Age4Greeks Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις εχει τυχον την παραπανω τηλεοραση να μου πει πως γινεται η αλλαγη απο τα 50 στα 100 Hz. Προσπαθησα μεσω του μενου να βρω κατι αλλα του κακου. Η τηλεοραση συμφωνα με την εταιρεια ειναι στα 100 Hz αλλα δεν βρισκω τροπο να το ενεργοποιησω, ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 α.το Manual δεν αναφερει κατι? β.μηπως θελει κανα firmware update?
magic force Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Θα ηθελα να ρωτησω αν κανεις εχει τυχον την παραπανω τηλεοραση να μου πει πως γινεται η αλλαγη απο τα 50 στα 100 Hz. Προσπαθησα μεσω του μενου να βρω κατι αλλα του κακου. Η τηλεοραση συμφωνα με την εταιρεια ειναι στα 100 Hz αλλα δεν βρισκω τροπο να το ενεργοποιησω, ευχαριστω. έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο σε 32 άρα. δεν νομίζω οτι γίνεται να το κάνεις! αν και,έχω την εντύπωση οτι ίσως γίνεται πρίν πάρεις το τελευταίο update που είναι διαθέσιμο! έχω δεί πάντως σε 50άρα(?)αλλά όχι της σειράς tx l, να αλλάζει απο το μενού ρυθμίσεις οθόνης. αλλά αυτή ήταν 600hz,plasma tv...εκείνη άλλαζε...οι δικές μας δεν νομίζω...!
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αν το εχουν εξαφανισει μεσα απο το μενου στο τελευταιο Update τοτε το λογικο θα ειναι να ειναι στα100Hz απευθειας απο default.
magic force Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 έτσι γράφει το demo της....600hz! δεν κάνω πλάκα! τώρα γιατί πήγαινε μεταξύ 50-100,δεν ξέρω να σου πώ!
magic force Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μαρκετινίστικο νούμερο, εννοείται. μπά...αρκετά σοβαρή εταιρία με εμπειρία στο χώρο(ειδικά στις plasma!)(χαχαχα,στο τέλος θα νομίζετε οτι τους κάνω και διαφήμιση) 600 herz....μάλλον κάτι άλλο θέλει να πεί ο ποιητής,αλλά βαριέμαι να το ψάχνω(δεν είναι και δική μου η συγκεκριμένη βλέπεις,οπότε...) πάντως άνετα θα έπαιρνα και μία aquos της sharp,αντί γι αυτήν που πήρα(.....άμα έβρισκα εδώ που είμαι*)
graphist83 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ολες οι πλάσμα ανευ μάρκας ειναι 100Hz εγγενή. Τα επιπλέον νούμερα ειναι αποτέλεσμα software image compensation.
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μπά...αρκετά σοβαρή εταιρία με εμπειρία στο χώρο Το κάνουν όλες.
magic force Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Το κάνουν όλες. δεν ξέρω... νομίζω πάντως οτι αν κάνεις upgrade,η επιλογή herz εξαφανίζεται,αυτό διαπιστώνω,μπορεί να είμαι και λάθος..
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 δεν ξέρω... Δεν υπάρχει εταιρεία, που να μην φουσκώνει τα Hz των μοντέλων της. Απλώς στο τέλος βάζουν και ένα κωδικό (MCI, CMR κλπ ) και είναι εντάξει.
magic force Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει εταιρεία, που να μην φουσκώνει τα Hz των μοντέλων της. Απλώς στο τέλος βάζουν και ένα κωδικό (MCI, CMR κλπ ) και είναι εντάξει. BLB...και δεν συμμαζεύεται..
Age4Greeks Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2014 ...eίχα πάντως μια πλάσμα πριν από αυτήν και δεν μπορώ να ξεχάσω την απόδοση που είχε στα χρώματα, μετάνοιωσα που δεν πήρα πλάσμα και πάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα