sas-agapaw-olous Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Χαιρετώ τα παιδιά του Insomnia !Θέλω να φτιάξω δικό μου site αποκλειστικό,χωρίς να χρειάζεται να κάνω εγγραφή σε άλλο site και να δανέιζομαι το ονομα της οπως το webs.com.Πως γίνεται; (χωρις να πληρωσω)
jmallen3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Χωρίς να πληρώσεις, δεν γινεται Θες αγορά domain name (gr -> 20€ τα 2 χρόνια περιπου) + πακέτο φιλοξενίας από καποια εταιρεία (αρχίζουν από περιπου 2€ το μήνα) Υπαρχει βεβαια και η εναλλακτική για .tk domain που ειναι δωρεάν και δωρεάν hosting απο καποιες σελιδες, αλλα δεν ειναι για πολλα-πολλά...
sas-agapaw-olous Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 απο που αγοραζω το domain name;επιπλεον μπορω να φτιάξω και μονος μου το site ετσι δεν ειναι;χωρις να χρειαζεται να πληρωνω εταιρία για να μου το φτιάξει.αα ακουσα απο εναν γνωστο μου χακερακια οτι εφτιαξε δικο του site χωρις να πληρωσει κανεναν.μήπως υπαρχει τροπος τελικά;
sougiasdj Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Θες να φτιάξεις ενα απλό site? Αυτο είναι το πιο εύκολο. Υπάρχουν άπειρα Free templates/themes. Για domain name κάνε μια αναζήτηση.
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειάζεται να πληρώσεις ούτε για domain,μπορείς να πάρεις τζάμπα (μικρό) χώρο σε κάποια εταιρία και να είναι ελεύθερα, για μικρό όγκο δεδομένων βέβαια. Π.χ. εδώ http://www.000webhost.com/ ,δεν είναι για πολλά αλλά για την φάση σου είναι υπέρ αρκετό. Μόνο αν θες καθαρά δικό σου όνομα διεύθυνσης χωρίς να έχει στοιχείο της εταιρίας τότε κάνεις αυτά που λέει ο jmallen3. Αν μπορείς ή όχι να φτιάξεις δικό σου site Μόνος σου εξαρτάτε από εσένα,αν κάτσεις να ασχοληθείς θα τα καταφέρεις αλλά θέλει μεγάλη υπομονή στην αρχή.
ALR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Απλά μην πας για έναν καφέ και πλήρωσε 3 ευρώ το χρόνο και πάρε ένα .eu domain, δεν είναι κακό Το παπάκι.gr δίνει και δωρεάν hosting με κάθε αγορά domain, αλλά δεν μπορείς να κάνεις δυναμικό website εκεί με βάση δεδομένων. Αν θέλεις να στήσεις κάτι σαν Joomla! ή WordPress, υπάρχουν άπειρα δωρεάν hosting providers να διαλέξεις. Χρόνια πολλά!
cyclo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 δωρεάν είναι λίγο δύσκολο. μπορείς όμως με πολύ χαμηλή τιμή να κάνεις τη δουλειά σου. εκτός αν πας σε κάποιο μητρώο ονομάτων χώρου όπως το .tk που αντενδείκνυται. Μπορείς να αγοράσεις domain name .gr ή .eu σε χαμηλή τιμή (.gr από 8€ / έτος, eu από 3€ / έτος) και να χρησιμοποιήσεις τον δωρεάν παρεχόμενο χώρο που παρέχουν οι πλήστοι καταχωρητές. για να πειραματιστείς, απλώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξεις κάτι αξιόλογο μόνος σου χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις. αυτά τα ολίγα απο μένα. Φιλικά
UserX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Εαν θέλεις, μπορείς να ξεκινήσεις την σχεδίαση της ιστοσελίδας σου με κάτι απλό όπως το Wordpress. Θα πρέπει να έχεις κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις του web, και επιπλέον να αφιερώσεις λίγο χρόνο να μάθεις πώς στήνεται ένα wordpress. Η αγορά του domain φυσικά είναι η εύκολη υπόθεση. Το δύσκολο είναι να στηθεί η ιστοσελίδα όπως την θέλεις, και φυσικά στη συνέχεια τι κινήσεις marketing θα κάνεις ώστε να αυξήσεις σιγά σιγά την επισκεψιμότητα σου.
sas-agapaw-olous Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 σας ευχαριστω ολους πολυ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !
kyriakh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 κι εμένα με ενδιαφέρει να μάθω για το στήσιμο site, προς το παρόν πληροφορίες, γιατί το απόγευμα έχω συνάντηση με γνωστό που θέλει να του προωθήσω το εστιατόριό του και θέλω να ξέρω τι θα του πω αν ζητήσει να του φτιάξω site. Παλιότερα πειραματικά είχα φτιάξει ένα, ψιλοκαλό μου φάνηκε..(δεν το ανέβασα)πες ότι το φτιάχνω τέλος πάντων. είναι αρκετός ο χώρος που διαθέτει το δωρεάν, ή η φιλοξενία σε άλλο site με 3€; ή να δώσω 20€ στην google.gr για 2 χρόνια; δεν θέλω να τον επιβαρύνω. Κάποια λόγια θα γράψω, 6-10 φώτος, 3-4 βιντεάκια τρίλεπτα, δε ξέρω τι άλλο Και πως ανεβάζουμε στην google μετά το site ;;;
GiorgarasAE Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2014 Να δοκιμασεις το WordPress για να βγει ευκολα καμια σελιδα της προκοπης για το μαγαζι του φιλου σου και να του πεις να δωσει καμια 4-5 ευρω το μηνα για να ειναι οκ σε ολα του. 1
GiorgarasAE Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Και πως ανεβάζουμε στην google μετά το site ;;; Ξεχασα να αναφερθω σε αυτο! Οπως ειπα και σε εναν αλλο φιλο του forum, ο καλυτερος τροπος ειναι μεσω sitemap στο google webmaster tools. Ειδικα με το wordpress ειναι ευκολη διαδικασια.. Δες εναν σχετικο οδηγό http://www.seopedia.gr/kataxorisi-selidas-sto-google-bimata/ 1
kyriakh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ξεχασα να αναφερθω σε αυτο! Οπως ειπα και σε εναν αλλο φιλο του forum, ο καλυτερος τροπος ειναι μεσω sitemap στο google webmaster tools. Ειδικα με το wordpress ειναι ευκολη διαδικασια.. Δες εναν σχετικο οδηγό http://www.seopedia.gr/kataxorisi-selidas-sto-google-bimata/ Το WordPress μου γράφει ότι δε μπορεί να ανοίξει php. Στο δεύτερο μήνυμα που μούστειλες (και σευχαριστώ για το ενδιαφέρον) αν την ανεβάσω τη σελίδα θα πληρώσω στο τέλος; Γιατί τελικά θέλω να φτιάξω και δική μου σελίδα με λάδι και σαπούνια δικά μου, και μπορεί να μην πουλάω, να μην πληρώνω, και δε μπορώ να δηλώσω λογαριασμό τραπέζης γιατί λόγω νόμου κατσέλη, δε μπορώ να έχω μία σε λογαριασμο...ούτε κίνηση
geomagas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το WordPress μου γράφει ότι δε μπορεί να ανοίξει php.Τι εννοείς; Βάλε το ακριβές μήνυμα που σου βγάζει να το δούμε. Στο δεύτερο μήνυμα που μούστειλες (και σευχαριστώ για το ενδιαφέρον) αν την ανεβάσω τη σελίδα θα πληρώσω στο τέλος;Όχι, δεν πληρώνεις. Μπορείς να κάνεις διαφήμιση μέσω πχ AdWords, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Γιατί τελικά θέλω να φτιάξω και δική μου σελίδα με λάδι και σαπούνια δικά μου, και μπορεί να μην πουλάω, να μην πληρώνω, και δε μπορώ να δηλώσω λογαριασμό τραπέζης γιατί λόγω νόμου κατσέλη, δε μπορώ να έχω μία σε λογαριασμο...ούτε κίνησηΑν έχεις θέμα στις συναλλαγές με τράπεζες, θα δυσκολευτείς με τις online πωλήσεις ούτως ή άλλως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα