Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Laptop Dell Inspiron 5537 Touch (i5-4200U/4GB/500GB/HD8670M) (1920x1080) 649,00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό φαντάστηκα ότι εννοείς, αλλά γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα αυτό σε σχέση με την ethernet; Με HDMI δεν θα συνδέονται και αυτές οι οθόνες;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό φαντάστηκα ότι εννοείς, αλλά γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα αυτό σε σχέση με την ethernet; Με HDMI δεν θα συνδέονται και αυτές οι οθόνες;

Μιλάμε πάντα για κάποιον που θέλει να κάνει δίκτυο.

Για παράδειγμα έχεις vdsl και κατεβάζεις με 50 Mbps, παράλληλα θες να μεταφέρεις ή να streamάρεις κάποιο 4K βίντεο σε κάποια άλλη συσκευή (tablet, smartphone, τηλεόραση, υπολογιστή), τότε δε θα σου φτάνει το 100άρι.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Btw, επειδή βλέπω ότι έχεις θέμα με την gigabit και εγώ δεν έχω ιδέα, εμένα σαν απλό χρήστη μου χρειάζεται κάπου; Είναι dealbreaker η έλλειψή της;

όσο να 'ναι, άλλο να περνάς data με 10MB/sec κι άλλο με 110...

εξάλλου δεν είναι κάτι που μπορείς να αλλάξεις όπως τον HDD ή την RAM...

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανένας εάν η οθόνη είναι anti-glare; Συνήθως στο 5521 και στο 5537 οι fullHD είναι ματ , αλλά δεν ξέρω αν ισχύει εδώ επειδή είναι αφής.

Δημοσ.

Μάλλον όπως τα λες είναι. 

Με ψήνει το συγκεκριμένο λαπτοπ γενικά.  Πιστεύεις ότι ο i5 4200U θα σκοντάφτει σε photoshop και μπόλικο multitasking; Αν τον έπαιρνα, θα έβαζα άλλα 4 μνήμη και έναν 120 ssd αλλά σίγουρα όχι άμεσα.  Επίσης, οι αντάπτορες usb3>gigabit κάνουν δουλειά εάν και εφόσον χρειαστεί στο μέλλον;

Δημοσ.

Ενω ο i5 -4200 ειναι χρονισμενος αρκετα χαμηλα, στα benchmarks δειχνει να ειναι -πανω κατω- παρομοιος με τον i5-2410m που εχω δουλεψει σε πολλα λαπτοπ.

Ποτε δεν ειχα προβλημα με τετοιου ειδους επεξεργαστες. Το σιγουρο ειναι οτι θα ψιλοσερνεται λογω αργου δισκου. Το.. ελαφρυντικο βεβαια ειναι τα windows 8 που ειναι αρκετα ελαφρυα και κατι θα γινεται. με ssd βεβαια θα μιλαμε για αλλο λαπτοπ.

• Like 1
Δημοσ.

Συνηθως για 2-3 μερες κρατανε οταν ειναι καλες προσφορες.

Κανε κρατηση ενα σε ενα καταστημα you και αν το μετανιωσεις, το ακυρωνεις τηλεφωνικα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης ενώ στον τίτλο γράφει ότι έχει Windows 8 από κάτω στα τεχνικά χαραστηριστικά έχει:

Λειτουργικό Σύστημα Χωρίς Λειτουργικό Σύστημα

θέλει προσοχή οπότε.

Δημοσ.

Ναι, τα έχουν κάνει λίγο μαντάρα εκεί στο you με την περιγραφή.  Και την κάρτα γραφικών ακόμη να την διορθώσουν.  Πάντως windows 8 έχω νομιμα, οπότε όποιον και να πάρω τελικά δεν με νοιάζει το λειτουργικό.

Δημοσ.

Μιλησα με you.gr τηλεφωνικα και μου επιβεβαιωσαν οτι φοραει την 8670m. Γενικα ισχυει οτι γραφει ο τιτλος του προιοντος.

Δημοσ.

Μιλησα με you.gr τηλεφωνικα και μου επιβεβαιωσαν οτι φοραει την 8670m. Γενικα ισχυει οτι γραφει ο τιτλος του προιοντος.

να σε ρωτήσω: η οθόνη είναι σίγουρα 1920*1080; και είναι και αφής; αν ρώτησες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...