Προς το περιεχόμενο

samsung s3 mini vs samsung core

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά !! Έπειτα απο μια αρνητική εμπειρία 2-3 χρόνων με το xperia το mini pro λέω να αλλάξω και να πάω πρώτη φορά σε samsung...Στα χρήματα που θέλω βρήκα αυτά τα 2 που μου έκαναν κλικ και που από ότι έχω διαβάσει είναι σχετικά όμοια..

Έχετε κάποιο να μου προτείνετε ?

Αυτά που κυρίως θέλω εγώ είναι να χει καλό επεξεργαστή( καλά φαντάζομαι σχετικά με το xperia που είχα όλα θα μου φαίνονται αστραπές...) και μπαταρία ικανοποιητική ! ( και πάλι φαντάζομαι θα διακρίνω διαφορά αν σκεφτείτε πως το τωρινό μου κινητό κρατάει μμ..6-7 ώρες... :/ ) Αυτά είναι τα σημαντικά για μένα για ένα κινητό....

Ευχαριστώ πολύ...

Δημοσ.

Ώς προς τί μονόδρομος ? Σε τί υστερούν τα samsung ?

Τα συγκεκριμενα Samsung υστερουν σε πολλα.Καλυτερα να παει στο πολυ καλο LG L9 ii που το πηρα δωρο κι ειναι φανταστικο ή να παει σε windows.

Δημοσ.

Γιατί τα windows δεν είναι smartphone ? o.O Επίσης απο την στιγμή που θέλει να πάρει κάτι που να τον βγάλει μια χαρά γιατί να δώσει πεταμένα χρήματα ? Ζήτησε την γνώμη μας και απο εκει και πέρα αποφασίζει αυτός τι θα πάρει . 

• Like 1
Δημοσ.

Νισάφι πια με τα windows. Με το ζόρι; Smartphone θέλει ο άνθρωπος.

Τα Windows Phone είναι το ανερχόμενο λογισμικό, το οποίο είναι σταθερότατο, εύχρηστο και είναι το πιο ιδανικό σε low & mid range smartphone. Και είναι και smartphone -τα Nokia Lumia-, σε περίπτωση που δεν έχεις ξανακούσει για τα συγκεκριμένα.

Όσον αφορά τώρα τον φίλο που άνοιξε το θέμα, αν θες value for money smartphone στην τιμή των αναφερθέντων και δεν θέλεις να μετανιώσεις για την επιλογή σου, πας σε Windows Phone, αν θες να πετάξεις τα λεφτά σου - στα συγκεκριμένα και αυτό γίνεται.

Αν θέλεις ανάλυση για την πρόταση μου, ευχαρίστως. 

• Like 1
Δημοσ.

Μμ..ενδιαφέροντες οι απόψεις σας παιδιά : ) Σας ευχαριστώ...απλά μου χει κολλήσει το samsung 3 το mini.. Σήμερα είδα και το s4 το mini και έμεινα εντυπωσιασμένος...από ότι έχω ακούσει είναι πολύ καλό κινητό. Είναι βέβαια αρκετά παραπάνω απο το budget μου..Αλλά θα δείξει...

Όσο για τα window phone ίσως και να χετε δίκιο..Θα τσεκάρω ξανά στα μαγαζιά στο χέρι πώς είναι (όχι πως βγάζεις έτσι ασφαλή συμπεράσματα αλλά τελος πάντων..μια ιδεα ειναι...)  και θα καταλήξω... : )

Δημοσ.

Τα Windows Phone είναι το ανερχόμενο λογισμικό, το οποίο είναι σταθερότατο, εύχρηστο και είναι το πιο ιδανικό σε low & mid range smartphone. Και είναι και smartphone -τα Nokia Lumia-, σε περίπτωση που δεν έχεις ξανακούσει για τα συγκεκριμένα.

Όσον αφορά τώρα τον φίλο που άνοιξε το θέμα, αν θες value for money smartphone στην τιμή των αναφερθέντων και δεν θέλεις να μετανιώσεις για την επιλογή σου, πας σε Windows Phone, αν θες να πετάξεις τα λεφτά σου - στα συγκεκριμένα και αυτό γίνεται.

Αν θέλεις ανάλυση για την πρόταση μου, ευχαρίστως. 

+1

Δημοσ.

Μην πάρεις μινι έκδοση δεν αξίζει.

Καλύτερα πχ το s2 παρά το s3 mini.

¨Η ακόμη καλύτερα το s3 αν σε παίρνει.

Η Samsung είναι κορυφή στα android μην έχεις καμία αμφιβολία περι τούτου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...