Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Designed by karakitsaridou creations :P μου θυμίζει κατι ελεεινά δερμάτινα φλασάκια με ενσωματωμένη δερμάτινη θήκη, μιαν ομορφιά! (Σε επίπεδα ζουμπουλίας:P)

• Like 2
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν μπορει, η samsung εχει βαλει ατομα να διαβαζουν ολα τα τεχνολογικα fora, βλεπει οτι πολλοι την κατακρινουν για το ψευτο-δερμα, και απλα μας trollαρει!!!

καποιοι Κορεατες, καθονται τωρα στα γραφεια τους και γελανε με τα σχολια για καθε καινουριο μοντελο που βγαζουν με "δερμα", μιας και απο την αλλη βλεπουν τις πωλησεις τους συνεχως να αυξανονται!!!

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω που έστρωσε η ΚΙΑ και η Hyundai και άρχισαν να βγάζουν όμορφα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, χάλασε η Samsung. Τελικά το κίτς το έχουν στο αίμα τους μέσα οι Κορεάτες, δεν μπορούν να κρατηθούν...

Δημοσ.

εμενα δείρτε με αλλα μου αρεσει εμφανισιακα ολο αυτο, απλα οχι το "δερματινο" αλλα κανονικο δερματινο. ισως πω στον πατερα μου να μου φτιαξει ενα καλυμμα με λιγο δερμα για να βαλω στο ideos μου. θα το κανει ετσι λιγο πιο classy

μετα θα κολισω και ενα αυτοκολητο samsung και μπουμ, νεο κινητό.

Το "δείρτε με" σε συνδυασμό με το "δερμάτινο" δεν ακούγεται λίγο περίεργα? ;)

• Like 6
Δημοσ.

Δε μου αρέσει αυτό το "δερμάτινο" look αλλά το note III πουλάει καλά οπότε μάλλον αρέσει σε άλλους. Βέβαια οι πωλήσεις δεν εξαρτώνται αποκλειστικά απο αυτό αλλά είναι μια ένδειξη.

Δημοσ.

Γιατί "ρε μεγάλε"; Μέτοχος είσαι ή εσύ το σχεδίασες; Στα απ' αυτά μου και το μήλο και η samsung και η google και οι fanboyσμοί σας. Στην τελική δεν το κράζω γιατί ήταν iphone αλλά γιατί ήταν ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ. Τέλος.

ΥΓ Το καρφάκι μου για τη Samsung δε σε πείραξε;

ναι σε καταλαβαινω...εισαι παντα αντικειμενικος

http://www.insomnia.gr/topic/511017-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-mac-pro-%CE%B1%CF%80%CF%8C-2999/page-4?do=findComment&comment=52852845

• Like 5
Δημοσ.

Το δέρμα είναι ιδιαίτερο υλικό, όπου κι αν χρησιμοποιείται. Σε άλλους θα αρέσει, σε άλλους όχι, είναι καθαρά θέμα γούστου και αισθητικής. H samsung καλά κάνει και το λανσάρει αφού σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα ενθουσιαστούν. 

Αυτό που έχω να παρατηρήσω ως αρνητικό, είναι ότι μια συσκευή που χρησιμοποιείται τόσο συχνά, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ντυμένη με λευκό δέρμα, μάλλον δε θα παραμείνει λευκή για πολύ καιρό....

Από εκεί και πέρα ως γενικό σχόλιο, το θέμα του "πολέμου" μεταξύ samsung, apple κλπ κλπ πραγματικά έχει κουράσει και έχει πάψει να είναι αστείο εδώ και πολύ καιρό... Απλά προσπαθήστε να καταλάβετε ότι όλες οι συσκευές των 200+ ευρώ είναι εξαιρετικές και καλύπτουν το 99,9% των αναγκών όλων μας! Από εκεί και μετά είναι θέμα πόσο αντέχει η τσέπη του καθενός και προσωπικής συμπάθειας...

Δημοσ.

Ήμουν τόσο σίγουρος ότι κάποιο fanboy της apple θα ψάξει σχόλιά μου σε άλλα thread... Πιο προβλέψιμος πεθαίνεις.

Δε μου λες αναφέρθηκα στο iphone σαν συσκευή σε επίπεδο χαρακτηριστικών; Προφανώς όχι... Τι είπα; Ότι όσο ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ και ΆΣΧΗΜΟ θεωρώ το δερμάτινο look που χρησιμοποιεί η samsung τελευταία, άλλο τόσο είναι και το iphone χρυσόμυγα. Το θέλετε πιο απλά; Είναι καθαρά θέμα αισθητικής και όχι τεχνολογίας: Είναι κακόγουστα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.

Σαφώς και το iphone είναι μία πολύ καλή συσκευή και ποιοτική (αναμφισβήτητα όμως τιμολογημένη πολύ πάνω από όσο θα έπρεπε, αλλά αυτά βρίσκουν και τα κάνουν). Και το ίδιο κάνει και η samsung. Δεν υπερασπίζομαι καμία εταιρεία γιατί απλούστατα ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. Και το Note 3 είναι εργαλείο αλλά και γι' αυτό είπα ότι είναι καρακιτσαριό το "δερματάκι". Δεν είδα να σε ενοχλεί αυτό. Ο καθένας αγοράζει ο,τι γουστάρει και αντέχει οικονομικά αλλά και έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του. Απλά.

Πάντως αυτή η κατάσταση, να υπερασπίζονται ή να κράζουν κάποιοι μία εταιρεία με μανία λες και τους ανήκει ή έχουν μετοχές, μάλλον χρήζει πιο... επιστημονικής προσέγγισης.

Πάντα φιλικά.

• Like 2
Δημοσ.

Το δέρμα είναι ιδιαίτερο υλικό, όπου κι αν χρησιμοποιείται. Σε άλλους θα αρέσει, σε άλλους όχι, είναι καθαρά θέμα γούστου και αισθητικής. H samsung καλά κάνει και το λανσάρει αφού σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα ενθουσιαστούν. 

Αυτό που έχω να παρατηρήσω ως αρνητικό, είναι ότι μια συσκευή που χρησιμοποιείται τόσο συχνά, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ντυμένη με λευκό δέρμα, μάλλον δε θα παραμείνει λευκή για πολύ καιρό....

Πλαστικό είναι που παριστάνει το δέρμα.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε φορά που είναι να λανσάρουν νέο προϊόν, όλοι οι γίγαντες των brands, μαζεύονται και λένε:

-Σχεδιάστε μια νέα μ@λακία να πουλήσουμε.

Και μετά κουβεντιάζουν για σεξ, ποτά και gossip.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...