Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους πως τα οικονομικά προβλήματα της BlackBerry κάθε άλλο παρά λίγα είναι, με τις νέες συσκευές της να μη μπορούν να ανταγωνιστούν τους πλέον μεγάλους παίκτες και τη Microsoft να της παίρνει εύκολα την τρίτη θέση των "μεγάλων".Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του τρίτου τρίμηνου του 2013, με τις πωλήσεις να συνεχίζουν κυμαίνονται σε πτωτικά επίπεδα. Σύμφωνα με την αναφορά, το προαναφερθέν διάστημα πωλήθηκαν μόλις 1.9 εκ. συσκευές παγκοσμίως, με τα συνολικά κέρδη της εταιρείας να ανέρχονται στα 1.2 εκ. δολάρια, δηλαδή πτώση της τάξεως του 56% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι, ενώ οι συνολικές απώλειες υπολογίζονται στα 4.4 εκ. Δολάρια.

 

Όμως, υπάρχει νέα ελπίδα για το brand. Μαζί με τα παραπάνω στοιχεία ήρθε και η ανακοίνωση της πενταετούς συνεργασίας μεταξύ BlackBerry και Foxconn, με τις δύο εταιρείες να υπόσχονται κορυφαία ποιότητα και σχεδίαση στις επόμενες συσκευές που θα δούμε τους επερχόμενους μήνες, καθώς και ανανεωμένο λειτουργικό. Αναμένουμε να δούμε τους πρώτους καρπούς αυτής της "φρέσκιας" συνεργασίας.

 

Link.png Site: Geeky-Gadgets

Δημοσ.

Αν τα χαρακτηριστικα των νεων μοντελων ειναι καλυτερα απο αλλα smartphone στις ιδιες τιμες τοτε υπαρχουν ελπιδες.Αν ομως.οι τιμες συνεχισουν να κυμαινονται σε επιπεδα blackberry τοτε δυστυχως απατα θα πανε!

 

Αποστολή από το Xperia U με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

το  z10 που έχει βγάλει παντός είναι αδικημένο το θεωρώ από τα ποιο  όμορφα και βολικά smartphone του 13

Τιμή και bezel όμως....

Δημοσ.

Ας μαθει απο το παθημα της Nokia.

 

Αφου έτσι κι αλλιως έχει χάσει το παλιό της ερισμα στο κοινο των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιων (ημουν χρονια κατοχος ΒΒ) ας βαλει Android ή τελοσπαντων ας μπορει να τρέχει Android εφαρμογες οχι με side load αλλα κανονικα μεσω market.

 

Αλλιως χαλαρα RIP ΒΒ.

Δημοσ.

Ας μαθει απο το παθημα της Nokia. Αφου έτσι κι αλλιως έχει χάσει το παλιό της ερισμα στο κοινο των επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιων (ημουν χρονια κατοχος ΒΒ) ας βαλει Android ή τελοσπαντων ας μπορει να τρέχει Android εφαρμογες οχι με side load αλλα κανονικα μεσω market. Αλλιως χαλαρα RIP ΒΒ.

 

 

Συμφωνώ απόλυτα!!! 

Δημοσ.

Ετσι ρε παμε στη φθηνότερη εταιρία του κόσμου (να ειναι καλα η apple που δίδαξε την ανθρωπότητα) και πουλάμε ακριβά.
Και ασε τους εργάτες να αυτοκτονούν.

  • Like 1
Δημοσ.

Ετσι ρε παμε στη φθηνότερη εταιρία του κόσμου (να ειναι καλα η apple που δίδαξε την ανθρωπότητα) και πουλάμε ακριβά.

Και ασε τους εργάτες να αυτοκτονούν.

Ναι.... η apple δίδαξε τον καπιταλισμό και την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης....

Ξέρεις για κάποιον λόγο έχουμε σαν αργία τη πρωτομαγιά... κάποιοι πέθαναν για την καθιέρωση του οχτάωρου και δεν έγινε πρόσφατα αυτό έγινε πριν 130 χρόνια.

  • Like 3
Δημοσ.

Ναι.... η apple δίδαξε τον καπιταλισμό και την εκμετάλλευση της εργατικής τάξης....

Ξέρεις για κάποιον λόγο έχουμε σαν αργία τη πρωτομαγιά... κάποιοι πέθαναν για την καθιέρωση του οχτάωρου και δεν έγινε πρόσφατα αυτό έγινε πριν 130 χρόνια.

Αλλο καπιταλισμούς αλλο nwoντερισμός. 

Καπιταλισμό έχουμε απο τοτε που υπήρχε το χρημα.

Δημοσ.

ακόμα γελάω με τις τιμές των ανανεωμένων συσκευών της!!! είναι δυνατόν να θες να ξαναμπείς στην αγορά με 650άρια και 700άρια ευρώ;;;

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...