tarantino2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Πιστεύω να μήν με γελούν τα μάτια μου, είναι πολύ καλό deal. Η προσφορά κρατάει για λιγότερο απο 5 ώρες. Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το είχα στην κατοχή μου για δύο χρόνια και είναι πολύ καλή συσκευή (ίσως καλύτερη απο το 5άρι που έχω τώρα). Με όλα πληρωμένα (φόροι, τελωνεία κτλ) και χωρίς άγχος να σου κάτσει στραβή ενώ και ο πωλητής φαίνεται οκ 99.1%, θα το έπερνα με κλειστά μάτια... Το λινκ: http://www.ebay.com/itm/New-Apple-iPhone-4S-Factory-Unlocked-SmartPhone-32GB-GSM-World-Wide-Use/221330285440?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3388502380 Προλάβετε!
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μονο που πρόκειται μαλλον για κινεζιά , μιας και εκτος οτι στον τίτλο λεει smartphone στα specs λεει οτι εχει cortex dual core ενω το 4s φοράει τον A5 της Apple , απλα ειναι μια πολυ καλη απομίμιση 1
mtzs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το αλλο; Headphones not included with the item Units are either an overstock item or factory second Δεν υπαρχει Iphone χωρις headphones στο κουτι του Να κλειδωθει και να σβησει !!!! 1
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά και μια ματια στις αρνητικές του πωλητή τα λεει ολα
tarantino2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 οκ παιδιά, δέν αξίζει. να κλείσει.
pcbill Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ... Με όλα πληρωμένα (φόροι, τελωνεία κτλ) και χωρίς άγχος να σου κάτσει στραβή ενώ και ο πωλητής φαίνεται οκ 99.1%, θα το έπερνα με κλειστά μάτια... Το λινκ: ... Προλάβετε! "Προλάβετε" για αγορά από Αμερική που δεν ξέρεις τι, πως και πόσο στην τελική ? ! Με το μαλακό για να μην βασανίζετε κόσμο... 1
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Με όλα πληρωμένα (φόροι, τελωνεία κτλ) και χωρίς άγχος να σου κάτσει στραβή ενώ και ο πωλητής φαίνεται οκ 99.1%, θα το έπερνα με κλειστά μάτια... Προλάβετε! οκ παιδιά, δέν αξίζει. να κλείσει. Από το ΅Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια και προλάβετε" στο ΅οκ παιδιά, δέν αξίζει. να κλείσει΅ Πολύ εύκολα δεν συμβουλεύεται άλλους να προχωρήσουν σε αγορές ενώ δεν είστε σίγουροι ? 5
Fulgore1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Από το ΅Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια και προλάβετε" στο ΅οκ παιδιά, δέν αξίζει. να κλείσει΅ Πολύ εύκολα δεν συμβουλεύεται άλλους να προχωρήσουν σε αγορές ενώ δεν είστε σίγουροι ? Ακριβως
tarantino2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Από το ΅Θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια και προλάβετε" στο ΅οκ παιδιά, δέν αξίζει. να κλείσει΅ Πολύ εύκολα δεν συμβουλεύεται άλλους να προχωρήσουν σε αγορές ενώ δεν είστε σίγουροι ? Αυτός που έμπαινε στην διαδικασία να το πάρει θα το έψαχνε και περισσότερο όπως και έγινε. Εγώ ανέβασα το θέμα σε σχέση με αυτό που είδα σε πρώτη ματιά και με βάση τον χρόνο που ίσχυε η αγγελία αυτή. Απο εκεί και έπειτα, εφόσον είναι κλώνος κτλ και φάνηκε, είπα να κλείσει το θέμα και τελείωσε εκεί. Δικαστές και αδέκαστους κριτές δέν χρειάζεται το φόρουμ οπότε ακονίστε τα μαχαίρια σας για αλλού. Το ότι ανέβηκε αυτό το θέμα βιαστικά δέν σημαίνει ότι δέν δίνει και τροφή για σκέψη στον καθένα μας να ψάξει μιά προσφορά καλά πρίν αγοράσει. Δέν βρίσκω νόημα γιατί να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα. Άς κλειδωθεί το θέμα παρακαλώ. 1
Fulgore1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αυτός που έμπαινε στην διαδικασία να το πάρει θα το έψαχνε και περισσότερο όπως και έγινε. Εγώ ανέβασα το θέμα σε σχέση με αυτό που είδα σε πρώτη ματιά και με βάση τον χρόνο που ίσχυε η αγγελία αυτή. Απο εκεί και έπειτα, εφόσον είναι κλώνος κτλ και φάνηκε, είπα να κλείσει το θέμα και τελείωσε εκεί. Δικαστές και αδέκαστους κριτές δέν χρειάζεται το φόρουμ οπότε ακονίστε τα μαχαίρια σας για αλλού. Το ότι ανέβηκε αυτό το θέμα βιαστικά δέν σημαίνει ότι δέν δίνει και τροφή για σκέψη στον καθένα μας να ψάξει μιά προσφορά καλά πρίν αγοράσει. Δέν βρίσκω νόημα γιατί να συνεχιστεί αυτή η κουβέντα. Άς κλειδωθεί το θέμα παρακαλώ. Υπαρχει και αναλογο topic αν δεν ειμαστε 100% σιγουροι αν κατι ειναι προσφορα ή οχι http://www.insomnia.gr/topic/482222-%CE%B2%CF%81%CE%AE%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B5%CE%AF/page-96 . Παλι καλα που γραφτηκαν γρηγορα καποια σχολια οτι δεν ειναι προσφορα και δεν το αγορασε κανενας. 4
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αυτός που έμπαινε στην διαδικασία να το πάρει θα το έψαχνε και περισσότερο όπως και έγινε. Εγώ ανέβασα το θέμα σε σχέση με αυτό που είδα σε πρώτη ματιά και με βάση τον χρόνο που ίσχυε η αγγελία αυτή. Απο εκεί και έπειτα, εφόσον είναι κλώνος κτλ και φάνηκε, είπα να κλείσει το θέμα και τελείωσε εκεί. Δικαστές και αδέκαστους κριτές δέν χρειάζεται το φόρουμ οπότε ακονίστε τα μαχαίρια σας για αλλού. Το ότι ανέβηκε αυτό το θέμα βιαστικά δέν σημαίνει ότι δέν δίνει και τροφή για σκέψη στον καθένα μας να ψάξει μιά προσφορά καλά πρίν αγοράσει. Όταν κάποιος γράφει με τεράστιους τίτλους " iphone 4s 32GB Unlocked 300€ με το τελωνείο πληρωμένο!" πόσοι νομίζεις προκειμένου να προλάβουν και να μην χάσουν την "προσφορά: θα κάθονταν να το ψάξουν ? Και αφού όπως λες είδες κάτι βιαστικά δεν έπρεπε με τόση βεββαιότητα να γράψεις όσα έγραψες. ΥΓ: Για τους δικαστές αυτό που έχω να πω είναι αν θα βρεθεί πότε ένας Έλληνας να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος.
tarantino2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Όταν κάποιος γράφει με τεράστιους τίτλους " iphone 4s 32GB Unlocked 300€ με το τελωνείο πληρωμένο!" πόσοι νομίζεις προκειμένου να προλάβουν και να μην χάσουν την "προσφορά: θα κάθονταν να το ψάξουν ? Και αφού όπως λες είδες κάτι βιαστικά δεν έπρεπε με τόση βεββαιότητα να γράψεις όσα έγραψες. ΥΓ: Για τους δικαστές αυτό που έχω να πω είναι αν θα βρεθεί πότε ένας Έλληνας να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος. Οκ, ζητάω συγγνώμη απο όλους στο φόρουμ για το θέμα που ανέβασα. Ήταν λάθος. Παρακαλώ να κλειδωθεί απο τον moderator. Ευχαριστώ 1
nvel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μονο που πρόκειται μαλλον για κινεζιά , μιας και εκτος οτι στον τίτλο λεει smartphone στα specs λεει οτι εχει cortex dual core ενω το 4s φοράει τον A5 της Apple , απλα ειναι μια πολυ καλη απομίμιση προφανώς δεν γνωρίζεις πόσους και τι είδους πύρηνες περιέχει ο Α5, γνωρίζεις ένα κινέζικο αντίγραφο iphone που να τρέχει ios; άμα διαβάσεις τα σχόλια θα δεις οτι είναι μεταχειρισμένα iphone 1
achilles_g_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ίσως να μη είναι μούφα αλλά να είναι απλά μεταχειρισμένα: The units are either an overstocked item or Factory second device. Most are in 100% perfect condition though a small number may have very slight signs of wear due to the conditions of the environment in which it was stored. edit: με πρόλαβε και ο φίλος από πάνω.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εγω οτι διαβάσω και γνωρίζω λεω και απο οσο ξέρω cortex επεξεργαστή το iphone δεν εχει ουτε μου φαίνεται φυσιολογική η αγγελία , οποιος θέλει να αγοράσει το συγκεκριμένο το διακινδηνεύει και αν πρόκειται τελικα για μεταχειρισμένο iphone η σε καλή κατάσταση και οχι καποια απομίμηση ας ενημερώσει και τους υπολοίπους να ξέρουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα