Eki_13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εχω αποφασίσει να πάρω το AIR. Αυτό το διάστημα είναι γνωστός μου new york. Ποιο να του πω να μου φερει για να εχει 4G? Με εγγυηση ειναι ολα οκ εδω Ελλαδα? Επίσης ξέρετε κάποιο ευρωπαϊκό κατάστημα που να στέλνει Ελλάδα και να υποστηριζει VAT-registered αγοραστες για να μην πληρώσω φόρο? Το κανει το expansys αλλα εχει τρελες τιμες οποτε δεν συμφερει
Snolly Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 απο αμερικη. ενα ειναι το μοντελο του air και ειναι ολα ξεκλειδωτα. οποιο 4G και να βρει ειναι το ιδιο. απλα τα χωριζουν ανα εταιρεια κινητης και η μονη διαφορα ειναι η sim που εχει μεσα που ετσι κι αλλιως σου ειναι αχρηστη. οποιο και να παρει λοιπον ειναι το ιδιο πραγμα και θα παιζει κανονικα στην ελλαδα και 4g και απ ολα.
ozelot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αφού είσαι επαγγελματίας, ποιος ο λόγος να το πάρεις από την Αγγλία και να υποστείς την γραφειοκρατία του intrastat ;. Πάρτο από την αγορά μας με τιμολόγιο και είσαι άρχοντας.
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Απο ευρωπη να το φερεις γιατι δεν θα πληρωσεις δασμους εκτελωνισμου.Αγορες απο ΕΕ δεν πληρωνεις τιποτα για να τα φερεις ελλαδα.επισης αν το φερεις απεξω υπολογισε και 25 ευρω για να αγορασεις το ευρωπαικο adaptora φορτισης γιατι θα εχει τον αμερικανικο στο κουτι...αρα δεν σου βγαινει και τοσο φθηνα.απο ευρωπη θα εχεις και το φορτιση που κανει και στη χωρα μας.
Eki_13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αφού είσαι επαγγελματίας, ποιος ο λόγος να το πάρεις από την Αγγλία και να υποστείς την γραφειοκρατία του intrastat ;. Πάρτο από την αγορά μας με τιμολόγιο και είσαι άρχοντας. το θεμα ειναι οτι δουλευω σε ερευνητικο πρόγραμμα με 0% φπα. Οπότε στην ουσια απλα θα μου πιστωθει για αν κόψω καποτε στο μελλον αποδειξη/τιμολογιο εκτος της μονιμης δουλειας. Γι αυτο θελω να το γλιτωσω εξ αρχης. απο αμερικη βλεπω ερχεται 500 το 16gb. Ελλαδα το βρίσκω 577 απο skroutz, αρα ενα 50αρι διαφορα αν υπολογισω και τον φορτιστη που θα χρειαστω. Αξιζει? Κανενα απο γερμανια που να υποστηριζει vat-registered??
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι δουλευω σε ερευνητικο πρόγραμμα με 0% φπα. Οπότε στην ουσια απλα θα μου πιστωθει για αν κόψω καποτε στο μελλον αποδειξη/τιμολογιο εκτος της μονιμης δουλειας. Γι αυτο θελω να το γλιτωσω εξ αρχης. απο αμερικη βλεπω ερχεται 500 το 16gb. Ελλαδα το βρίσκω 577 απο skroutz, αρα ενα 50αρι διαφορα αν υπολογισω και τον φορτιστη που θα χρειαστω. Αξιζει? Κανενα απο γερμανια που να υποστηριζει vat-registered?? Μιλας για wifi only ή wifi 4G ? γιατι ελλαδα στο wifi+4G βγαινει 639 ευρω.τιμες σκρουτζ δεν ειναι επισημες,αρα μην κοιτας επισημες τιμες στην αμερικη,κατα τον ιδιο τροπο ψαξε ebay... Vat refistered δεν υποστηριζουν τα γερμανικα apple store? ειχα μπει στο store τους και νομιζω ηταν..
ozelot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 το θεμα ειναι οτι δουλευω σε ερευνητικο πρόγραμμα με 0% φπα. Οπότε στην ουσια απλα θα μου πιστωθει για αν κόψω καποτε στο μελλον αποδειξη/τιμολογιο εκτος της μονιμης δουλειας. Γι αυτο θελω να το γλιτωσω εξ αρχης. απο αμερικη βλεπω ερχεται 500 το 16gb. Ελλαδα το βρίσκω 577 απο skroutz, αρα ενα 50αρι διαφορα αν υπολογισω και τον φορτιστη που θα χρειαστω. Αξιζει? Κανενα απο γερμανια που να υποστηριζει vat-registered?? Νομίζω ότι όλα ή ίσως όλα τα ευρωπαϊκά eshops υποστηρίζουν όλη αυτή την ιστορία. Πάντως δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, αν το πάρεις από εδώ απλά θα πιστωθεί ο ΦΠΑ που αναλογεί. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 1
garfito Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 αν μιλαμε για 16αρι οι τιμες ειναι κοντα στα 490
ramarg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 WIFI + CELLULAR 4G εννοεί απότι κατάλαβα..16αρι
Eki_13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι το wifi+cellural εννοω. γι αυτο ρωτησα για το 4g στο πρωτο post. o φορτιστης του βλέπω παίρνει τους αντάπτορες της κάθε χώρας, άρα δεν θα χρειαστει να δωσω αλλα 20 αν μου το φερουν απο Αμερικη. Αρα 500 Αμερική η 580 Ελλάδα απο skroutzομαγαζο η 619 (503 χωρις φπα) απο cosmote( εχω ενα κουπονι 20Ε). Δεδομένου οτι το ΦΠΑ δεν θα το πάρω στα χέρια μου άμεσα(αλλα σαν πίστωση), μάλλον απο Αμερική με συμφέρει νομιζω.. Με εγγύηση τι παίζει? Δηλώνεται αυτόματα οταν το ενεργοποιήσω Ελλάδα η πρέπει να κάνουν κάποια διαδικασία στην Αμερική?
ramarg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι το wifi+cellural εννοω. γι αυτο ρωτησα για το 4g στο πρωτο post. o φορτιστης του βλέπω παίρνει τους αντάπτορες της κάθε χώρας, άρα δεν θα χρειαστει να δωσω αλλα 20 αν μου το φερουν απο Αμερικη. Αρα 500 Αμερική η 580 Ελλάδα απο skroutzομαγαζο η 619 (503 χωρις φπα) απο cosmote( εχω ενα κουπονι 20Ε). Δεδομένου οτι το ΦΠΑ δεν θα το πάρω στα χέρια μου άμεσα(αλλα σαν πίστωση), μάλλον απο Αμερική με συμφέρει νομιζω.. Με εγγύηση τι παίζει? Δηλώνεται αυτόματα οταν το ενεργοποιήσω Ελλάδα η πρέπει να κάνουν κάποια διαδικασία στην Αμερική? Καλα λες.ξεχασα οτι ο φορτιστης στο ipad μου αλλαζει ανταπτορα.αποσο θυμαμαι και στης αμερικης αλλαζει,οποτε θα χρειαστεις μονο το plug για ευρωπη.απο αμερικη συνυπολογισε οτι θα περασει και τελωνειο,και θα πληρωσει φορο ο συγγενης να το φερει μεσα,αρα extra λεφτα..δεν θυμαμαι ποσο τοις εκατο ειναι ο φορος,αλλα μπαινει επι της συνολικης αξιας..τον φορο μπορεις να τον γλιτωσεις αν ανοιξει ο συγγενης το κουτι και το εχει σε μια θηκη σα να ειναι δικο του..παντως και δασμο να πληρωσεις μην φανταστεις εξωφρενικα ποσα.θα ψαξω το ποσοστο να σου πω αργοτερα. Εγγυηση ειναι παγκοσμια,οπου πας.Ενεργοποιειται απο τη στιγμη που θα το ανοιξεις αυτοματα και δεν χρειαζεται να κανεις τπτ εσυ.Επισης,λογω του οτι το φερνεις απο αμερικη,σε περιπτωση σερβις το πας στην infoquest που προσφερεις τις καλυτερες υπηρεσιες service για την apple στην ελλαδα.Οπως και να χει ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ. Για να παιζει το 4G εδω αλλα και στην ευρωπη ψαξε να δεις στα specs ποιο μοντελο υποστηριζει τις συχνοτητες 1,3,5 αποσο θυμαμαι.Παντως πρεπει τα ipad να ειναι universal συμβατα με τα δικτυα σε ολο τον κοσμο.. Το παλιο συστημα σταματησε αν θυμαμαι καλα με το ipad 3 που υποστηριζε lte αμερικης.Θα το κοιταξω κι αυτο να σου πω με σιγουρια.
Eki_13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω για την βοηθεια φιλε. ναι το κουτι θα μπει στην βαλιτσα και το ipad στο χέρι. Να του πω να το ανοιξει και να το ενεργοποιησει? (παιζει να το τσεκάρουν?) οσων αφορά τις συχνότητες, θυμάμαι στο 4 που εψαχνα δεν υποστηριζε καποιο. εχει αλλαξει σίγουρα αυτό για το air?
ramarg Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν κανει τιποτα.Θα ρωτησω ενα φιλο για να σου πω στα σιγουρα,ποιο/ποια μοντελα ειναι οκ.αποσο ξερω μπορεις απλα να τσεκαρεις ποια μοντελα πωλουνται στην ελλαδα και στην ευρωπη...iphone 5s p.x για ευρωπη-ελλαδα δινουν το Α1457.μεχρι να ρωτησω αν θες συγκρινε συχνοτητες μεταξυ iphone,και θα βρεις στο περιπου ποιο ζητας.στο site tis apple τα λεει αναλυτικα. *ΥΓ.Πιο πανω ριξε μια ματια σαυτο που ειπε ενας αλλο χρηστης.Λογικα ειναι αυτο που σου ειπα.Πλεον πρεπει να ειναι ολα τα ipad universal,μπορεις να τα χρησιμοποιησεις δηλαδη σε οποια χωρα θες.(ξεκλειδωτα και συμβατα με ολες τις συχνοτητες). --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Σχολιο του χρηστη snollygoster "" απο αμερικη. ενα ειναι το μοντελο του air και ειναι ολα ξεκλειδωτα. οποιο 4G και να βρει ειναι το ιδιο. απλα τα χωριζουν ανα εταιρεια κινητης και η μονη διαφορα ειναι η sim που εχει μεσα που ετσι κι αλλιως σου ειναι αχρηστη. οποιο και να παρει λοιπον ειναι το ιδιο πραγμα και θα παιζει κανονικα στην ελλαδα και 4g και απ ολα "" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eki_13 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 αυτη η προσφορα αξιζει λετε? Η με τοσους ορους και προυποθεσεις που εχει, θα βγει σιγουρα ακυρη η εγγύηση? http://i-system.gr/xristougenniatikh-prosfora/
ramarg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 αυτη η προσφορα αξιζει λετε? Η με τοσους ορους και προυποθεσεις που εχει, θα βγει σιγουρα ακυρη η εγγύηση? http://i-system.gr/xristougenniatikh-prosfora/ Δεν ξερω για τους συγκεκριμενους,αλλα με μολις 2 καταστηματα στην ελλαδα,τρεχα να βρεισ ακρη αν δεν κλεισουν...Δεν σου δινουν αππλε καρε,για να το πας οπου θες..δικη τους καλυψη απο το μαγαζι τους ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα