pavloa Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να συνδέσω το pc με την tv όμως η κάρτα γραφικών που έχω δεν έχει HDMI . Μπορώ να βάλω μια κάρτα HDMI χωρίς να πειράξω την κάρτα γραφικών μου;;
WalkerSW Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Οχι Αν ομως η καρτα σου έχει dvi μπορεις να παρεις ενα μετατροπαια dvi to hdmi αλλα δεν θα έχεις ήχο μεσο του hdmi.
AzaZyL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Οχι Αν ομως η καρτα σου έχει dvi μπορεις να παρεις ενα μετατροπαια dvi to hdmi αλλα δεν θα έχεις ήχο μεσο του hdmi. Αυτό δεν ισχύει. Εάν δεν είναι πολύ παλιά η κάρτα γραφικών και πάρεις τον ΣΩΣΤΟ μετατροπέα DVI->HDMI τότε θα σου βγάζει και ήχο. 1
pavloa Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 έχει dvi η κάρτα, αλλά δεν θα έχω απώλεια στην εικόνα;;; έχει και S-Video υποδοχή..με ποιο είναι καλύτερα να το συνδέσω;;
silverado Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 έχει dvi η κάρτα, αλλά δεν θα έχω απώλεια στην εικόνα;;; έχει και S-Video υποδοχή..με ποιο είναι καλύτερα να το συνδέσω;; Με dvi γιατι ειναι ψηφιακη συνδεση ενω η S-Video αναλογικη.
WalkerSW Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 έχει dvi η κάρτα, αλλά δεν θα έχω απώλεια στην εικόνα;;; έχει και S-Video υποδοχή..με ποιο είναι καλύτερα να το συνδέσω;; DVI και HDMI ειναι ακριβώς το ιδιο πραγματα όσο αφορά την εικονα... το βύσμα αλλάζει μονο!!
pavloa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ok..ευχαριστώ για τις απαντήσεις...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα