The_Colonel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανένας κανένα online shop στην γερμανία που να πουλάει PC hardware με επιλογή να χρεώσεις μια πιστωτική κάρτα (κάρτα visa που έχει εκδοθεί από γερμανική τράπεζα) με δόσεις? Μου φαίνεται πολύ περίεργο έψαξα όσο μπορούσα αλλα λίγα online shops (πχ το conrad.de ) πουλάνε πράματα με δόσεις και αυτό όμως υπό την μορφή δανείου που πρέπει να κανεις μέσω συγκεκριμένης τράπεζας... μου φαίνεται τόσο παραξενο που κανένα κατάστημα δεν σου δίνει την επιλογή VISA/mastercard κτλ με δόσεις αλλα ανταυτού μονο μετρητοίς... Η μήπως ξέρετε κανένα ελληνικό κατάστημα που να κάνει δόσεις με γερμανική πιστωτική visa ρώτησα στο πλαίσιο και δεν γίνετε... :/ θυμάμαι κάποια καταστήματα στο παρελθόν που είχαν σχέση με γερμανία (σαν αλυσίδα) αλλα δεν θυμάμαι το όνομα από αυτά τα 2 e-shop εκεί ίσως μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά δεν ξέρω υπάρχουν η μπορεις να αγοράσεις γενικα απο ξένα μαγαζια με πιστωτική με δόσεις ?
The_Colonel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 στην ελλάδα μπορείς με ελληνική πιστωτική να αγοράσεις με δόσεις από ελληνικά e-shop Εγώ έχω γερμανική πιστωτική (δηλαδή εκδόθηκε από γερμανική τράπεζα - ο πατέρας μου δουλεύει εκεί και μένει εκεί και είναι στο όνομα του) και αναρωτιέμαι γιατί να μην γίνετε να αγοράσω από γερμανικό e-shop κάτι με δόσεις χρησιμοποιώντας γερμανική visa.... μέχρι στιγμής δεν βρήκα τιποτα αλλα και τα γερμανικά μου δεν είναι τα καλύτερα και οι γερμανοί στα οικονομικά έχουν πόλους ορους... raten,darlechen,finanzierung κτλ... και το κάθε ένα εννοεί διαφορετικά πράματα.. μέχρι στιγμής βρήκα μονο e-shop που να σου κάνει αυτόματα καταναλωτικό δάνειο... για να πληρώνεις με δόσεις.. αλλα εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω την πιστωτική κάρτα αντί για δάνειο..
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Ναι εντάξει για τα ελληνικά σίγουρα γίνεται , τωρα αυτο που λες αφου ειναι απο γερμανική τράπεζα η κάρτα και το κατάστημα θα ειναι απο γερμανία και αν οντως κανουν τετοιες δόσεις δεν βλέπω τον λογο γιατι να μην γίνεται
The_Colonel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ναι το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να βρω κανένα e-shop στην γερμανία που να προσφέρει κάτι τέτοιο... γιαυτο ζητάω βοήθεια από κάποιον που να ξέρει γερμανικά και να κάνει καλο search ... η από κάποιον που ψωνίζει συχνά hardware από γερμνία(επειδή είναι φθηνότερα) να με βοηθήσει στο να βρω ένα τέτοιο κατάστημα.
Millennium Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/page-38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα