGB PC Scale, Demux all tracks (AC3, MPA, DTS), 48->44.1KHz->Off, DirectDraw overlay. Μήπως έχει να κάνει με το VFAPI plugin; Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το format... Και κάτι άλλο: Όταν ριπάρω το DVD με το Smartripper, αυτό δημιουργεί από μόνο του ένα d2v αρχείο, το οποίο την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το knot και το άνοιξα, δε μου είχε βγάλει το σφάλμα, αλλά μετά είχε βγάλει κάποιο άλλο λάθος που δεν το θυμάμαι ακριβώς... Αλλά όταν ξαναπροσπάθησα να ξαναριπάρω με το smartripper και να ανοίξω το d2v μου έβγαζε το σφάλμα. Μυστήρια πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 pe3e ki allo me ta paths ... pigene se upopaths c/dd/gg/fix ... dokimase etsi ... boh :S epishs an de pai3ei piase to dvd2avi kai mhn to metakinhseis alla kanto COPY sto neo directory . Epishs kane copy ono to dvd2avi.exe kai oxi kai ta sunodeitika files ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Seeker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν τα δοκίμασα ακόμα αυτά που λες, αλλά ξέχασα να πω ότι τα vob τα ριπάρω σε άλλο partition (d:) από το c: που είναι εγκατεστημένο το GK. Θα δοκιμάσω να το ριπάρω στο C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trustfm Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 oxi kalutera dokimase na baleis to dvd2avi sto d kai trexto apo to d ! oxi mesw gk ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε μένα, όταν έβαλα το update σε 0.28.5 (είχα το 0.28 πριν). Λύση; Κατέβασα ολόκληρο το πακέτο και ησύχασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Seeker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2003 Teoulas, τι εννοείς ολόκληρο το πακέτο; Έχω ένα που λέγεται GordianKnot.RipPack.0.28.5.Setup, ένα GordianKnot.RipPack.0.28.5.2.Update.Setup (το οποίο όταν το πέρασα από πάνω δεν έλυσε το πρόβλημα) και ένα GordianKnot.CodecPack.1.4. Υπάρχει κάποιο άλλο που μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Φιλε Seeker, τι μέγεθος έχει το αρχειο του GK? Υπάρχει το GKrippack στο Doom9 με περίπου 8,5Mb μέγεθος. Είναι αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Εγώ με πλήρη απεγκατάσταση το GK (και απο registry όλα τα keys) και επανεγκατάσταση ήμουν οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Seeker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Ναι Παναγιώτη αυτό είναι {8,05 MB (8.443.517 bytes)}. kriz το έχω δοκιμάσει περίπου 10 φορές, με σβήσιμο των registry keys και μέσα από το gk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinmind Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 To vfapi plugin στο DVD2AVI είναι ενεργοποιημένο/τικαρισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.