orpheas2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέχρι τα 250..270 με το ζόρι... :/
Fronimitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Αφου θελεις Samsung S4 mini αλλα ξεφευγεις για 6,5 ευρω ή S3 αλλα ξεφευγεις για 10 ευρω. Απο Samsung τουλαχιστον τιποτα χειροτερο απο αυτα τα 2. Απο LG το L9ii Sony δεν προτεινω ποτε και σε κανεναν Απο HTC δεν εχει κατι που να αξιζει σε αυτα τα λεφτα. Απο Windows Νοκια Lumia 920 1
beatshooter Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μην ακους τι σ λενε οσοι ειναι εξω απ τον χορό...ειχα το σ3 μινι 2χρ απροβληματιστα κ τωρα εχω το 4 μινι επισης φοβερο...
Fronimitis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μην ακους τι σ λενε οσοι ειναι εξω απ τον χορό...ειχα το σ3 μινι 2χρ απροβληματιστα κ τωρα εχω το 4 μινι επισης φοβερο... Πριν 1,5 χρονο το S3 mini κατι ελεγε.Τωρα ειναι σκουπιδι.
nickthegreek22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 εγώ θα σου προτείνω να πάρεις http://www.skroutz.gr/s/3053134/Sony-Xperia-SP.html?keyphrase=sony+xperia+sp σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερο 1
john_pp Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Παρε το κορ εγω λεω..πραγματικα δεν θα ζηλευεις σε τιποτα τα αλλα..κανει τα παντα..το χω απο τον αυγουστο κ δεν κολλησε ουτε μιση φορα. Κ μη τ βλεπεις ετσι στις φωτο..πανε σε ενα καταστημα ν τ δεις. Πολυ πιο ωραιο. Κ δεν θα ξοδεψεις κ τοσα πολλα λεφτα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Αν θέλεις ανάλυση για την πρόταση μου, ευχαρίστως. Δεν θέλω να σε κουράσω, αλλά τη ζήταγα αν προσφέρεσαι.
Beerloah Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θέλω να σε κουράσω, αλλά τη ζήταγα αν προσφέρεσαι. Δες τα χαρακτηριστικά του ενός (Galaxy Core) και δες και του Lumia 920 και βγάλε συμπεράσματα. Είναι αυτοκτονία να κατέχεις το budget για 920 και να πας στο Core, κατα κόσμον - πεταμένα λεφτά κατά τη δική μου γνώμη. Υστερεί στα πάντα σε σχέση με το Lumia 920 και όσο για τα apps, ναι μεν κατέχει μεγαλύτερη ποικιλία σαν android smartphone, αλλά τι να το κάνω όταν θα πηγαίνει σαν τη γιαγιά μου, μετά από μερικά software update. Για να μη γίνω κακός και πω εξαρχής. Έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα, ότι αν υπάρχει budget 150 - 250 ευρώ - καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιου budget android γιατί θα σέρνονται, οπότε ιδανικότατη λύση είναι τα Windows Phone. Η τελική απόφαση βέβαια, στον ενδιαφερόμενο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για το ρισπόνς.Και το δυνατότερο Dual SIM (VFM) σε αυτό ακριβώς το price range, με τα ίδια δεδομένα του OP, ποιο θα όριζες;
Beerloah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ για το ρισπόνς. Και το δυνατότερο Dual SIM (VFM) σε αυτό ακριβώς το price range, με τα ίδια δεδομένα του OP, ποιο θα όριζες; Δε νομίζω ότι υφίσταται VFM σε Dual Sim, αλλά anyway - Site: Samsung Duos . Υ.Γ Προσωπικά θα έπαιρνα το πιο φτηνό ή από τα πιο φθηνότερα της λίστας, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Galaxy Ace 3 vs Core δηλαδή βάσει τον λεγόμενον δεν υπάρχει.. γιατί απλά θα πρέπει να πάω στο Core. Χωρίς μεγάλη επίπτωση στα βασικά (το ταχύτερο δυνατό σερφάρισμα στο Google έστω και για πληροφορίες, ένα GPS, μια φωτογραφία, μια αντοχή κατασκευής κτλπ) στοιχεία του για τα ~20€ διαφορά, ε;
Beerloah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Οι διαφορές των δύο είναι τόσο μικρές, που δεν αξίζουν καν αναφοράς. Αν θες όλα αυτά που είπες, παίρνεις ένα Lumia 520 - που δεν θα σου κολλάει και είναι και VFM κατά πάάάάρα πολύ μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα