Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους αγόρασα ένα λάπτοπ και μου έχει τα windows 8 δεν είμαι υπέρ τους για τον λόγο υποστίριξεις και σταθερότητα αν τα αλλάξω και βάλω τα windows 7 θα χάσω την εγγύηση??

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος ολα τα νέα προγράμματα και οι αναβάθμισεις τους γράφονται για windows 8, εκτός και αν εννοείς συμβατότητα και οχι υποστήριξη. Επίσης παρατηρήσες κάποια αστάθεια στην χρήση του λάπτοπ σου;;

• Like 1
Δημοσ.

Καλα η ερωτηση του φιλου ειναι για την εγγυηση και εσυ προσπαθεις να τον πεισεις οτι τα windows 8 ειναι καλα?

Οχι φιλε, η εγγυηση αφορα μονο το hardware.

• Like 1
Δημοσ.

δεν προσπάθησα να πείσω για κάτι τον φίλο αν διαβάσεις τα ποστ, απλά το να γράφεις ανακρίβειες σε ένα φόρουμ που το διαβάζει τόσος κόσμος δεν νομίζω ότι πρέπει να περνάει απαρατήρητο.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους αγόρασα ένα λάπτοπ και μου έχει τα windows 8 δεν είμαι υπέρ τους για τον λόγο υποστίριξεις και σταθερότητα αν τα αλλάξω και βάλω τα windows 7 θα χάσω την εγγύηση??

Οχι δεν την χανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά όλοι πάντος φίλος φίλος με τα 8 δεν είμαι αν και είναι αρκετά γρήγορα θα βάλω τα 7 και θα περιμένω την τελικη έκδοση των καινούριων λειτουργικών σας ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

Την εγγύηση στο hardware δεν την χάνεις.

Αν κάποια στιγμή υπάρχει όμως κάποια δυσλειτουργία που οφείλεται σε software όταν τον πας για έλεγχο να μην υπάρχουν πειρατικά windows ή ;άλλα προγράμματα με crack κτλ γιατί πολύ πιθανό να σε χρεώσουν σε αυτή την περίπτωση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...