Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω για τους συγκεκριμενους,αλλα με μολις 2 καταστηματα στην ελλαδα,τρεχα να βρεισ ακρη αν δεν κλεισουν...Δεν σου δινουν αππλε καρε,για να το πας οπου θες..δικη τους καλυψη απο το μαγαζι τους ειναι..

i-system = systemgraph

"Η υπηρεσία δεν θίγει και τρέχει παράλληλα με τα δικαιώματα του καταναλωτή από την εγγύηση του κατασκευαστή και το δίκαιο της πώλησης"

Δημοσ.

Σωστός.Δεν ήξερα ότι είναι η systemgraph.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι authorized service provider πάντως εκτός από premium resseler...Προφανώς και αξίζει να εμπιστευτείς την systemgraph,ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν υπάρχει apple care+ για συσκευές ipad όπως στο εξωτερικό...(Eκτός από ένα πακέτο ασφάλισης της ergo που έφεραν για ipad με 19ευρώ.) Πολύ καλή προσφορά.Αναθεωρώ τελικά !

Δημοσ.

Τελικά ειναι σίγουρο οτι θα δουλευει το 4g με όποιον παροχο και να το πάρω;; At&t, t-mobile?? Η Verizon δεν είχε το θέμα παλιά; μάλλον θα μου το φέρουν αυριο .32gb με την μπροστινή θήκη, 607€. Καλα είναι νομίζω.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επαναφερω το θεμα γιατι τελικα δεν μου το έφεραν απο Αμερική. Κάποιο ευρωπαικό κατάστημα που να αφερεί αμεσα το φπα υπάρχει? Όπως στο expansys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...