megaklhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γειά σας και καλές γιορτές.Σήμερα έκανα σε ένα netbook ενούς φίλου μου format όπου έχει σπασμένει οθόνη.Είχε τα windows xp profesional και του ξαναέβαλα πάλι αυτά.Το θέμα είναι ότι τώρα τα γράμματα είναι πολύ μεγάλα υπάρχει τρόπος να τα μικρύνω?Στο δικό μου το pc με ένα update φτιάχτηκαν όλα εκεί δεν έχει update λέει ότι δεν χρειάζετε.Όποιος ξέρει άς μου πεί!!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Εννοεις να αυξησεις την αναλυση της οθονης ωστε να "φαινονται ολα μικροτερα" including και τα γραμματα? Εχεις περασει τους απαραιτητους οδηγους για τα Windows XP που αφορουν το συγκεκριμενο Netbook?
megaklhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το θέμα είναι ότι πάω να βρώ ποιά κάρτα γραφικών είναι και λέει ότι δεν έχει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το θέμα είναι ότι πάω να βρώ ποιά κάρτα γραφικών είναι και λέει ότι δεν έχει. Εχει ενσωματωμενα γραφικα, κανοντας install τον Chipset Driver λογικα θα γινει εγκατασταση και ο,τι εχει να κανει με τα γραφικα. Δεν μας γραφεις πιο ακριβως μοντελο ειναι το λαπτοπ ωστε να σου βρουμε τον οδηγο? 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 acer aspire one Υπαρχουν πολλα Acer Aspire One, πρεπει να γινεις πιο συγκεκριμενος, δυστυχως.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Γράφει το ακριβές μοντέλο απο κατω στο αυτοκόλλητο
arc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 φιλέ megaklh κοίταξε το αυτοκόλλητο στη κάτω πλευρα και δες το ακριβές μοντελο. πήγαινε στο site της acer και κατέβασε τους drivers γιατί έχω την υποψία οτι υα σου λείπουν και άλλοι drivers και προγράμματα (πχ hotkeys)
megaklhs Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το za3 είναι,οκ πάω στο site να δω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν τα βρεις μονος σου πες, ωστε να σε βοηθησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα