Leo360 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Με την αποκάλυψη του Galaxy Note 3 η Samsung τράβηξε τα βλέμματα για ακόμα μία φορά, όχι μόνο με τα τρομερά τεχνικά χαρακτηριστικά του αλλά και με το μοναδικό καπάκι του που μοιάζει με δέρμα, το οποίο είδαμε αργότερα στο Galaxy Note 10.1 και όπως φαίνεται θα δούμε και στα επόμενα laptop της εταιρείας.Ο χρήστης Jamproject της Κορεάτικης ιστοσελίδας Seeko ανέβασε μία φωτογραφία-φωτιά, η οποία παρουσιάζει ένα νέο laptop της Samsung, στα πρότυπα του Ativ Book 9, το οποίο φαίνεται στην εξωτερική του πλευρά να χρησιμοποιεί το ίδιο ψευτό-δερμάτινο υλικό με τα Note 3/Note 10.1, με τις ψεύτικες "γαζωμένες" άκρες του. Ο ίδιος υποστηρίζει πως το νέο laptop θα έρχεται με προεγκατεστημένη την έκδοση 8.1 του λειτουργικού Windows, ενώ θα έχει και τέσσερα ηχεία των 2 Watt για δυνατότερο ήχο. Ο εν λόγω φορητός υπολογιστής, σύμφωνα με τον Jamproject, πόζαρε σε ένα τοπικό S Academy event της Samsung και φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί στην έκθεση Comsumer Electronics Show στο Las Vegas τον επόμενο μήνα. Site: SamMobile
Questioner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ας τους πει κάποιος ο,τι δεν κάνουν premium ένα προϊόν με αυτό το πράμα που βάζουν για επένδυση. 5
GiorgosT Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σαν τα χρυσά iphone. Ο ορισμός του κιτς... 2
hackerW32 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εμενα δείρτε με αλλα μου αρεσει εμφανισιακα ολο αυτο, απλα οχι το "δερματινο" αλλα κανονικο δερματινο. ισως πω στον πατερα μου να μου φτιαξει ενα καλυμμα με λιγο δερμα για να βαλω στο ideos μου. θα το κανει ετσι λιγο πιο classy μετα θα κολισω και ενα αυτοκολητο samsung και μπουμ, νεο κινητό. 4
Norlos 8 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εκει στη Κορεα συνελθετε......Παρτε το αλλιως.Κατοχος note3.
Shamans Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Σαν τα χρυσά iphone. Ο ορισμός του κιτς... ελεος ρε μεγαλε αμα δεν πεταξετε καρφακι για την Apple σε οποιοδηποτε θεμα κατι σας πιανει 6
JohnyFire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 αυτη η sammy, πρεπει παντα να πολαπλασιαζει τις $@%^^## της.... no words. 3
Questioner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εμενα δείρτε με αλλα μου αρεσει εμφανισιακα ολο αυτο, απλα οχι το "δερματινο" αλλα κανονικο δερματινο. ισως πω στον πατερα μου να μου φτιαξει ενα καλυμμα με λιγο δερμα για να βαλω στο ideos μου. θα το κανει ετσι λιγο πιο classy μετα θα κολισω και ενα αυτοκολητο samsung και μπουμ, νεο κινητό. Να θυσιάζονται και έξτρα ζωάκια για την ματαιοδοξία μας. Ξέρω ξέρω ανοίγω άλλο θέμα αλλά μου πέφτει βαρύ να θέλουμε δερμάτινα κινητά τηλέφωνα. Just a thought. 9
hackerW32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Να θυσιάζονται και έξτρα ζωάκια για την ματαιοδοξία μας. Ξέρω ξέρω ανοίγω άλλο θέμα αλλά μου πέφτει βαρύ να θέλουμε δερμάτινα κινητά τηλέφωνα. Just a thought. δεν ξερω πως λειτουργει ολο αυτο, αλλα δεν νομιζω να σκοτώνουν τα ζωντανα, να παίρνουν το δερμα, και μετα να πετανε το υπολοιπο. νομιζω πως το τρωμε. αλλα νομιζω πως εχεις ενα δικιο, αν αρχισουν να βγαζουν κινητά με δερμα όπως και στα υποδήματα.. too much, απλα σεφτικα το δικο μου κινητο και οχι τα ποσα χιλιαδες ακομα θα παραγονται. by the way, δεν εχω πιασει στα χερια μου το παραπανω κινητο της samsung, ειναι πλαστικο full? δηλαδη οπος ειναι σε ολα τα αλλα κινητά απλα ειναι με αλλο σχεδιο, ή εχει και διαφορετικη ηφη; οπος π.χ. δερματίνη
GiorgosT Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 ελεος ρε μεγαλε αμα δεν πεταξετε καρφακι για την Apple σε οποιοδηποτε θεμα κατι σας πιανει Γιατί "ρε μεγάλε"; Μέτοχος είσαι ή εσύ το σχεδίασες; Στα απ' αυτά μου και το μήλο και η samsung και η google και οι fanboyσμοί σας. Στην τελική δεν το κράζω γιατί ήταν iphone αλλά γιατί ήταν ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ. Τέλος. ΥΓ Το καρφάκι μου για τη Samsung δε σε πείραξε; 10
basilis5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 η samsung εχει βαλει στοιχημα με τον εαυτο της να καταστρεψει το brand 4
mikegad Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 άντε με το καλό να επεκταθεί αυτή η τρομερή ιδέα και σε άλλες συσκευές της sammy....τηλεοράσεις ,κλιματιστικά ,πλυντήρια κλπ 3
kaperonis007 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 μα αν είναι δυνατόν, έλεος!!!!!!!! μάλλον δεν ξέρετε τι θέλετε, αν είχε δέρμα θα λέγατε γιατί έχει δέρμα κτλ τώρα που έχει πλαστικό σας ενοχλεί.... αμάν ποια. γενικότερα μιλάω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα