moxalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Με ένα system restore θα είσαι ok, τώρα για το πρόβλημα με τα switchable δεν έχω άλλη ιδέα πραγματικά.. Το hardware αμφιβάλλω να έχει θέμα πάντως. Από τη στιγμή που περνάς τους σωστούς drivers και βγάζουν πρόβλημα και οι ίδιοι της samsung, τι να πω. Ελπίζω κάποιος πιο έμπειρος να μπορεί να βοηθήσει!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 για να βαλω τα windows 7 επρεπε να μπω σε Gparted και να κανω κατι αλχημειες ωστε να φυγει το GPT Partition που ειχε ο δισκος πλεον δεν υπαρχει το Recovery, μπορω βεβαια να βαλω ενα untouched Windows 8 iso και να περασω τους οδηγους απτο site της Samsung αυτη τη στιγμη ειμαι σε τσατ με το αμαζον για να μου δωσουν ετικετες επιστροφης 1
thanos75x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα κι από μένα... Βασικά το πρόβλημα είναι γενικότερο με τα laptop με switchable graphics... Εγώ πήρα ένα Lenovo G500 και η AMD δεν ξυπνάει ποτέ. Παίζει τα πάντα με την intel HD4000. Οι drivers από το site της AMD γίνονται εγκατάσταση αλλά μετά απενεργοποιούνται αυτόματα από τα windows λόγω σφάλματος. Υπάρχουν σε αυτό το site κάποιοι drivers αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει να τους φτιάξουν για όλα τα laptops και βγάζουν συνέχεια updates. http://leshcatlabs.net/ και εδώ το forum: http://www.leshcatlabs.net/forums/viewtopic.php?f=6&t=161 Ρίξε μια ματιά και έχε το νου σου για updates... Στο Lenovo G505 που έχει intel HD4600 την πιο καινούργια μαζί με AMD HD8750 δούλεψαν κανονικά στο δικό μου που έχει την intel HD4000 μου βγάζει error κατά την εγκατάσταση του catalyst... Εγώ ακόμα περιμένω... Υπομονή
NaGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) είχα παρόμοια προβλήματα κάνοντας clean install win7 στο dell 3521 του Κωτσόβολου με ati 7670. οι drivers της dell δεν έπαιζαν καθόλου. τελικά έπαιξε ως εξής. έκανα uninstall τα πάντα απο ati μέσα απο add/remove programs. έσβησα το c:\ati που κάνει extract o catalyst installer. κατέβασα 13.12 απο ati. έκανα κανονικά full install. κατέβασα το τελευταίο driver απο Intel για την 4000. τώρα είναι οκ. ΥΓ σε κάποια φάση, δεν θυμάμαι πότε, έκανε update το .ΝΕΤ σε 4.5.1. οι 13.12 θέλουν το 4.5. το εγκαθιστούν κιόλας, αλλά το 4.5.1 πιθανόν να κλείνει κάποιες τρύπες. οπότε αν το έχετε pending στα windows update, κάντε το πριν ξεκινήσετε τις αλλαγές. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2013 από NaGR
georgemp2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 καλησπέρα παιδιά, κάτοχος και εγώ ενός lenovo G500 και αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα, τελικά υπάρχει λύση σε αυτό το θέμα; αν μπορεί κανείς να βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα