Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια, στην μητρικη Asus P5L-MX μου κανει το εξης και θα θελα να το απενεργοποιησω.. Σε καθε bootαρισμα μου βγαζει την ενδειξη το δεν βρεθηκε IDE Master HDD και μου δινει ταυτοχρονα την δυνατοτητα πατωντας F1 να συνεχισω κανονικα το bootαρισμα των Windows. Yπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω αυτον τον ελεγχο? O HDD που εχει πανω το συστημα ειναι Sata αλλα ειναι απ'τους πρωτους Sata που ειχαν και επιλογη για Molex τροφοδοσια και δυνατοτητα να τους βαλεις Jabberακι πανω. Στο BIOS τον δισκο τον βλεπει ως 4th IDE Slave χωρις να υπαρχει Τιποτα αλλο συνδεδεμενο στο συστημα, ουτε Optical Drive ουτε Floppy ουτε τιποτα.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά δοκίμασε τον σε αλλη θύρα sata ωστε να ειναι στην 1 (συνήθως εχουν νούμερα επανω) και δες στο bios στις σύσκευες που κανουν boot να εχει μονο τον δίσκο και το cdrom πχ , οτιδήποτε αλλο καντο disable
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Βασικά δοκίμασε τον σε αλλη θύρα sata ωστε να ειναι στην 1 (συνήθως εχουν νούμερα επανω) και δες στο bios στις σύσκευες που κανουν boot να εχει μονο τον δίσκο και το cdrom πχ , οτιδήποτε αλλο καντο disable Oκ το δοκιμαζω Done, το εβαλα στα Sata01 και επισης εβαλα ενα Jumper στη θεση 7-8 συμφωνα με την εικονα και ολα comple 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα