Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Laptop Dell Inspiron 5537 Touch (i5-4200U/4GB/500GB/HD8670M) (1920x1080) 649,00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σε ρωτήσω: η οθόνη είναι σίγουρα 1920*1080; και είναι και αφής; αν ρώτησες

Ναι , ακριβώς. Όπως αναφέρω και παραπάνω ισχύει ότι γράφει ο τίτλος του laptop. i5-4200u + 8670m + fhd + touch + 500gb + 4gb

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

άλλαξαν την κάρτα σε 8670m και στο site τους.

ευχαριστώ πολύ

η κάρτα με χαλάει λίγο κατα τα άλλα το σκέφτομαι

και εμένα με χαλάει γι αυτό και σκέφτομαι να προτιμήσω το dell του mediamarkt με i7-4500u + 8850m + hd + 1tb + 8gb στα 600 ευρώ

αν και θα ήθελα να πάρω κάτι με fhd...

Δημοσ.

ακριβώς στο ίδιο δίλημμα είμαι, θα ήθελα κάτι σε FHD και είναι μάλλον και καλύτερο το σασί του 5537 από το 3337

αλλά το άλλο του ρίχνει σε όλα και είναι και πιο φθηνό

ρώτησες και για διαθεσιμότητα στο you;

Δημοσ.

ακριβώς στο ίδιο δίλημμα είμαι, θα ήθελα κάτι σε FHD και είναι μάλλον και καλύτερο το σασί του 5537 από το 3537*

αλλά το άλλο του ρίχνει σε όλα και είναι και πιο φθηνό

ρώτησες και για διαθεσιμότητα στο you;

το σασί δεν με απασχολεί τόσο πολύ όσο η οθόνη, βέβαια είναι και αυτό σίγουρα μία διαφορά.

διαθεσιμότητα την αναφέρει στην σελίδα του crazy u, αυτή την στιγμή αναφέρει 10 τεμάχια υπόλοιπο.

επίσης να αναφέρω ότι ενώ το you αναφέρει ότι έχει 2gb μνήμη γραφικών(έμεινε από πριν που είχαν την 8850m προφανώς) έχει 1gb και αυτό φαίνεται και στο notebookcheck.net και στo amd.com

Δημοσ.

ευχαριστώ και πάλι

αυτές οι περιγραφές του U πολύ τις φοβάμαι, οτι και να σου έρθει μέσα θα είναι σε αυτά που λένε χαχα

Δημοσ.

ευχαριστώ και πάλι

αυτές οι περιγραφές του U πολύ τις φοβάμαι, οτι και να σου έρθει μέσα θα είναι σε αυτά που λένε χαχα

κάτι έχει γίνει τελευταία και πέφτει πολύ copy paste από παλιά σε νέα προϊόντα ή παρόμοια και χάνεται η μπάλα, άντε βγάλε άκρη πιο "φοράει" τι κλπ.

Δημοσ.

Υπαρχει ακομα στα 649 αλλα αφαιρεσαν το touch...αρα δεν ηταν touch? Κατι μου λεει οτι ειχαν κανει μ*****α και εγιναν ακυρωσεις επειδη πολλοι νομιζαν ειχε touch + full hd

Δημοσ.

Μου έκανε εντύπωση αυτό, επειδή είχα "ξεχασμένο" ένα της προσφοράς στο καλάθι μου από προχθές.  Τώρα πατάω πάνω του και με πηγαίνει στο τωρινό, χωρίς το touch.  Έχουν και τον ίδιο κωδικό. Ρώτησα τηλεφωνικά και μου είπαν ότι είχε γραφτεί λάθος, και ότι εξ αρχής δεν είχε touch.  Μου φαίνεται όμως περίεργο αυτό όμως για διάφορους λόγους.  Πρώτον, το λαπτοπ της προσφοράς δεν εξαντλήθηκε από το crazy you, και ο φίλος παραπάνω είπε ότι του επιβεβαίωσαν αυτά που έλεγε ο τίτλος του προϊόντος (μαζί και το touch).  Δεύτερον, συνήθως δύο προϊόντα δεν παίρνουν τον ίδιο κωδικό από όσο ξέρω.  Τρίτον και κυριότερο, εχθές όλη μέρα υπήρχε το προϊόν στο you αλλά με την "αρχική" τιμή της προσφοράς, 790, χωρίς όμως να υπάρχει από κάτω η "τιμή προσφοράς".  Και τώρα η "αρχική τιμή" εξαφανίστηκε εντελώς, ενώ η τωρινή τιμή είναι, χωρίς έκτπωση, αυτή που ήταν "προσφορά" προχθές!! Σαν να σου λέει, πάντα τόσο είχε.

Είναι δυνατό να ήταν λάθος ενώ είχαν ήδη πουληθεί 5 κομμάτια 3-4 μέρες πριν τα Χριστούγεννα (εργάσιμες); Κανένας από τους αγοραστές δεν είδε ή δεν ενημέρωσε να αλλάξει η τιμή; Και αν το έκανε, το you δεν διόρθωσε το βασικό feature της προσφοράς του;

Δεν μας τα λένε και πολύ καλά μου φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Κι ομως κανανε λαθος. Στην σελιδα της DELL δεν βρηκα πουθενα 15R Full HD με Touch. Εχει Touch με απλη όθονη ή full HD χωρις touch...ουτε καν σαν extra μπορεις να το βαλεις στις Full HD εκδοσεις

Το μονο μοντελο με Full HD και Touch ειναι η καινουργια σειρα Inspiron 15 7000 που εχει εντελως διαφορετικο σχεδιασμο 

post-94512-0-66402500-1388165431_thumb.png

Δημοσ.

Ένα μικρό λαθάκι...που παρέμεινε φάτσα φόρα στη σελίδα με τις προσφορές τους για μια ολόκληρη εβδομάδα, και μάλστα στο peak της ετήσιας κατανάλωσης (Χριστούγεννα). Nice.

Δημοσ.

Κανονικά όσοι το πήραν και ήθελαν touch πρέπει να το γυρίσουν πίσω και να απαιτήσουν επιστροφή χρημάτων. Για κάποιον που δεν τον πολυκαίει, καλύτερα η non-touch γιατί ζυγίζει λιγότερο.

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...