Skr1ll3x Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/510400-stuck%CE%B1%CF%81%CF%89-%CF%83%CF%84%CE%BF-starting-windows-win7/ Αν κανεις ενα κοπο να διαβασεις θα καταλαβεις τι εγινε και τι εχω κανει ακριβως.. Εν ολιγης, την πρωτη φορα που εφαγα windows logo screen freeze εβαλα τον hdd στο παλιο pc οπου εκανε αυτοματο dskchk και διορθωσε καποια αρχεια, και μετα τον ξαναβαλα πανω στο κανονικο pc και δουλευε ρολοι με κατεβασμενο ομως το health και πριν λιγες μερες εγινε παλι.. Οποτε ναι δοκιμαστηκαν 2 διαφορετικα sata.
grwarlock Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτα.Αν ημουν στην θεση σου με ενα τοσο ωραιο κουτι που προσφατα εφτιαξες θα τσαντιζομουν παρα πολυ αν εβλεπα ξαφνικα προβλημα. Οποτε πανω στα νευρα μου μπορει να ξεχναγα και καποια απο τις αυτονοητες πρωτες ενεργειες.Αλλα απο οτι βλεπω εχεις κανει ολες τις δοκιμες σου. Μια τελευταια ερωτηση και χωρις ιχνος εξυπναδας απλα επειδη μου εχει τυχει. Delete partition και ξανα format στο μηχανημα που ειναι τωρα ο δισκος εχεις κανει? Αν το εχεις κανει και αυτο τοτε η λυση της πετσετας ειναι μονοδρομος.Και αν μαλιστα εχεις και πεθερα μπορεις να δοκιμασεις και την οριζοντια πτωση "Συγνωμη μου γλυστρησε απο τα χερια"
Skr1ll3x Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ναι format, οπως ανεφερα και στο topic που οδηγουσε το παραπανω link, δυστυχως εφαγε και ο ssd καθως δεν ηξερα εξ αρχης οτι εφταιγε ο hdd. Και οι 2 δισκοι εχουν φαει format και το health του hdd εχει πεσει στο 86.. Καθε φορα που κανω scan ανεβαινει ο αριθμος το κατεστραμενων sector.. Σημερα θα τον αυτοκτονησω τον hdd και αυριο πρωι παω στον μουσατο στο e-shop να το παιξω βοσκος.. Αρκετα μου ταλαιπωρησε το κεφαλι ενας κωλο-hdd.. 1
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπον σημερα βγηκε ο hdd τυλιχτηκε με μικρη πετσετουλα χεριων, περαστηκε με ταινια γυρω γυρω και εκανε free fall σε χαλι απο 2μιση μετρα υψος.. εις διπλουν. Τον συνδεσα πανω στο pc και δεν τον αναγνωριζε στο bios.. Click of death δεν κανει παντως.. ακουγεται σαν να δουλευει κανονικα.. αλλα δεν τον αναγνωριζει πουθενα.. Πρεπει σονι και καλα να κανει click of death? 2 φορες που τον εριξα σαν να ψιλοστραβωσε στην μια γωνιτσα ο σκληρος.. αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν εξ αρχης ετσι, ειναι πολυ ελαχιστο αυτο που φαινεται. Γενικα ειναι κομπλε παντως ουτε βαθουλωματα ουτε σημαδια πτωσης.. Ειμαστε ok? Να τον παω αυριο στο Ησοπ? Υ.Γ. ενας φιλος μου ανεφερε χθες οτι πηγε πριν κατι μηνες λαπτοπ 2 φορες για rma στο eshop point εδω και του καναν 1 βδομαδα να του στειλουν καινουργιο.. μακαρι να ναι και τωρα ετσι και μεχρι τελος γιορτων να χω πισω hdd..
Skr1ll3x Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ωραια.. υπαρχει καμμια περιπτωση να γινει τιποτα ακυρο και να πανε αυτοι πανω να τον συνδεσουν και να τον αναγνωριζει? Να φαει καμμια φλασια δηλαδη και να "ξυπνησει"?
STORM1978 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μπαααααααααααα no bios recognition no deal mate!
washcloud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Άμα δεν τον αναγνωρίζει το BIOS, δεν τον αναγνωρίζει ούτε η μάνα του. Όσο για το πόσο θα κάνουν για την αντικατάσταση, σου είπα, είναι πώς θα κάτσει...(μην κρίνεις δε από το λάπτοπ του φίλου - εκείνο πρέπει να το έδωσαν κατευθείαν σε εισαγωγέα...)
agligoros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αρε Ελληνικο δαιμονιο μυαλο.πουθενα δε μας πιανουν πετσετες,free fall,αντε γεια.
The_Winner Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ερωτηση: Στο HD Sentinel που εχει G-Sense , αυτο απ οτι εχω καταλαβει μετράει τα G που εχει δεχθει ο δίσκος? Αυτο δεν μπορει να το ελεγξει η WD και να σε βγαλει εκτος εγγυησης?
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Προσωπικά δεν έχω ιδέα για το feature που λες, αλλά ας πούμε πχ άντε ν' αποδείξει η κάθε WD ότι ο ντισκ δεν φούνταρε στα χέρια των ΕΛΤΑτζήδων.
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Το παλικαρι πολυ εξυπηρετικο και ανετο. Με ρωτησε εαν τον συνδεσα πουθενα σαν εξωτερικο για να τον checkαρω, και του φανηκε παραξενο που WD δισκος βγηκε off τοσο γρηγορα (οπως και εμενα).. Αφου τον ρωτησα ποσο καιρο πανω κατω να υπολογιζω μου ειπε ειλικρινεστατα, οτι θα εχει ετοιμη την αποθηκη του την Παρασκευη, λογικα μου ειπε αν δεν καθυστερησουν οι μεσαζοντες Δευτερα θα χουν παραλαβει οι αλλοι στην Αθηνα.. Μου πε την αλλη Παρασκευη να τον παρω τηλ να μου πει που βρισκεται η διαδικασια.. Για να δουμε..
washcloud Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 του φανηκε παραξενο που WD δισκος βγηκε off τοσο γρηγορα ...Μαίρη Κρίστμας, του 'πες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα