georgekom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Πρόσφατα αγόρασα έναν δίσκο SSD ο οποίος είναι sata3. Η μητρική μου δέχεται συσκευές μέχρι sata2. Οπότε λέω να αγοράσω έναν controller για sata3 και να τον συνδέσω εκεί. Η μητρική μου είναι η gigabyte H55M-s2 και ο controller που βρήκα είναι αυτός http://www.e-shop.gr/product?id=PER.612046. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει τον κόπο να τον αγοράσω και δω διαφορά στην ταχύτητα. Επίσης αν η μητρική μου τον υποστιρίζει και αν είναι καλός αυτός που βρήκα. Ευχαριστώ!
WalkerSW Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν αξιζει .. Στην καθημερινή χρήση οι διαφορες sata2 με sata3 είναι μηδαμινές. Μόνο σε benches θα δεις διαφορές.
georgekom Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν αξιζει .. Στην καθημερινή χρήση οι διαφορες sata2 με sata3 είναι μηδαμινές. Μόνο σε benches θα δεις διαφορές. Τι είναι το benches??
georgekom Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 οκ παιδιά thnxxxxx για την βοήθεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα