Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Είναι να αγοράσω υπολογιστή σε λίγο καιρό και είμαι ανάμεσα σε 2 καταστήματα για το απο πού θα τον πάρω τελικά.

Βασική προϋπόθεση είναι να στηθεί απο το μαγαζί μαζί με το dsp λειτουργικό.

Είμαι ανάμεσα στο e-shop και στο e-gate.

Όποιο απο τα 2 και να διαλέξω, βγαίνει ίδια τιμή πάνω κάτω. Μόνο την ίδια μητρική δεν βρήκα και στα 2 και είναι η μόνη διαφορά στην σύνθεση, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα..

Είμαι περισσότερο πρόθυμος να τον αγοράσω απο eshop κυρίως επειδή υπάρχει εδώ υποκατάστημα και δεν θα χρειαστεί να μπλέξει το pc με μεταφορικές ή κούριερ.

Έχει κανείς γνώμη για αυτά τα 2 μαγαζιά όσον αφορά το στήσιμο υπολογιστή? γιατί δεν θέλω κιόλας να τα πετάξουν όλα πρόχειρα μέσα και άντε έτοιμος.

Ή αν έχετε και κανένα άλλο μαγαζί να προτείνετε.. καλώς (όχι visionstudio για δικούς μου λόγους)

Δημοσ.

Δες και το digital master ...

Τώρα όσο αφορά το eshop μια απλή αναζητηση να κάνεις εδώ στο φόρουμ δεν θα διαβασεις και τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Δημοσ.

Αν και πρώτη μου επιλογή θα ηταν το vision studio (δεν θέλεις ομως) , σαν 2η επιλογή θα έλεγα και το Msystems

Δημοσ.

. . .

Τώρα όσο αφορά το eshop μια απλή αναζητηση να κάνεις εδώ στο φόρουμ δεν θα διαβασεις και τα πιο κολακευτικά σχόλια.

Ναι γνωρίζω την φήμη του eshop.. και ειδικά εδώ.. απλώς εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει σε αυτή την περίπτωση είναι να μην έχει "πρόχειρους" τεχνικούς.

Επίσης ένας απο τους λόγους που επέλεξα αυτά τα δύο, είναι γιατί μου βγαίνουν αρκετά πιο φθηνά τα συγκεκριμένα κομμάτια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...