Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα ξεθαψα 2 ρουτερ netfaster iad 2 και θελω να ρωτησω εαν μπορω να κανω repeater το ενα ωστε να το εχω σε ενα σημειο του σπιτιου οπως κανω τωρα με το fritzbox. Ο λογος ειναι οτι ο πατερας μου πηρε ενα κινητο το οποιο δε δουλευει στο wifi του φριτζ οποτε τα φωτα σας για το netfaster. Ευχαριστω και καλες γιορτες!

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα ξεθαψα 2 ρουτερ netfaster iad 2 και θελω να ρωτησω εαν μπορω να κανω repeater το ενα ωστε να το εχω σε ενα σημειο του σπιτιου οπως κανω τωρα με το fritzbox. Ο λογος ειναι οτι ο πατερας μου πηρε ενα κινητο το οποιο δε δουλευει στο wifi του φριτζ οποτε τα φωτα σας για το netfaster. Ευχαριστω και καλες γιορτες!

δεν παιζουν repeater τα συγκεκριμενα.εκτος αν τα στησεις και τα 2 και παιξεις wds μεσα που ειναι αρκετα δυσκολο και με περιορισμους.

εκτος αν ριξεις καλωδιο μεχρι εκει ειτε απο το αρχικο ρουτερ ειτε απο το fritzbox μεχρι το netfaster.επισης γιατι δεν παιζει με το fritz?δοκιμασες στο Fritz.

α.να αλλαξεις καναλι.

β.να αλλαξεις  κλειδωμα.

γ.να του αλλαξεις firmware>

δ.να κανεις Update το κινητο.

Δημοσ.

Ειχα τα fritz repeaters αλλα τα εβγαλα για να εχει wifi το κινητο. Update δοκιμασα και λεει εχει τις πιο προσφατες (blade v) , επισης μεσω wds προσπαθω να κανω συνδεση των ρουτερ αλλα οταν δινω στο ενα ιντερνετ δεν εχει το αλλο και στο 192... λεει duplicate admin και δε με αφηνει να μω

Δημοσ.

Ειχα τα fritz repeaters αλλα τα εβγαλα για να εχει wifi το κινητο. Update δοκιμασα και λεει εχει τις πιο προσφατες (blade v) , επισης μεσω wds προσπαθω να κανω συνδεση των ρουτερ αλλα οταν δινω στο ενα ιντερνετ δεν εχει το αλλο και στο 192... λεει duplicate admin και δε με αφηνει να μω

το wds ισως παιξει μονο με wep.επισης πρεπει να εχουν διαφορετικη Ip τα ρουτερ και να υπαρχει μονο ενας dhcp στο αρχκο adsl router.

duplicate admin σημαινει οτι απο δυο διαφορετικες συσκευες προσπαθεις να μπεις μεσα στο ρουτερ ταυτοχρονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...