Προς το περιεχόμενο

Video player στα win 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι νέος στα win 8 και προσπαθώ να τα φέρω στα μέτρα μου...ή να πάω εγώ στα δικά τους. Η ερώτηση λοιπόν είναι, ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείτε στα win 8  για να παίζετε τις ταινίες σας; Φυσικά, να μπορούν να παίξουν την ταινία με υπότιτλους.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Αντώνης.

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον Pot Player γιατί είναι αρκετά παραμετροποιήσιμος. Απο άποψη ευκολίας και interface προτείνω τον GOM Player.

Δημοσ.

Επειδή θέλεις και υπότιτλους, λογικό είναι, θα σου πρότεινα τον mpc-hc γιατί δείχνει τους υπότιτλους πολύ καλά και ειναι και πολύ εύχρηστος. Έχω αλλάξει πολλούς player και έχω καταλήξει στον mpc-hc γιατί κατα την γνώμη μου ειναι ένας απο τους καλύτερους, αν οχι ο καλύτερος, player. Τωρα εσύ, διαλέγεις και παίρνεις απο αυτούς που πρότειναν οι συμφορουμίτες απο πάνω(στους οποίους περιλαμβάνεται και ο mpc-hc).

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Ξεκίνησα με VLC αλλά θα δοκιμάσω κι άλλους.

Ευχαριστώ, καλές γιορτές.

Δημοσ.

Ntinara μιας και εγω ξαναγυρισα σε mpc-hc απο potplayer που ημουν επειδη θεριζει και ειναι ο τοπ για εμενα. Για να μην ανοιξω καινουργιο θεμα εχω ενα προβληματακι με τον ηχο. Οταν βλεπω ταινιες  δεν ακουγονται σωστα αυτες που ειναι σε 5.1 κωδικοποιημμενος ο ηχος, ενω αυτες που ειναι 2.0 ακουγονται ενταξει. Τον player δεν τον εχω πειραξει καθολου στις ρυθμισεις και εχω την stable εκδοση. Επισης τα ηχεια μου ειναι ρυθμισμενα σαν 5.1. Να σημειωσω οτι με potplayer και smplayer δεν ειχα θεματα.

Δημοσ.

Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα ο vlc ειναι η κορυφη της κορυφης.

Εγραψα ενα videocd και τα περισσοτερα απο αυτα που γραφετε potplayer mpc, bs player, ουτε που το αναγνωριζανε καν και ο vlc το επαιζε με χαρακτηριστικη ευκολια.

Δoκιμαστε σε ενα cd-rw, να φτιαξετε ενα menu με 2 video και θα το διαπιστωσετε.

Στα δυσκολα φαινονται ολα. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...