Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν...

ΜΙας και ερχονται χριστουγεννα και πληρωθηκε ο πατερας μου με τα πολλα αγορασε ενα iPhone 4s απο εναν κυριο,σε ενα καταστημα στο Συνταγμα(Πηγαινε να το πουλησει σε μαγαζι,συζητησανε και το πηρε ο πατερας μου τελικα) το προβλημα ειναι οτι δεν εκανε "Format" οταν μας το εδωσε γιατι χρειαζοταν Internet...

Τωρα εφτασα σπιτι και παω να κανω "Format" και μου ζηταει τον κωδικο του iCloud του... Βρήκα τον κύριο στο Facebook άλλα μέχρι να μου απαντήσει θα φτάσουνε Χριστούγεννα...

Έχεται καμια ιδεα για το τι να κανω ? Δεν μπορω να σβησω τον iCloud λογαριασμο του γιατι μου ζηταει τον κωδικο του..

Η ευκολη λυση ειναι σε ενα πακιστανο με 10ευρω το κανει καινουργιο.. αλλα βιαζομαι γιατι ειναι δωρο για την μαμακα  :-D

Καμια λυση?

Δημοσ.

φίλε δεν υπάρχει λύση

είναι η ασφάλεια που έχει το ios 7, στο οποίο από ότι κατάλαβα είναι περασμένο στο 4s που κατέχεις.

βρες τον κύριο και ζήτα του τα στοιχεία. δεν ξέρω γιατί αναφέρεις icloud, πάντως αυτό που σου εμφανίζει στην αρχική οθόνη μετά από format η apple το αναφέρει ως apple id 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω τίποτα,δεν έχει κωδικό στην οθόνη και τέτοια,ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω...

Οι πακιστανοι δηλαδη πως τα ανοιγουν στο πι και φι? ο.Ο whatever τοτε θα κανω υπομονη i guess...

Δημοσ.

Εφοσον βρηκες λυση ωραια!

(Σημειωση: οταν τελειωνει ενα θεμα κλειδωνε το,για να φευγει απο την κορυφη για να μην υπαρχει ανοιχτο thread και σε ενοχλει :) )

Δημοσ.

Εαν ο πακιστανος στο ξεκλειδωνε (το icloud) να τον πας στην apple να τον παρουν γιατι θα ειναι ο πρωτος στον κοσμο

Σωστός !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...