Tomahawk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Είχα θέμα με το acc μου :/ Όχι δεν έχω παραλάβει και φυσικά δεν έχω ενημέρωση απο άνωθεν για τυχόν εξακρίβωση!
Tomahawk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Αύριο παραλαμβάνω απ'ότι βλέπω οπότε και θα λυθούν οι απορίες! 1
Tomahawk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Άκυρο πανηγυρικό δυστυχώς. Παραδόξως παρέλαβα πριν λίγο αλλα ο κωδικός είναι "59396841" και εφόσον είναι με dos δε μπαίνω καν στον κόπο ούτε live cd να τρέξω για να το επαληθεύσω. Είναι και με γερμανικό πληκτρολόγιο. :/ Κρίμας και το U410 δεν είναι πλέον σε boxing price να το τσιμπήσω.
arxaggelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Κρίμα, πράγματι... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως. Όσο για το U410 (εγώ είχα ανοίξει την προσφορά), ήλπιζα να έχει στρώσει το θέμα με το WiFi αλλά βλέπω στις κριτικές άτομα που παρέλαβαν αυτήν την παρτίδα την περασμένη εβδομάδα και έχουν πράγματι πρόβλημα. Οπότε δεν πειράζει και τόσο που τελείωσε η προσφορά.
Tomahawk Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στις 30/12/2013 στις 11:11 ΠΜ, arxaggelos είπε Όσο για το U410 (εγώ είχα ανοίξει την προσφορά), ήλπιζα να έχει στρώσει το θέμα με το WiFi αλλά βλέπω στις κριτικές άτομα που παρέλαβαν αυτήν την παρτίδα την περασμένη εβδομάδα και έχουν πράγματι πρόβλημα. Οπότε δεν πειράζει και τόσο που τελείωσε η προσφορά. Με τόσο μικρα wifi dongles και bluetooth mouse αυτό είναι μικρό πρόβλημα για ultrabook με τόσο καλά specs! Τώρα στη γύρα πάλι μπας και βρω κάτι της προκοπής!
DownUNDERground Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Στις 30/12/2013 στις 10:42 ΠΜ, Tomahawk είπε Άκυρο πανηγυρικό δυστυχώς. Παραδόξως παρέλαβα πριν λίγο αλλα ο κωδικός είναι "59396841" και εφόσον είναι με dos δε μπαίνω καν στον κόπο ούτε live cd να τρέξω για να το επαληθεύσω. Είναι και με γερμανικό πληκτρολόγιο. :/ Κρίμας και το U410 δεν είναι πλέον σε boxing price να το τσιμπήσω. Μπορείς να μας δώσεις πλήρη specs, για να δούμε τί άλλο αλλάζει; Καταλαβαίνεις ότι εφόσον, αν κατάλαβα καλά, είναι άλλα τα specs που αναφέρουν και άλλα αυτά του laptop που σου παρέδωσαν δικαιούσαι να το επιστρέψεις και να σε αποζημιώσουν πλήρως έτσι; Εκτός αν εννοείς ότι απλά δεν έχει hybrid σκληρό και όλα τα άλλα είναι ok. Διευκρίνισέ μας λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα