Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω τπτ απο steam οποτε προτειμω το κλασσικο dvd

Από τη στιγμή που πολλά games έρχονται πλέον πακέτο με DRM που απαιτεί να είσαι online, το Steam αξίζει. Είναι εξαιρετικά απλό: Πας σε ένα περίπτερο, αγοράζεις κάρτα paysafe, τη φορτώνεις στο Steam Wallet και καθάρισες!

Δημοσ.

που μπορω να βρισκω φθηνα και αυθεντικα παιχνιδια για η/υ εχεισ κανεις καμια προτασΗ?

Κάποιο από τα ακόλουθα Steam, GOG, G2Play.net, Amazon.co.uk, Origin (για ΕΑ), Ubishop (για Ubisoft)

Δημοσ.

δεν ξερω τπτ απο steam οποτε προτειμω το κλασσικο dvd

Αν θες κουτατη συσκευασια να ξερεις οτι θα περιμενεις πολυ περισσοτερο για να παρεις καποιο παιχνιδι.

η προσωπικη μου συλλογη απ το steam(δεν εχω δωσει παραπανω απο 100€ και εχω 24 παιχνιδια)ολα απο steam sales ειτε καλοκαιρινες ειτε χριστουγεννιατικες

Δημοσ.

http://store.steampowered.com/

δεν εχεις να φοβασαι κατι με το συγκεκριμενο,οι αγορες ειναι φερεγγυες,οπως ειπαν και πιο πανω τσιμπας μια paysafe,την φορτωνεις στον λογαριασμο σου και αγοραζεις επιτοπου αυτο που γουσταρεις.

Ολα μου τα παιχνιδια ειναι απο εκει,αν αγοραζα τα παιχνιδια σε retail μορφη χαλαρα θα ειχα δωσει πολλα παραπανω χρηματα.

Επισης,μπορεις να κατεβασεις τα παιχνιδια και να τα εχεις σε καποιον αλλο δισκο,και τα κανεις εγκατασταση οποτε θες(αντι να τα κατεβαζεις εκεινη την ωρα)

αυτο που χρειαζεται να κανεις ειναι να το κανεις εγκατασταση στον υπολογιστη σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...