Calexako Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ψάχνω να βρω έναν fitness tracker που να φοριέται στο χέρι. Τον θέλω για Καθημερινή χρήση. Θα προτιμούσα να έχει μια αρκετά καλή αυτονομία και αν είναι δυνατόν να είναι αδιάβροχος. Έχετε να προτείνετε κάτι. Διαθέτω κινητό Android και όχι ios Ακούω τις απόψεις σας!
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 τι θες να κανεις ακριβως με τον fitness tracker?θες να κραταει παλμους?θες να πας για τρεξιμο και να κραταει μεσο ορο αποσταση κτλ?
Calexako Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Παλμους όχι,αλλά θέλω αποσταση,θερμίδες να έχει εφαρμογή android να δείχνει μεσους όρους κτλ
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Παλμους όχι,αλλά θέλω αποσταση,θερμίδες να έχει εφαρμογή android να δείχνει μεσους όρους κτλ αν το κινητο σου εχει gps μπορεις να τα κανεις ολα απο το κινητο.εγω εχω το xperia το go και εχω χρησιμοποιησει 2 προγραμματα .το ενα ηταν το Runtastic.στην full εκδοση κανει παρα πολλα.το δευτερο που χρησιμοποιω και ηταν δωρεαν ηταν το adidias micoach. με βαση το gps κανει τα παντα.αποσταση μεσο ορο .κτλ κτλ.το κινητο το βαζω σε armband θηκη
shamanpk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ρίξε μια ματιά και στο garmin forerunner 220 , εγώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι super
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ξεχασα να πω οτι στο adidas micoach οτι κανεις γινεται αυτοματα Update (ΑΜΑ ΘΕΣ) πανω στο server τους οποτε οτι και να γινει ξανακατεβαζεις τα data σου κτλ.τα βλεπεις στο site τους και παει λεγοντας.
nickvas19 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 garmin foreruuner για μενα.εχει και εφαρμογη για android φορτωνεις τις προπονησεις σου. μπορεις να συγκρινεις αμα εχεις κανει ιδιες διαδρομες και κατα την διαρκεια με ποσο πηγαινες ποσους παλμους κτλ.επισης μπορεις να φορτωσεις προπονησεις ή διαδρομες και να βαλεις στοχους κτλ...
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 και στο Micoach επισης μπορεις να κατεβασεις προγραμματα κτλ.
AfterForever Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 sport-tracker runkeeper mapmyride Υπάρχουν μπόλικα. Όλα πάνω-κάτω την ίδια δουλειά κάνουν και δεδομένου ότι δε χρειάζεσαι παλμούς, όλα θα σε βολέψουν.
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 απλα καποια ειναι free ενω καποια αλλα ειναι και free και με πληρωμη η Full version.το micoach ηταν free με το xperia go.το runtastic υπαρχει και σε free αλλα και σε full version με 4.99 νομιζω.
iguana Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 άλλο πράγμα ζητάει ο άνθρωπος..Το gps ως fitness tracker δεν ενδείκνυνται..Είναι μόνο για άθληση να μετράς τις δραστηριότητες σου.(σε αυτήν την περίπτωση κοίτα για ρολογάκι garmin).Πως θα μετρήσει τα βήματα σε κλειστό χώρο , η μέσα στο σπίτι σου; Κατά την γνώμη μου ψάχνει για αυτό http://www.withings.com/en/pulse ή κάτι παρόμοιο.Το συγκεκριμένο είναι από καλή εταιρία , αλλά στο amazon θα βρεις αρκετά ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα