Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα κουτί με την εξής μητρική http://apacelli.com/motherboard-albatron/albatron-pm73v/

και ξαφνικα δεν εκανε boot....εκανα clear cmos και άφησα πάνω μόνο τον επεξεργαστή,έκανε ένα συνεχόμενο beep...Έπειτα βάζω πάνω ram(έχω 3 sticks δοκιμασμένα και έκανα όλους τους συνδιασμούς) .....το λαμπάκι της μητρικής ανάβει κανονικά και τα πάντα παίρνουν ρεύμα αλλά η οθόνη δε παίρνει σήμα και δεν ακούγεται beep...Καμιά ιδέα μήπως κάτι δε σκέφτομαι σωστά?Ευχαριστώ πολύ....

Δημοσ.

την έβγαλα και τη μπαταρία και τη ξανάβαλα και ραμ δοκίμασα και με μία πανω,μία στο ένα και μία στο άλλο slot

Δημοσ.

δεν εκανα κατι απλα ειχα βγαλει το σκληρο απο πανω.....τον ξαναεβαλα και καπουτ.....έχει και on board καρτα γραφικων αλλα εχω και μια pci....ειτε με αυτην ειτε οχι το ιδιο ειναι(τη δοκιμασα σε αλλο pc και ειναι ok)

Δημοσ.

οχι....αλλα ο σκληρος γιατι να δημιουργει προβλημα?εξωτερικα που τον δοκιμασα το hdsentinel εδειχνε 100% υγεία..

Δημοσ.

δοκιμασα και χωρις σκληρο αλλα τιποτα.....με επεξεργστη και με η χωρις καρτα γραφικων κανει συνεχομενο μπιπ....μολις βαζω ραμ τιποτα...και οι ραμ σιγουρα λειτουργικες

Δημοσ.

τις ραμ τις βαζω πανω στο αλλο pc που εχω και δουλεουν μια χαρα....δοκιμαζω με 3 διαφορετικες αλλά τιποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...