Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, προσπαθω να μπω στο Catalyst Control Center ή στα options του Switchable Graphics και μου βγαζει και στις δυο περιπτωσεις το παρακατω μηνυμα, ξερεις κανει τι χρειαζεται να κανω? Κανω reboot, και παλι τιποτα.
Federacion Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Τι windows έχεις; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
moxalis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις περάσει τους drivers από το site της AMD η είσαι με αυτούς που πέρασαν τα Windows;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ήμουν με αυτούς που είχε απο μόνο του λαπτοπ (w8.1). Πέρασα τον τελευταίο beta διαθέσιμο οδηγό απτο site της amd και μετά έκανα και update τον οδηγό για την HD4000 απτην Intel. Όλα καλά πλέον αλλα για κάποιο λόγο δεν έχω επιλογή switchable graphics πλέον. τι χρειάζεται να γινει για να μπορώ ξανά να επιλέγω με ποια κάρτα θα τρέχει το κάθε πρόγραμμα?
moxalis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Η επιλογή μέσα από το Catalyst από advanced view στη λίστα του "Power" δεν έχει επιλογή για switchable?Μου είχε τύχει παλιότερα να είναι κενές οι επιλογές στο drop down menu για τα switchable, γύρισα πίσω με clean uninstall σε WHQL και μετά πάλι σε beta και έφτιαξε για κάποιο λόγο.By the way, οι τελευταίοι είναι οι 13.12 και δεν είναι beta, οπότε κάνε και μία δοκιμή με αυτούς μπας και στρώσει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 εκανα δοκιμη τους 13.12, τιποτα, ουτε καν τους εκανε σωστη εγκατασταση δεν ειναι beta ναι, αλλα οταν κεταβαζω το αρχειο για τους 13.12 μου βγαζει οτι δεν εχω συμβατο hw. (by the way εχω την 8750M) κατεβαζω τωρα ολους τους οδηγους για downgrade σε Windows 7 να βρω την υγεια μου....
moxalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Περίεργο πάντως. Αν ήταν κάποιο παλιότερο μοντέλο ίσως να μην υποστήριζε drivers για W8, αλλά με την 8750 δεν πολυστέκει. Τα 8.1 τα βρήκα και αρκετά βελτιωμένα σε θέματα drivers κι όλας. Για ποιο λάπτοπ μιλάμε συγκεκριμένα btw;
moxalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Απ' ότι βλέπω είναι σχετικά συνηθισμένο πρόβλημα στο συγκεκριμένο.. Μάλλον δεν έχει κάνει καλό support η samsung στα 8άρια. Οι απόψεις και οι λύσεις απ' ότι είδα με μία γρήγορη ματιά διίστανται πάντως.http://forum.notebookreview.com/samsung/715836-amd-radeon-hd-8750m-cant-configure-switchable-graphics.htmlhttp://forum.notebookreview.com/samsung/734915-win-8-1-dont-upgrade-until-samsung-has-updated-drivers.html http://forum.notebookreview.com/samsung/716075-samsung-np370r5e-amd-switchable-graphics-not-working-properly.html http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1795198/bf3-detecting-2nd-graphics-card-intel-hd4000-amd-radeon-8750m.html
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Το θεμα ειναι πως δουλευε κανονικα, ακομα και μετα το 8.1 update. Και στα ξαφνικα πουφ! Χαλασε ο κοσμος. Ευχαριστω που ασχοληθηκες! Αλλα πιστευω οτι θα ηρεμισω με την επιστροφη στα 7αρια. Κατεβασα ολους τους οδηγους για τα 7 χθες και ειμαι ετοιμος να φορμαρω. Το partition με το Recovery δεν θα το πειραξω καν, just in case....
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εβαλα τα 7αρια με τους οδηγους απτο site της Sammy Τα εναλλαξιμα γραφικα ειναι και παλι εδω και ολα ομορφα Ακυρο το προηγουμενο, δοκιμασα να τρεξω το switchable graphics και ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 8.1 ουτε το Catalyst ανοιγει. Μου βγαζει ακριβως το ιδιο μηνυμα!? Καμια ιδεα? Να δοκιμασω τα 13.12? 1
moxalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε 13.12 αλλά πριν τους περάσεις, μετά το uninstall τρέξε και μία το driver sweeper σε safe mode να είσαι σίγουρος. Αν έχεις πάλι θέμα κάνε πάλι ένα clean uninstall και κατέβασε τον τελευταίο driver που δίνει το site της samsung. Δε νομίζω να βγει πάλι πρόβλημα..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε 13.12 αλλά πριν τους περάσεις, μετά το uninstall τρέξε και μία το driver sweeper σε safe mode να είσαι σίγουρος. Αν έχεις πάλι θέμα κάνε πάλι ένα clean uninstall και κατέβασε τον τελευταίο driver που δίνει το site της samsung. Δε νομίζω να βγει πάλι πρόβλημα.. να χρησιμοποιησω το DDU (dispay driver uninstaller)? clean install εκανα πριν με τον οδηγο που δινει η Samsung πρωτα εβαλα τον οδηγο για την HD4000 (παλι αυτον που δινει η Σαμμσουγκ) και επειτα εβαλα αυτον που δεινει για την 8750Μ
moxalis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Κατέβασε αυτό http://www.guru3d.com/files_get/guru3d_driver_sweeper_(no_installer),7.html Μόλις κάνεις uninstall τους drivers κάνε reboot σε safe mode και τρέξτο. Τίκαρε μόνο το κουτάκι που λέει ATI Display και κάνε Clean. Μετά ξανά reboot και δοκίμασε τους καινούριους.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζει πρόβλημα ο οδηγός της samsung στα ξαφνικά ενώ δούλευε μια χαρά πάντως.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 το εκανα αυτο που λες, και εγινε το εξης: τωρα τι? να το στειλω πισω στο amazon? θα κατεβασω τους τελευταιους διαθεσιμους για την HD4000 και μετα θα ξαναπροσπαθησω να περασω της AMD. κανοντας αυτο που λεω απο πανω μου βγαζει στο site της Intel: A customized computer manufacturer driver is installed on your computer. The Intel Driver Update Utility is not able to update the driver. Installing a generic Intel driver instead of the customized computer manufacturer driver may cause technical issues. Contact your computer manufacturer for the latest driver for your computer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα