bill3179 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα!!!Εχω το iphone 3GS και μολις το ανοιγω μου γραφει στην οθονη itunes και απο κατω μου δειχνει το usb.Βασικα δεν ξερω τι εχει παθει.Μπορει καποιος να με βοηθησει να το φτιαξω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
iMarilina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 <p>Καλησπερα!!!Εχω το iphone 3GS και μολις το ανοιγω μου γραφει στην οθονη itunes και απο κατω μου δειχνει το usb.Βασικα δεν ξερω τι εχει παθει.Μπορει καποιος να με βοηθησει να το φτιαξω.</p> <p>ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! </p> Καλησπέρα είναι στο λεγόμενο recovery mode. Το είχες jailbreak και του.εκανες κάτι και κόλλησε?
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Θα του εκανες κατι και μπηκε σε dfu mode...ειδάλλως εχεις καποιο προβλημα που μπορει να λυθει μονο μεσω itunes...ετσι πιστευω
bill3179 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καθως εβλεπα ταινια ξαφνικα εκανε μπιτ και εκλεισε και μου διχνει itunes και απο κατω μου δειχνει το usb προσπαθω να το κανω reboot και μολις φτανει στο 90% κλεινει.Υπαρχη τροπος να το επαναφερο και ποια ειναι η διαδικασεια.
ramarg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Καταρχας το μπιμ μπορει να δηλωνει προβλημα harware.πλακετας δηλ.Δοκιμασε να το κανεις hard reset μηπως αναψει πατωντας συνεχομενα home button κ power button..μολις η οθονη αναψει κ δειξει μηλο δες αν ξεκινησε κανονικα στην οθονη κλειδωματος,.,Αν σου εμφανιζει παλι itunes βαλτο σε dfu mode για να το κανουμε επαναφορα κ επανεγκατασταση ios.αν δεν εκανες κανενα back up προσφατα χανεις τα αρχεια σου.Αν δεν ξερεις να το βαλεις σε dfu mode πες να σε βοηθησω.πρωτα ομως δοκιμασε hard reset οπως ειπαμε.
bill3179 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Το εκανα reset και δεν ανοιγη δωσε μου οδηγιες για dfu mode.
ramarg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 http://www.appleteam.gr/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-dfu-mode-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5/ Oταν τελειωσεις με το dfu mode,πηγαινε στη καρτελα του iphone στο itunes και πατα να κανει επαναφορά.Πάτα accept στα νομικά που βγάζει.Θα ξεκινησει να κατεβαινει το ipsw(αρχειο λειτουργικου-περιπου 1GB),και μετά θα ξεκινήσει η επαναφορά.Αφησε την να τελειωσει την εγκατασταση και λογικα θα ειναι οκ.Κανε τις γρηγορες ρυθμισεις ωρα,wifi,τα ξέρεις..Στο ξαναθυμίζω οτι θα χασεις τα αρχεια σου με την επαναφορα,αν δεν ειχες κανει προσφατο backup.
bill3179 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εκανα τη διαδικασεια dfu και το itunes με κανει εξαγωγη λογισμικου και μολις παει να κανει εισαγωγη λογισμικου μου γραφει σφαλμα (1).Μπορειτε να με βοηθεισετε τη πρεπει να κανω. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2013 από bill3179
ramarg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 no idea..hardware problem προφανώς (το πιθανότερο).ας βοηθήσει κάποιος που ξέρει κάτι περισσότερο γι αυτό
bill3179 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι hardware διοτι το πηγαμε σε καταστημα και μας ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα απο το λογισμικο του.Επισης μας ειπαν οτι κατι μαλον καικε απο μεσα αλλα δεν ξερουν τι.
spyros007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 οταν δεν ολοκληρωσει την επαναφορα απο το ι τουνες δεν σου βγαζει κωδικο σφαλματος.μαλλον προβλημα στη μπασε μπαντ μου μοιαζει που το εχω παθει και εγω αλλα εμενα μου εβγαζε κωδικο 1 αν θυμαμαι καλα.μονο πλακετα μεταχηρεισμενη η προσπαθεια για ψησιμο τησ παλιας edit ...................... τωρα το ειδα ιδιος κωδικοσ, μπασε μπαντ σιγουρα ,πλακετα η προσπαθεια για ψησημο . μαλον λογο θερμοκρασιαs ξεκολαει το τσιπακι δεw στο you tube
bill3179 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Μηπως μπορεις να μου πεις σε ποιο καταστημα το εκανες και ποσο κοστισε για να δω αν με συμφερει να το φτιαξω
spyros007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Απο αγελλια στο ινσομνια, μου κοστισε 50 ευρω και μου εκανε και την αλλαγη επιτοπου για να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει .ηταν 32 μαλιστα .Μου φανηκε καλο παλικαρι και αξιοπιστο,καταλαβα οτι ασχολειται με επισκευες.Αν θες πες μου να σου στειλω σε πμ το τηλ.
Stathis@athens Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 δεν ειναι τιποτα...Εξηγησε μου τι ακριβως σου βγαζει σαν error το itunes και θα σου πω
Iphone.expertGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μαλλον εννοεις error -1.....και ειναι hardware προβλημα.Τουτεσριν πλακετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα