flyer Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ξερω για τους συγκεκριμενους,αλλα με μολις 2 καταστηματα στην ελλαδα,τρεχα να βρεισ ακρη αν δεν κλεισουν...Δεν σου δινουν αππλε καρε,για να το πας οπου θες..δικη τους καλυψη απο το μαγαζι τους ειναι.. i-system = systemgraph "Η υπηρεσία δεν θίγει και τρέχει παράλληλα με τα δικαιώματα του καταναλωτή από την εγγύηση του κατασκευαστή και το δίκαιο της πώλησης"
ramarg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 i-system = systemgraph "Η υπηρεσία δεν θίγει και τρέχει παράλληλα με τα δικαιώματα του καταναλωτή από την εγγύηση του κατασκευαστή και το δίκαιο της πώλησης" Σωστός.Δεν ήξερα ότι είναι η systemgraph.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι authorized service provider πάντως εκτός από premium resseler...Προφανώς και αξίζει να εμπιστευτείς την systemgraph,ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχει apple care+ για συσκευές ipad όπως στο εξωτερικό...(Eκτός από ένα πακέτο ασφάλισης της ergo που έφεραν για ipad με 19ευρώ.) Πολύ καλή προσφορά.Αναθεωρώ τελικά !
Eki_13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Τελικά ειναι σίγουρο οτι θα δουλευει το 4g με όποιον παροχο και να το πάρω;; At&t, t-mobile?? Η Verizon δεν είχε το θέμα παλιά; μάλλον θα μου το φέρουν αυριο .32gb με την μπροστινή θήκη, 607€. Καλα είναι νομίζω.
Eki_13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 επαναφερω το θεμα γιατι τελικα δεν μου το έφεραν απο Αμερική. Κάποιο ευρωπαικό κατάστημα που να αφερεί αμεσα το φπα υπάρχει? Όπως στο expansys
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα