Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας ψάχνω λάπτοπ κυρίως για gaming , μουσική , ταινίες κτλ.

Έχω βρει έναν http://www.skroutz.gr/s/3919803/Toshiba-Satellite-L50-A-105-i7-3630QM-4GB-750GB.html ..

Ειναι καλός;

Έχετε να προτείνετε τίποτα πιο καλό;

Και από εξωτερικό αξίζει;

Πείτε τις γνώμες σας. Help!

Δημοσ.

Οταν λες Gaming σε τι παιχνιδια αναφερεσαι?? Επισης η αναλυση που εχει και η Ram δεν ειναι πλεον οτι το καλυτερο για gaming.

Δημοσ.

Κοίτα από gaming : cod ghost , black ops 2 , bf3 , grid 2 κτλπ. Δλδ να σηκώνει και λίγο βαρύ παιχνίδι έστω και με χαμηλή ανάλυση.

Τωρα για το pc μπορώ να περάσω στο μέλλον ssd και να κανω καμία επέκταση ram μόλις το πάρω.

Εσύ έχεις να προτίνεις τίποτα;

Δημοσ.

Το Budget που αναφερεις ειναι σχετικα δυσκολο για gaming Laptop ειδικα μιας και μιλαμε και για βαρια παιχνιδια. Επισης ειμαι τελειως καθετως του να παιζεις PC παιχνιδια δινοντας τοσα χρηματα σε αναλυση κατω του 1080p. Το ξερω οτι το Laptop εχει το μεγαλο υπερ της φορητοτητας αλλα για gaming δυστηχως ,και για 1080p μιας και μιλαμε για Pc gaming οπως και να το κανουμε, απο οσο γνωριζω και απο αλλα παρομοια topic με το δικο σου πρεπει να κοιταξεις απο 1100ευρο και πανω. Θα ρωτησω λοιπον το αυτονοητο.Η αγορα Desktop δεν βολευει??

Δημοσ.

Εννοείται πώς ο i7 3630qm είναι δυνατότερος, όμως η 740m δε θα καλύψει σε gaming σε σχέση με την 750m, οπότε από εμένα πάνε στο Dell

Δημοσ.

Όντως η 750m ειναι πολύ καλη..αλλα το μόνο πραγμα που με χαλάει λίγο ειναι ο επεξεργαστής του.. καμία άλλη πρόταση;

Δημοσ.

Δυστυχώς από Ελλάδα όχι, αλλά κατ' εμέ ο i5 τη δουλειά του μια χαρά την κάνει... Εδώ εγώ με το λάπτοπ της υπογραφής δε βρήκα κάτι να το γονατίσει (εκτός από gaming φυσικά). Εξάλλου στο gaming τι δουλειά την κάνει η GPU και ΟΧΙ ο CPU

Δημοσ.

Δυστυχώς από Ελλάδα όχι, αλλά κατ' εμέ ο i5 τη δουλειά του μια χαρά την κάνει... Εδώ εγώ με το λάπτοπ της υπογραφής δε βρήκα κάτι να το γονατίσει (εκτός από gaming φυσικά). Εξάλλου στο gaming τι δουλειά την κάνει η GPU και ΟΧΙ ο CPU

Ναι βεβαια σε ορισμενα παιχνιδια οπως Mmo και Fps πχ BF και η Cpu παιζει σημαντικο ρολο,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για laptop που σε αυτα τα χρηματα εχουν πιο αδυναμη Cpu απο αυτη των Desktop.

Δημοσ.

Όμως ξαναλέω ο i5 4200u δεν πρόκειται να τα βρει σκούρα σε οποιαδήποτε κατάσταση πιο προν από την κάρτα, οπότε.... Επίσης μιλάμε για 740m και 750m καθως παραπάνω δεν χωράνε στο budget

Δημοσ.

Όμως ξαναλέω ο i5 4200u δεν πρόκειται να τα βρει σκούρα σε οποιαδήποτε κατάσταση πιο προν από την κάρτα, οπότε.... Επίσης μιλάμε για 740m και 750m καθως παραπάνω δεν χωράνε στο budget

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...