Par1s* Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Αν αλλάξω μόνο το ένα από τα λάστιχα μου (11000 χλμ έχουν) θα έχω πρόβλημα; Θα το βάλω πίσω φαντάζομαι.
kage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 δεν παιρνει επισκευη? να ναι τουλ.ιδιο με τα υπολοιπα(μαρκα μοντελο χαρακτηριστικα κτλ)
Par1s* Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δεν έχει κάτι για να επισκευαστεί, απλά όταν ήταν ακόμα καινούρια ούτε 1000 χλμ δεν είχα, έσκισα το ένα και έβαλα μεταχειρισμένο, αλλά δεν ξέρω πόσα χλμ έχει αυτό. Για ασφάλεια θέλω να το αλλάξω.
fatals Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Καλύτερα να αλλάξεις και τα δύο απ'τη μεριά που είναι αυτό που θες να αλλάξεις.. Και να τα βάλεις στις μπροστά ρόδες.. Τα πίσω δεν θα έχουν και τόσο θέμα εκτός αν το αυτοκίνητο σου είναι πισωκίνητο.. 1
rafail1994 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Όχι ένα λάστιχο μόνο δεν αλλάζουμε . Αλλά επειδή είναι "φρέσκα" τα λάστιχα σου ακόμη ο λάστιχας σου θα σου πει ποια ακριβώς να βάλεις στου κινητήριους τροχούς και ποια στους άλλους
Dare-Devil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Αν αλλάξω μόνο το ένα από τα λάστιχα μου (11000 χλμ έχουν) θα έχω πρόβλημα; Θα το βάλω πίσω φαντάζομαι. Με 11000 χλμ θα σου προτεινα αλλαγή και τα 2 στον άξονα. Σε λογικά πλαίσια δεν θα έχεις πρόβλημα στην δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης π.χ ένα φρενάρισμα πανικού τα πράγματα αλλάζουν. Φυσικά βρές ακριβώς τα ίδια λάστιχα που έχεις και στους άλλους τροχούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα