Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειαζεται καμια ενημερωση.

Απλα δειτε τις αρνητικες αξιολογησεις που εχει ο πωλητης οι οποιες μαλιστα ειναι μεσα στο Δεκεμβριο 2013

Αλλος δε παρελαβε, αλλος παρελαβε με χαλασμενες οθονες, αλλος δε ξερει τι πηρε, και διαφορα τραγελαφικα

Οποιος θελει να μπλεκει προχωραει

Γι αυτο ειπα εξαρχης οχι απλα να κλειδωθει αλλα να σβηστει παντελως να μη το βλεπει κανεις και μπαινει στο πειρασμο.

Στη τελικη με 300 βρισκεις μεταχειρισμενο ελληνικο Iphone 4S σε αψογη κατασταση απο αγγελιες, και δε χρειαζεται να ειναι refurbished η δε ξερω και γω τι αλλο.

εδω 350 εχουν πλεον τα 5αρια 16GB.

PS: Δεν χρειαζεται να κρινουμε τον Topic Starter. Και λαθος να εκανε ανθρωπινο ειναι.

Δεν θελει και πολυ να πεσει καποιος στη λουμπα.

Ολοι μας απο κατι τετοια μαθαινουμε και γινομαστε σοφοτεροι.

• Like 5
Δημοσ.

Εγω οτι διαβάσω και γνωρίζω λεω και απο οσο ξέρω cortex επεξεργαστή το iphone δεν εχει ουτε μου φαίνεται φυσιολογική η αγγελία 

για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει και η wikipedia

Δημοσ.

Απορω διαβαζετε τις περιγραφες πριν ποσταρετε?? 100 φορες το λεει ο πωλητης...

The units are either an overstocked item or Factory second device. Most are in 100% perfect condition though a small number may have very slight signs of wear due to the conditions of the environment in which it was stored

Το λεει ο ανθρωπος καθαρα, σε εξαιρετικη κατασταση, αλλα μερικες συσκευες μπορει να εχουν λεπτες γρατζουνιες... Ειναι αυτο που λεμε ΣΑΝ καινουργιο, οχι καινουργιο...

Αν ειναι να ανεβαζουμε οτι υπαρχει στο ebay να του αλλαξουμε τιτλο και να το λεμε ebay αγγελιες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...